Creative Nation Nisan Ayı Kazançları Haziran Ayı Ödemeleri |Tek Başlık|

ekstra paypal kesintileri olan arkadaşlar ekran görüntüsü koyabilir misiniz? anlayalım durumun neden kaynaklandığını

Saka maka iyi kesmisler. Hem gonderim 100 kusur dolar eksik, hem gelenden 215$ pp kesmis. Su partner networkler webmoney eklese ne iyi olacak.

%2 kesinti oluyor beyler çünkü arkadaşıma gönder demıyor sonucta burda iş yapıyoruz

Paypalın kesinti oranı artmış galiba 1000 dolara 34.30 dolar kesiyo eskiden de böylemiydi ?

burda %2 disinda bi kesinti daha yapiyorlar , zoomin veya awe den geldiginde boyle bir kesinti olmuyor , sadece life da oluyordu , simdi creativ de de ayni sekilde iki defa kesinti oluyor.

Bunu bilmiyordum, benim de aklim %2 ustune bir de paypalin %4 e yakin kestigi ucretteydi. Tesekkurler bilgi icin.

dostum para gelirken paypal % 2 kesmiş
onun üstüne bide ücret tutarı diye 1130 dan 44 dolar daha kesmiş bu nedir ben anlamadım 4500 falan hikaye

her kes paranin hesabini yapiyor biz daha parayi goremedik :( creative suan sana beddua etmemek icin kendimi zor tutuyorum

1k üstündeki kanalları yatırdılar.

1k altındaki kanal ödemeleri henüz gelmedi

%2 kesinti haricinde toplam 230 usd daha kesinti yapmışlar.

Birazini network,birazini paypal, keser birde $ i euro ya cevirince para kusa donuyor.:confused:
Adsense den sasmamak lazim belkide .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri