'Creative Nation' nasil bir firma?

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar.Forumda 'Creative Nation' network alt bayilikleri var peki bu network nasil bir network buda awe gibi her kesi toplayib sonra paralarimizi odemez diye korkuyom valla :( bilgimiz kadari ile yorum atalim mutlaka bu networke forumdaki bayilikler araciyla baglanmak isteyenler vardir onlar açısındanda iyi bir konu olur diye dusunuyorum :)

Gayet iyi bir network kesintisi de düşük dashboardu da var .Ödemeler konusunda da aralık kazancı dashboarda yansıdı 10u gibi yatar.

İlk telif yemenle birlikte kanalından çekilip seni ortada bırakıyor ve paranı vermiyor.Sahte bir telifti itirazı bile beklemedi.Sonra tüm yüklediğim videolar taramadan geçti çoğunda 3 taraf eşleşmesi çıktı.Kanal mahvoldu gitti.Ben bunu yaşadım başka deneyimim olmadı.

İlk telif yemenle birlikte kanalından çekilip seni ortada bırakıyor ve paranı vermiyor.Sahte bir telifti itirazı bile beklemedi.Sonra tüm yüklediğim videolar taramadan geçti çoğunda 3 taraf eşleşmesi çıktı.Kanal mahvoldu gitti.Ben bunu yaşadım başka deneyimim olmadı.

İlk dediğiniz doğru telif yiyince kanalın çıkartılması ancak parayı her türlü veriyor.Şöyle ki 1 gün partnerde kaldı kanalım ve ertesi gün telif yedim çıkarttılar networkden ve o kanalı sildim(kökten hesabı sildim) ve şuan o 1 günün ödemesi kesinleşti ve ayın 10 unda ödenecek. Kanalınız kapansa da ödemenizi alırsınız.

[MENTION=781]gfbilker58[/MENTION] hocam mesela subat ayinin parasi martin 10-dami odenecek yoksa nisanin 10-dami odenecek? (ilk ay)

İlk dediğiniz doğru telif yiyince kanalın çıkartılması ancak parayı her türlü veriyor.Şöyle ki 1 gün partnerde kaldı kanalım ve ertesi gün telif yedim çıkarttılar networkden ve o kanalı sildim(kökten hesabı sildim) ve şuan o 1 günün ödemesi kesinleşti ve ayın 10 unda ödenecek. Kanalınız kapansa da ödemenizi alırsınız.

Ben 350$ ımı alamadım

İlk telifte atılma olayı şu şekilde eğer dizi kanalınız var ve dizinin bir bölümüne ihtar geldiyse kanalınız inceleniyor ve dizinin diğer bölümlerinede ihtar geleceği için networklukten çıkartılıyor Tek telifte networkten çıkartılmayan kanallarda mevcut

Eşleşen olayına gelince eğer networktten çıkarılırsanız normalde eşleşen verecek amapartner olduğunuz için eşleşen vermeyen içerikler varsa onlar meydana çıkıyor.

arkadaslar ilk ayda odeme yapan network yok galiba ben creative'nin ilk ayda odeme yaptigini duymustum oda yapmiyormus :( bence odemlerin bu kadar uzatilmasi cok sacma

Ingilisce anliyorum bu linki tiklamadan once hic oyle bi sey cimadi bende yani forgout you pasword bolumu cikmadi hic Tessekkurler ilginiz icin

bence Tek kotu yani 1 tehlifde atmasi kanal cop olur ondan sonra adsense baglasan tehlike adsense baglamasan hic bir partner firma almaz tehlifli kanali

amma kesinti az + Turk alt bagiler baya ilgili aninda cevap yaziyorlar bayi cok oldugu icin rakbet ve musteri hizmeti tavan yapti :)

Ingilisce anliyorum bu linki tiklamadan once hic oyle bi sey cimadi bende yani forgout you pasword bolumu cikmadi hic Tessekkurler ilginiz icin

bence Tek kotu yani 1 tehlifde atmasi kanal cop olur ondan sonra adsense baglasan tehlike adsense baglamasan hic bir partner firma almaz tehlifli kanali

amma kesinti az + Turk alt bagiler baya ilgili aninda cevap yaziyorlar bayi cok oldugu icin rakbet ve musteri hizmeti tavan yapti :)

Demekki dashboarda yalış adresten girmeye çalışıyormuşsunuz :)

Tek telif olayınıda yukarıda açıkladım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri