Creative Nation Nisan Ayı Kazançları Haziran Ayı Ödemeleri |Tek Başlık|

banka hesabı ekleyecegimde gelmez diye korkuyorum ödendi gözüküp alamayanlar oldugu için

Hocam banka ödemelerinin hesaba düşmesi en kötü durumda 1 ayı geçiyormuş o kadar zaman içinde Paypal'ın yaptığı kesinti devede kulak kalır bence zaten ödemeyecek olan Paypal'ı da ödemezdi bence Paypal'da kalın

Hocam banka ödemelerinin hesaba düşmesi en kötü durumda 1 ayı geçiyormuş o kadar zaman içinde Paypal'ın yaptığı kesinti devede kulak kalır bence zaten ödemeyecek olan Paypal'ı da ödemezdi bence Paypal'da kalın

1 ayı geçti hala gelmedi. ben de paypal ekledim

xxxx dolarlı tek telifden atılan kanalımın kesinleşmiş arkadaslar not paid durumunda.inş herkez sorunsuz odemesini alır

kanalim mayis ayinin 29 unda spamdan kapandi nisan.ayinin odemesine bloke koymuslar uc kagitci bunlar ya odeyen nasil oduyor bunlar coktan almadilar mi sanki nisan ayinin parasini

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

28 mayısta kapanan kanalımın nisan kazancına yatmışlar

4 - 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected irregularities. Investigations normally take 3-4 weeks.

kanalla ilgili herhangi bir dünya geneli, telif, kapanma gibi bir olay yaşandığı anda kanalın parası ne olursa olsun bloklayabiliyorlar.

kanal sadece tertemiz olunca ödeme yapıyorlar çoğunlukla.

10 dolarımı kesmişler:)) neyse kesinleşti sorunsuz alacaz inş ödememizi pzt yatacak büyük ihtimalle yada pzt gecesi yatacak.

kanalla ilgili herhangi bir dünya geneli, telif, kapanma gibi bir olay yaşandığı anda kanalın parası ne olursa olsun bloklayabiliyorlar.

kanal sadece tertemiz olunca ödeme yapıyorlar çoğunlukla.

kardeşim sana katılmıyorum.ilk ödeme önemli bence ben ilk ödemeyi sorunsuz aldım daha sonra nisan sonlarında kanal telifden atıldı.martı odemesini alamam diyordum sorunsuz odediler xxxx dolardı.nisanda daha yuksek bi xxxx dolar onu kesin alamam diye düşünürken şimdi onuda odenecek durumuna almıslar.ilk odemede sorun cıkmassa sonrada cıkmıyor.Bloklanma mevzularını bence kafalarına göre degil google odemesse koyuyorlar.

2 telifden dolayı çizgi film kanalım partnerden atıldı,
şuan kanalım halen açık ,
Anlayacağınız 2 güne kadar parama bloke koymazlarsa çizgi filmlere ödeme yaptıkları kanıtlanacak

kardeşim sana katılmıyorum.ilk ödeme önemli bence ben ilk ödemeyi sorunsuz aldım daha sonra nisan sonlarında kanal telifden atıldı.martı odemesini alamam diyordum sorunsuz odediler xxxx dolardı.nisanda daha yuksek bi xxxx dolar onu kesin alamam diye düşünürken şimdi onuda odenecek durumuna almıslar.ilk odemede sorun cıkmassa sonrada cıkmıyor.Bloklanma mevzularını bence kafalarına göre degil google odemesse koyuyorlar.

İlk ay 4 haneli aldım, bu ay bloke koyuldu. Haziranda kapanan kanalımın nisan kazancına bloke koyuldu hem de. İlk ödemeyle de alakası yok demek ki. :)

şu anda ödenecek gibi gözüküp sonradan bloke koymaları gibi bir durum söz konusu mu :S yoksa kesinleşenler %100 gelicek mi?

creativede 10 dan fazla kanalım var
işin özü şudurki
telif atılma vs ne olursa olsun ödüyor
kanal kapanmışssa ödemiyor bu kadar basit.

creativede 10 dan fazla kanalım var
işin özü şudurki
telif atılma vs ne olursa olsun ödüyor
kanal kapanmışssa ödemiyor bu kadar basit.

Kapanan kanalında , sildiğim kanalın da , videolarını sildiğim kanalında ödemesini aldım çok garip bu creative o an ki ruh hallerine bağlı sanırım :D

spamdan kapanan kanala bloke koymuşlar bu ne tezatlık. nisan ayının 25 gunu creative idi son 5 gun zoomine geçmişti zoominde bloke yok creative car. allah senin belanı versin creativeeee yazık

4 haneli kesinleşiyor 2 aydır sorun yok şükür.

4 haneli kesinleşiyor 2 aydır sorun yok şükür.

k.bakmada hocam illa agzımı açtırcaksınız kardeşim sen alıyorsunda diyer adamlar alıyor mu ? hiç bunu düşünen yok ama başınıza gelince görücem ben sizi yakınmaya başlarsınız ozaman bakalım kim tutucak elinizden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri