Creative Nation network gercekleri !!

Bu networku, awe'den ayrilan kisiler kurmus diyorlar, dogrumudur acaba :D

Ben de banka ödeme limitinin 75$ dolar olduğunu biliyordum meğer 150$ dolarmış 145$ dolarda kaldık. Alt bayilerin artık dikkatisizliği mi uyanıklığı mı bilemedim.

Allah allah. Bana özelmi çalısıyor creative? 2 ay önce 4 kanalım kapandı hepsinde 20 30 dolar vardı hepsi yattı + diğer kanallarımınkinide ödüyorlar

Ben aralık ve ocak kazancımı alamadım toplamda 300 doların üzerine yattılar. Sayfamda ödendi yazıyor ama hiç ödeme almadım. defalarca ticket attım. ödeme yaptık diyorlar. Bu dora network üzerinden kayıt olmuştum. Dora network başından attı sürekli. Dora networkede bulaşmayın sakın adamların umrunda bile değil. hiç destek olmadılar. Dora networkede defalarca mesaj attım onlarda cevap vermiyorlar. Gerçi sözde skype destek hattı sürekli ofline.
siz nisadandan bahsediyorsunuz ben aralık ve ocağı bile almadım.... lanet olsun ve haram olsun

elinizdeki belgelerle şirkete dava açabilirsiniz.

elinizdeki belgelerle şirkete dava açabilirsiniz.

hangi şirkete hangi mahkemede hangi belgeyle dava açacaksın? yasal olarak telif hakkını belgeleyemediğin içerikten kazanç için dava açıp dahada fazla para kaybedersin sadece.

türkiyede bankaları bile hacize vermiş biri olarak şunu söyleyebilirimki tamamen çaresiziz. bunu bildikleri için bu kadar kolayca paramızı çalabiliyorlar.

hangi şirkete hangi mahkemede hangi belgeyle dava açacaksın? yasal olarak telif hakkını belgeleyemediğin içerikten kazanç için dava açıp dahada fazla para kaybedersin sadece.

türkiyede bankaları bile hacize vermiş biri olarak şunu söyleyebilirimki tamamen çaresiziz. bunu bildikleri için bu kadar kolayca paramızı çalabiliyorlar.

Spam çalışıyorsa yapamaz ama özgün çalışıyorsa o şirket sahibinin donuna kadar alır.Networkler'e özgün içerik çalışanlar kolayca dava açabilir ,şirket sonuçta.Gelişmiş ülkeler bu tür davalara önem veriyorlar.Atıyorum ... networkün alt bayisi
Türkiye'de var alt bayi olabilmesi için belli şartlar belli anlaşmalar yapması gerekir.Bu da bir şirkettir.Bunlara yasal yolu kolayca uygulayabilirsiniz

Ben sorunsuz şekilde 2 ayın ödemesini aldım partnerden, özgün de değil. Şans işi demek ki biraz.

Birlik beraberlik olmadan bu adamlardan ödeme alamayacağız bunun adı çok net BOŞUNA çalışıyoruz bu tarz partnerlerle

Sağlıklı bir İmza kampanyası yapmamız gerekiyor

bu adamların başka türlü ödeme yapacakları yok

sadece bu forumdan en az 100 kişi çıkar para alamayan ve imza kampanyasına katılan

güzel ingilizcesi olan bir arkadaş öncülük yapsın, gösterelim üstümüzden geçinen partnerlerin gerçek yüzünü tüm dünyaya...

Bisey yapilamaz arkadasim eger kendi icerigini yuklemiyorsan. Adamlarin sozlesmesinde acik acik yaziyor, icerik size ait degilse odemelerinizi durdurma hakkimiz var diye. Sozlesmeyi kabul ettikten sonra kimi nereye sikayet ediceksin? Neyin imza kampanyasini baslaticaksin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri