Creative Nation Low Saldo aldatmacası..

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar malumunuz bugün paraların kesinleşme günü ve başıma saçma sapalak birşey geldi.. Ben bunu konusunda dile getirdim ama devamlı ortada kaynıyor, gereksiz gereksiz mesajlar geliyor açıklama yapmama rağmen ve cevap alamıyorum. O yüzden cevap almak için bu konuyu açıyorum..

Öncelikle bilgi vereyim, Partnere 9 ocakta girdim, Mart 18 de atıldım ve revenue %0 yapıldı.. Ocak ayını aldım ve şubat ayı kesinleşen kazanç 0 Dolar yanda yazan Low Saldo.. Bunun üzerine alt bayi networkümle iletişime geçtim ve ortaya kafamda 2 adet soru canlandı..

TRK Network, Creativeden shane ergenekusu ile iletişime geçti ve ona verilen cevap, video sahibinin networke şikayet etmesi üzerine para şikayet edene verilecekmiş

kafamda canlanan 2 adet soru;

1- Videoların hepsi aynı firmaya ait değil hepsi farklı, nasıl olurda bir firma şikayette bulunurda tüm videoların parasını gasp edebilir? Neden sadece kendisine ait videolar değilde Tüm firmaların parasını alır?
2- Şubat ayı bitmiş kazanmışım kazanacağımı ve mart 18 ine kadar kazanç revenue si %85 de iken 18 inde partnerden atılıp revenueyi %0 yapmaları benim ŞUBAT ayını nasıl etkiliyor? Ay bitmiş yav ay bitmişş kazanmışım bitmiş!!! Bu nasıl bir saçmalıktır Allah aşkına Mart olsa anlarım Şubat bu şubat!

Şimdi benim merak ettiğim böyle birşeyin olabilitesi mümkün mü? Yoksa bildiğin dolandırıldım mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?

partner işlerinden anlamam ama en başta demiştim,bu yt partnerlerin sorumluluklarını arttırdı ve bunu kötüye kullanacaklar...creative de son zamanlarda şikayetler çoğaldı...bence başkasına vereceğiz diye geçiştirip cebe atacaklar.

bu konuda da şikayet hakkın yok maalesef.
yeni düzen bu şekilde belli...

partner işlerinden anlamam ama en başta demiştim,bu yt partnerlerin sorumluluklarını arttırdı ve bunu kötüye kullanacaklar...creative de son zamanlarda şikayetler çoğaldı...bence başkasına vereceğiz diye geçiştirip cebe atacaklar.

bu konuda da şikayet hakkın yok maalesef.
yeni düzen bu şekilde belli...

Alanen dolandırıcılık yapıyorlar hocam, kim bilir kaç kişiye bu şekilde saçma bahanelerle parasına çöktüler, 2 ay boyuncu kanalı güncel tutucam diye canım çıktı sonucunda koca bir hiç, Awesomeness bile daha dost canlısı çıktı bu partnerden, en azından param kalmadı adamlarda.. Şu saatten sonra partnerlerlede iş yapmam zaten, bir şekilde adsensede tutunmaya bakacağım

Bence ortada bir yanlışlık yok. Zaten spam çalışıyoruz kim kendi özgün videosunu yüklüyorki kanallarına. 1 videoya şikayet gelse adam low saldo deyip tüm kazancın üstüne yatıyor tamam ama biz dürüst çalışmadıktan sonra ne kurtarsak kaardır artık. Adsense zaten yapacagını yapmış ümlen belası yüzünden hiç kazanamayan var ancak partnerlerde azda olsa bişeyler kazanabiliyoruz.

Bence ortada bir yanlışlık yok. Zaten spam çalışıyoruz kim kendi özgün videosunu yüklüyorki kanallarına. 1 videoya şikayet gelse adam low saldo deyip tüm kazancın üstüne yatıyor tamam ama biz dürüst çalışmadıktan sonra ne kurtarsak kaardır artık. Adsense zaten yapacagını yapmış ümlen belası yüzünden hiç kazanamayan var ancak partnerlerde azda olsa bişeyler kazanabiliyoruz.

yanlışlık yok derken creativenin yaptığında mı bir yanlışlık yok?

Sadece creative değil hepsi bunu yapacak. Şuan en kolay partnere alan 2 yer creative ve awe ikisininde yaptıkları aynı. Diğerlerine girebilsek bence onlarda aynısını yapacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri