'Creative Nation' nasil bir firma?

Beni hiç şaşırtmıyor bu çocuk :D Hep ağzındayım ahahah :D düşürmüyor

Her konu oyun bahçesi değil be gülüm, gel face'te eğlenicem seninle :)

yok vazgeçtim biraz daha kıvama gel öyle

Benim postumda senin ve ya network'ünün ismi geçti mi kardeşim?
Yarası olan gocunur diye bir laf var.Hemen atladın o yüzden.
%5 bile değilsin ki sen %2.5 'sun:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bu arada madem atladın bi dipnot düşeyim.Konuna baktım şimdi şu yazını gördüm.
Bizler Kimiz ?

* @Alex ve @Graphic Designer ( Dilruba Hanım ), Creative Nation ana partnerliğinin Türkiye bayi temsilcileriyiz. ''

Creative Nation partnerliğinin türkiyede sadece 2 SUBNETWORK'ü var.
Birisi forumdan cansu hanım,diğeri yine forumdan harun bey.

Creative Nation partnerliğinde SUBNETWORK'lerin alayı %10 kesintiyle kanal alır.
%15 Kesinti ile kanal alanların alayı RECRUİTER
.Sizin firma da bunlardan birisi.

Kendinizi BAYİ TEMSİLCİSİ diye tanıtmayın.Siz BAYİ TEMSİLCİLERİNİN bir altındaki kişilersiniz.
Bunu etc_computer forumda defalarca söylemesine rağmen kimse kabul etmemiştir.

Neyse Caner Bayramoğlu demem odur ki benle uğraşma ''betalar çarpar''.
Bu Konuşma Bitmiştir.

Konu hakkında detaylı bilgiyi nerden alabilirim acaba? 1 haftadır uzerinde uğraştığım içeriklerin heba olmasını istemiyorum.

Öncelikle içeriklerinizin %100 ü size aitse zaten ihtar yeseniz bile karşı bildirim yapabilir içeriklerinizin size ait olduğunu ıspatlayan bir yazı ile gönderirseniz youtube sizi haklı görecektir.

Kanalınız özgün ise ilk ihtarı yediğinizde dizi kanallarına göre daha uzun süre ağda kalacaksınız bu sürede networke gerekli bilgileri iletim karşı bildirim yaptığınızı belrtirseniz sizi ağdan çıkarmayacaklardır.

Bazı arkadaşlar istiyor ki dizi yükleyelim 5-10 telif yiyelim kanal kapanmaz ise partnerlikten çıkarmasınlar peki youtube kanalı kapatırken Creatşve ağındaki bir kanalı 5-10 telif yiyene kadar hiçbir karşı bildirim vs yapmamasına rağmen neden tuttunuz derse Creative Yetkilileri ne yanıt verecek? Birazda kendinizi yetkililerin yerine koyarak mantıklı düşünün Creative henüz yeni kurulmuş ve gelişmekte olan bir networktur bu nedenle telif konusunda çok duyarlıdır ve eğer takip ederseniz ilk 100 network arasında sıralaması gün geçtikçe yükselmektedir. kesintisi nedeni ilede bir hayli ilgi gören bir networktur.

Hmm yani bizim 20 k aboneli kanalları alabiliriz. Ama böyle bir kanalı zaten sokmaya ne gerek var ki.

Partnerlik sistemi aslında geçelimde fazla kazanalım sistemi değildir. Adsense ile partner olduktan sonra bir sorunla karşılaştığınızda google'a mail atar günlerce cevap gelmesini beklersiniz.

Partnerler eğer içeriğniiz özgün ise sizi teşvik etmek için primler verir örneğin oyun kanalınız varsa ilk çıkan oyunları size anında gönderir. Makyaj üzerine kanalınız varsa makyaj malzemeleri vs. Bu çoğaltılabilir.

Kazncınızı artırmak için forum forum dolaşmanıza gerek kalmaz sürekli size destek olur kanal kapak tasarımları yapar.

Eğer bu sahte telif olayı olmasaydı benim aklımda çok daha gelişmiş. Planlar vardı fakat partner olan kişilerin %95'i spam çalıştığı ve ihtar yeme riskleri olduğu için herşey yapılamıyor malesef.

Yani olaya sadece kazanç artırmak değilde geniş olarak düşünün.

Konu çok farklı noktalara gidiyor galiba. Bilgilendirme için teşekkürler. Trknetwork daha detaylı yonlendirebilirse sevinirim o zaman. ;)

yok gitmiyor kardeşiz hepimiz, sadece heyecan arayanlarla eğlenip stres atmak şart deşarj olup hizmet kalitemiz artıyor.

Ama AlexaNetwork olarak senden özür dilerim hocam, haklısın bu konu dağılmayacak.

---------- Mesaj saat 04:19:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:18:16 civarında gönderildi. ----------

Benim postumda senin ve ya network'ünün ismi geçti mi kardeşim?
Yarası olan gocunur diye bir laf var.Hemen atladın o yüzden.
%5 bile değilsin ki sen %2.5 'sun:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bu arada madem atladın bi dipnot düşeyim.Konuna baktım şimdi şu yazını gördüm.

Creative Nation partnerliğinin türkiyede sadece 2 SUBNETWORK'ü var.
Birisi forumdan cansu hanım,diğeri yine forumdan harun bey.

Creative Nation partnerliğinde SUBNETWORK'lerin alayı %10 kesintiyle kanal alır.
%15 Kesinti ile kanal alanların alayı RECRUİTER
.Sizin firma da bunlardan birisi.

Kendinizi BAYİ TEMSİLCİSİ diye tanıtmayın.Siz BAYİ TEMSİLCİLERİNİN bir altındaki kişilersiniz.
Bunu etc_computer forumda defalarca söylemesine rağmen kimse kabul etmemiştir.

Neyse Caner Bayramoğlu demem odur ki benle uğraşma ''betalar çarpar''.
Bu Konuşma Bitmiştir.

Bold'lanmamış yerleri okurken yarıda bıraktım ahaha :D

---------- Mesaj saat 04:20:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:19:13 civarında gönderildi. ----------

Sen bir partner recusu bilmem nesi değil misin ? Forumda bu konu üzerine hizmet vermiyor musun bende fikrimi belirttim. Sende biliyorsun diye tahmin ediyorum ki dillen'menin "2" türlüsü var. Umarım anlamışsındır..

Boşver be Kaan, ne olucak bana takılman güzel, sahte olmaktan iyidir ;) Kusura bakma seni ayrı kefeye koymak isterdim.
[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] detaylıca açıklamış neyse ki ;)

yok gitmiyor kardeşiz hepimiz, sadece heyecan arayanlarla eğlenip stres atmak şart deşarj olup hizmet kalitemiz artıyor.
Boşver be Kaan, ne olucak bana takılman güzel, sahte olmaktan iyidir ;) Kusura bakma seni ayrı kefeye koymak isterdim.
[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] detaylıca açıklamış neyse ki ;)

Evet açıklama yapmayı bilen yapıyor bilmeyen muhalefet yapıyor nedense. Yapacak bir şey yok.
[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] dostum teşekkür ettim.

Bak şimdi bir mesaj yazacağım müridlerimi çağırıyorum açılın

beğeni'ye bass eyy mübarek ahah :d

Cemaatler türedi forumda yeminle.

---------- Mesaj saat 04:35:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:31:38 civarında gönderildi. ----------

Evet açıklama yapmayı bilen yapıyor bilmeyen muhalefet yapıyor nedense. Yapacak bir şey yok.

[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] dostum teşekkür ettim.

açıklamayı hakeden alıyor, haketmeyen alamıyor nedense :)

---------- Mesaj saat 04:38:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:35:03 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3130]Bonna[/MENTION] konuyu rezil ettin özür dile ahaliden

ama güzel bir şarkı istiyorum senden seni anlatan :)

[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] hocam mesela gameplay cekiyorlar, yayinliyorlar. Icerik oyun oldugu icin, oyun firmalarinin buna karsi bi tutumu olursa ne yapmak gerekecek? Yani tutup da EA Sports gidip de telif atabilir mi? Sonucta onun isim hakkina sahip oldugu bir metaryel uzerinden para kazaniliyor?

Bak şimdi bir mesaj yazacağım müridlerimi çağırıyorum açılın

beğeni'ye bass eyy mübarek ahah :d

Cemaatler türedi forumda yeminle.

---------- Mesaj saat 04:35:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:31:38 civarında gönderildi. ----------

açıklamayı hakeden alıyor, haketmeyen alamıyor nedense :)

---------- Mesaj saat 04:38:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:35:03 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3130]Bonna[/MENTION] konuyu rezil ettin özür dile ahaliden

ama güzel bir şarkı istiyorum senden seni anlatan :)

En büyük cemaat sensin '' etiket cemaati '' :D

[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] hocam mesela gameplay cekiyorlar, yayinliyorlar. Icerik oyun oldugu icin, oyun firmalarinin buna karsi bi tutumu olursa ne yapmak gerekecek? Yani tutup da EA Sports gidip de telif atabilir mi? Sonucta onun isim hakkina sahip oldugu bir metaryel uzerinden para kazaniliyor?

İwo, kendi görüşlerimi belirteyim, gameplay kanalları süzgecimizden çok daha kolay geçiyor çoğu kategoriye göre. Tabi çoğu spam kanallar geliyor. Kendi oyununu çeken Türk oldukça az, çekseler de genelde izlenim sorunu oluyor.

Telif konusu'nun sen de bilirsin zaten partnerlik ile alakası yok. Telif riski hep var. Yani partnerliğin bunu engellemek gibi bir misyonu olmuyor.

---------- Mesaj saat 04:55:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:54:36 civarında gönderildi. ----------

En büyük cemaat sensin '' etiket cemaati '' :D

güldüm :D vallaha iyi oldu Bonna, enerjini seviyorum.

İwo, kendi görüşlerimi belirteyim, gameplay kanalları süzgecimizden çok daha kolay geçiyor çoğu kategoriye göre. Tabi çoğu spam kanallar geliyor. Kendi oyununu çeken Türk oldukça az, çekseler de genelde izlenim sorunu oluyor.

Telif konusu'nun sen de bilirsin zaten partnerlik ile alakası yok. Telif riski hep var. Yani partnerliğin bunu engellemek gibi bir misyonu olmuyor.

Iste asil sorun da burada.Madem Partner benim full ozgun kanalimi savunmayacak, madem ilk teliften beni kapi disari edecek ben neden kanali Partner'e gecireyim? [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] hocamin az once belirttigi gibi 2 parca hediye ise tum olay, benim ihtiyacim yok oyle bi hediyeye acikcasi. Ben full ozgun kanalimi Partner'e geciriyorsam, Partner benim yerime bu kanali tum karsi saldirilardan korumalidir bana gore. Gerekirse benim kanalimi reklam etmelidir. Kazanc konusunda etkisi olabilir ama sirf ben 3 kurus fazla kazanacagim diye de macera aramak oluyor bu durum. Ustelik bir de Adsense ile arama araci sokmus oluyorum. Adsense'ten alacagim parayi 1 ay gecikmeli olarak aliyorum. Yanlis miyim?

güldüm :D vallaha iyi oldu Bonna, enerjini seviyorum.

Hakkaten ne oldu o kanallarımı kopyaladığın/etiketlerimi çaldığın kategori.
Geçenlerde bi kanala rastladım o tarz videolar atıp araya saçma sapan dans videoları atmış.(Rihanna twerk:D) Kesin senin kanalındı :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Senin kanalların Youtube'da çok çabuk ayırt ediliyor biliyor musun? URL'de youtube.com/EtiketçininYeri Yazsa bu kadar anlaşılmaz,o derece.

Kanala bakıyorum düzenli olarak haber videoları atarken birden araba kazalarına geçmiş :D:D Baktı ki onu da izletemiyor,fail vine videolarına kaymış :D o da olmadı twerk videoları.. Hatta forumda o gün ''niche'' ile ilgili bir konu varsa bu kanala direk finans videoları atılıyor :D:D Tabii izlenimleri ''0 views'' :D

Kanalların benim botumma bağlanmayı bile haketmiyor:D
ahahahahahaha:D:D:D

Iste asil sorun da burada.Madem Partner benim full ozgun kanalimi savunmayacak, madem ilk teliften beni kapi disari edecek ben neden kanali Partner'e gecireyim? [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] hocamin az once belirttigi gibi 2 parca hediye ise tum olay, benim ihtiyacim yok oyle bi hediyeye acikcasi. Ben full ozgun kanalimi Partner'e geciriyorsam, Partner benim yerime bu kanali tum karsi saldirilardan korumalidir bana gore. Gerekirse benim kanalimi reklam etmelidir. Kazanc konusunda etkisi olabilir ama sirf ben 3 kurus fazla kazanacagim diye de macera aramak oluyor bu durum. Ustelik bir de Adsense ile arama araci sokmus oluyorum. Adsense'ten alacagim parayi 1 ay gecikmeli olarak aliyorum. Yanlis miyim?

Adsense vs Partner mantığı çok yanlış bana göre, çünkü 2 sinin de birbirinde olmayan nimetleri var. Öncelikle şunu belirteyim, örneğin " burakoyunda " gibi çok gelişmiş bir Türk Gameplay kanalı var. 250k aboneli. O tarz güçlü ve kaliteli level'da bir kanalın olduğunda partnerlikler sizi el üstünde tutuyor ve size her türlü yararı ve katkıyı sağlıyorlar. Örneğin dediğin gibi telif yesen dahi telifen seni korurlar hemen kanalına telif yansımaz. Sana özel kazanç % si bile belirliyorlar. Ancak henüz çok yeni olan bir kanal için bunları yapmaları çok zor, nitekim gerekli iş gücünü bile sağlayamazlar.

3 kuruş fazla kazanma olayına gelince. Adsense BGBG 1$ da gezerken Partnerde aynı içerik 7-8$ seyrinde olabiliyor. Bence gayet tercih edilebilir bir durum. Ama hem adsense hem partner paralel götürmek lazım. Parayı sadece ilk ay gecikmeli alırsın, ondan sonra tüm partnerlerde ödemen döngüye girer ve her ay ödeme alırsın adsense den bir farkı yok.

Son olarak sen ne şekilde çalışmak istiyorsan öyle çalışırsın, senin insiyatifinde. Adsense de 1 kanalındaki olumsuzluk tüm emeklerini adsense ni topluca 0 'a çekerken. Partnerde kanallar bireyseldir biliyorsun başka kanalları etkileme ihtimali yok toplu para kazanma kapanma gibi.

Vel hasıl kelam, şartlar ortada keyifler sizin kazancına en çok inandığınız yolu seçin iwo ;)

---------- Mesaj saat 05:17:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:16:51 civarında gönderildi. ----------

Hakkaten ne oldu o kanallarımı kopyaladığın/etiketlerimi çaldığın kategori.
Geçenlerde bi kanala rastladım o tarz videolar atıp araya saçma sapan dans videoları atmış.(Rihanna twerk:D) Kesin senin kanalındı :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Senin kanalların Youtube'da çok çabuk ayırt ediliyor biliyor musun? URL'de youtube.com/EtiketçininYeri Yazsa bu kadar anlaşılmaz,o derece.

Kanala bakıyorum düzenli olarak haber videoları atarken birden araba kazalarına geçmiş :D:D Baktı ki onu da izletemiyor,fail vine videolarına kaymış :D o da olmadı twerk videoları.. Hatta forumda o gün ''niche'' ile ilgili bir konu varsa bu kanala direk finans videoları atılıyor :D:D Tabii izlenimleri ''0 views'' :D

Kanalların benim botumma bağlanmayı bile haketmiyor:D
ahahahahahaha:D:D:D

1 dk bişi konuşuyoruz kuzum

Bu saatlerde arzuna cevap vermekten yoruldum aldat beni artık başka birini bul :)

Ben gayet memnunum bu networkten. Teliften kapanan kanalin parasida ödenecekler listesinde. Dasboardu var. Oto ödeme yapiyorlar.

2 hafta önce actigim yabanci icerikli kanalin gelir durumu:

Tahmini para kazandiran oynatmalar: 159.149*
CPN: $16,44*
Götüntüleme: 402.000
Kazanc: 1502,49 Dolar

Ben gayet memnunum bu networkten. Teliften kapanan kanalin parasida ödenecekler listesinde. Dasboardu var. Oto ödeme yapiyorlar.

2 hafta önce actigim yabanci icerikli kanalin gelir durumu:

Tahmini para kazandiran oynatmalar: 159.149*
CPN: $16,44*
Götüntüleme: 402.000
Kazanc: 1502,49 Dolar

402.000 e 1.500 $ mı? biz enayiyiz o zaman ya bana o hite 100 200 tl anca geliyor :mad::mad::mad:

videolar uzun mu?

Videolar 30 dk ile 1 saat arasi uzunlugunda. Kanali acali 3 hafta olmadi. Ikinci kanalimda creative bagli icerik farkli videolar 60 dk lik orada da ayni kazanc tablosu söz konusu.

Türkce icerikli kanalimda ise: Görüntüleme 163.00 Kazanc: 363 Dolar

Videolar 30 dk ile 1 saat arasi uzunlugunda. Kanali acali 3 hafta olmadi. Ikinci kanalimda creative bagli icerik farkli videolar 60 dk lik orada da ayni kazanc tablosu söz konusu.

Türkce icerikli kanalimda ise: Görüntüleme 163.00 Kazanc: 363 Dolar

hocam bireysel olarak mı partnerliğe başvuru yaptınız yoksa trdeki aracı arkadaşlarla mı

2 kanalim da direk creative bagli. 1 kanalda burada ki alt bayilerden birisi üzeri bagladim networke.

Eğer telif oyun firmasından gelirse yapabilecek birşey yok elbette ama oyunun tanıtım videosu haricinbde gameplay videolarına telif geldiğini görmedim. Hatta gelişmiş kanal sahiplerine oyun hediye ettiklerini + oyun oynarken videosunu çekip kanallarında paylaşması için kanal sahiplerine para verdiklerini duydum :)

[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] hocam uzun sekilde anlatmis tesekkurler..

EDIT:konuyu tartismaniz icin acmadim bilgili kisilerin bizleri bilgilendirmesi icin actim.Konuyu bazi arkadaslar cok saptırmışlar !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri