Creative Nation Dün davetiye geldi kabul ettim ama bana başka mail gelmedi

satilmis032

Kayıtlı Üye
Creative Nation Dün davetiye geldi kabul ettim ama bana başka mail gelmedi

ne zaman gelir veya kullanıcı paneline saıl ulaşırım

Hic arastirdinizmi? Neden biz bölümüne bakin gereksiz seylerden bahsediyorlar yok dolar cabuk yanarmis yok videonuz hemen silinmezmis yok ödeme garantiymis... bunu zaten ben kendim hallede bilirim birde yetmiyormus gibi 15-20% kesinti parasi...

Senin arkandan kazaniyorlar birak parani YouTube kendi yönetsin acemiler yönetecegine ...

en iyisi YouTube'da kal belirli bir seviyeye geldiginde YouTube Full partnerlige gec tabi biraz emek gerek herkesi kabul etmiyorlar en az bin iki bin abone sayisi olmasi gerek

Hic arastirdinizmi? Neden biz bölümüne bakin gereksiz seylerden bahsediyorlar yok dolar cabuk yanarmis yok videonuz hemen silinmezmis yok ödeme garantiymis... bunu zaten ben kendim hallede bilirim birde yetmiyormus gibi 15-20% kesinti parasi...

Senin arkandan kazaniyorlar birak parani YouTube kendi yönetsin acemiler yönetecegine ...

en iyisi YouTube'da kal belirli bir seviyeye geldiginde YouTube Full partnerlige gec tabi biraz emek gerek herkesi kabul etmiyorlar en az bin iki bin abone sayisi olmasi gerek

Full partnerlik nedir hocam bir açıklama yaparmısınız ? 1000 abonem var sayılır.

Yanlış düşünüyorsun.

Ben de illa partnere geçin demem ama Youtube çok geniş bir alan, kim ne konuda çalışıyor bilemezsiniz. Siz belki özgün yapıyorsunuz, riskiniz yok. Ama özgün yapmayanlar, başka videoları uğraşarak düzenleyerek saatler harcayarak kaydedenler ve yükleyenler 20 video attıktan sonra tam kazanmaya başlarken ünlem gelip videoları silinince partnerden başka çare kalmıyor maalesef.

Partner olmadan önce her videodan sonra para kazanmasını açmak için uğraşırdım, şimdi hiç bakmıyorum bile yüklerken. Ünlem gelecek mi derdi de yok. Bahsettiğiniz kesintinin aynısını Adsense de yapıyor zaten. Belki biraz az kazandırıyor partner ama kafa rahat oluyor. Adamlar seni koruyor, parasını da hak ederek alıyorlar işte.

Full partnerlik nedir hocam bir açıklama yaparmısınız ? 1000 abonem var sayılır.

YouTube'da video yüklüyorsaniz ve Adsense hesabiniz yok ise Normal üyesiniz.
YouTube'dan para kazaniyor iseniz Normal Partnersiniz.

Fakat berlirli bir seviyeye geldiginizde, Abone sayiniz dikkate aliniyor izleme orani dikkate aliniyor ve Videolariniz inceleniyor ve böylece Full Partnerlige geciyorsunuz. Tabi özel basvuru gerekli ve basvurunuz kabul olmali.

Full Partnerde canli yayin yapa biliyorsunuz telif yeseniz dahi kanaliniz zarar görmüyor neredeyse tüm videolar'dan para kazana biliyorsunuz yani pek cok özelligi var ...

Ben mesela özgün calisiyorum baska bir video'dan kisa sahne alinti göstermek istiyorum telif yerim diye yapamiyorum ama full partner iseniz o sahneyi göstere bilirsiniz ve o sahne hakkinda video yapa bilirsiniz

o %15-20 kesintiyi adsense yapmıyor mu sizde ?

Yanlış düşünüyorsun.

Ben de illa partnere geçin demem ama Youtube çok geniş bir alan, kim ne konuda çalışıyor bilemezsiniz. Siz belki özgün yapıyorsunuz, riskiniz yok. Ama özgün yapmayanlar, başka videoları uğraşarak düzenleyerek saatler harcayarak kaydedenler ve yükleyenler 20 video attıktan sonra tam kazanmaya başlarken ünlem gelip videoları silinince partnerden başka çare kalmıyor maalesef.

Partner olmadan önce her videodan sonra para kazanmasını açmak için uğraşırdım, şimdi hiç bakmıyorum bile yüklerken. Ünlem gelecek mi derdi de yok. Bahsettiğiniz kesintinin aynısını Adsense de yapıyor zaten. Belki biraz az kazandırıyor partner ama kafa rahat oluyor. Adamlar seni koruyor, parasını da hak ederek alıyorlar işte.

Düsüncenize saygi duyarim. Ben hic baska bir partnerlige gecmedigim icin bilmiyorum sadece pek cok kisinin söylentisine göre cok olumsuz oldugunu okudum sikayetler cok faydasini göremeyenler var birazda kendim arastirmama gerek hic bir faydasinin olmadigini düsünüyorum.

Herkes neyi dogru buluyorsa onu yapar

---------- Mesaj saat 12:28:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:24:31 civarında gönderildi. ----------

o %15-20 kesintiyi adsense yapmıyor mu sizde ?

tabiki kesinti yapiyor, gecenlerde 13% kesinti yapti... bu 20% ola bilir daha fazlada ola bilir.

Fakat benim demek istedigim sudur! Bazilari 3 senelik bir anlasma ile Partnerlige geciyor yazik günah!

Faydasi olmayan bir partnerin sizin paranizi yönetecegine birakin Youtube yönetsin.

Ben biriyle (network sahibi ile) ilgimi cekti birebir skype'den görüstüm, arkadas o kadar acemiki ... her iki lafta bir "Hocam Hocam" yok yok bu bana göre degil dedim tabiki bu benim düsüncem

Acaba kabul ederler mi ki orası var şartları ne ki

Sartlari yok ama FULL partner olanlar'in verdigi bilgiye göre kaliteli bir kanal durumuna getirdikten sonra full partnerlige basvurun aksi taktirde kabul edilmeyecektir!

Bir hesap bir kere kabul edilmedigi zaman ikinci basvuruda kabul edilmesi cok düsükmüs

920 abone abone günlük 80-100k görüntüleme izlenim 500k o civarlarda acaba kategorinin içeriğin önemi ne kadar önemli

özgün değil malesef hocam.

özgün degil ise hic bulasma kazana bildigin kadar kazan birgün maalesef kanaliniz telif'den gidecek simdiden gecmis olsun

---------- Mesaj saat 14:10:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:45:03 civarında gönderildi. ----------

Nereden başvuruluyor ?

25'den fazla mesajim olmadigi icin mesaj bölümünde videolu link ekliyemiyorum

Link: watch?v=ub9a3HxGxdk burada anlatim var

özgün degil ise hic bulasma kazana bildigin kadar kazan birgün maalesef kanaliniz telif'den gidecek simdiden gecmis olsun

---------- Mesaj saat 14:10:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:45:03 civarında gönderildi. ----------

25'den fazla mesajim olmadigi icin mesaj bölümünde videolu link ekliyemiyorum

Link: watch?v=ub9a3HxGxdk burada anlatim var

Teşekkürler ama bu benim için yetersiz. Benim istediğim, eğer bu şekilde baş vuru yaparsak para kazanma sekmesi yerine hak talepleri aktif olacak mı ? İçeri görsel işitsel hak seçenekleri aktif olacak mı ? Bunlar oluyorsa o zaman full partner oluyorsun diye biliyorum. Yanlış isem düzeltin lütfen. Cevabınızı bekliyorum.

Teşekkürler ama bu benim için yetersiz. Benim istediğim, eğer bu şekilde baş vuru yaparsak para kazanma sekmesi yerine hak talepleri aktif olacak mı ? İçeri görsel işitsel hak seçenekleri aktif olacak mı ? Bunlar oluyorsa o zaman full partner oluyorsun diye biliyorum. Yanlış isem düzeltin lütfen. Cevabınızı bekliyorum.

Full partner olmadigim icin simdi ne yazsam dogru olmaz bu bilgileride ordan burdan duymadan biliyorum kurallari tekrardan göz gecirmem gerek veya full partner olan bi arkadas bilgi verirse daha iyi olur

Full partner olmadigim icin simdi ne yazsam dogru olmaz bu bilgileride ordan burdan duymadan biliyorum kurallari tekrardan göz gecirmem gerek veya full partner olan bi arkadas bilgi verirse daha iyi olur

Pekala teşekkür ederim. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur.

Para kazanma sekmesi yerine içerik koruma görsel işitsel seçeneğinin çıkması gerekiyor. Bir bilgim var ama doğrumu emin değilim. O da kafamı karıştırıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri