Creative Nation Olan Kanalıma 1 Telif Geldi. Şimdi Nolacak?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar 3 hafta önce kabul edildiğim partner kanalıma bir tane telif geldi. başka bir kanalım awedeydi ona telif geldiğinde anında atılmıştım. Şimdi bunlarda atar mı beni? içeride ki para nolur? video atmaya devam etmelimiyim?

Arkadaşlar 3 hafta önce kabul edildiğim partner kanalıma bir tane telif geldi. başka bir kanalım awedeydi ona telif geldiğinde anında atılmıştım. Şimdi bunlarda atar mı beni? içeride ki para nolur? video atmaya devam etmelimiyim?

7-10 gun civari beklerler itiraz hakki tanimak icin. Eger hala duruyosa telif atarlar, eger icerik goze batacak biseyse buyuk ihtimalle parasinida odemezler :(

7-10 gun civari beklerler itiraz hakki tanimak icin. Eger hala duruyosa telif atarlar, eger icerik goze batacak biseyse buyuk ihtimalle parasinida odemezler :(

itiraz edemem gerçek telif rica etsem bile kalkması 10günü geçiyor.. peki mart ayındaki kazançlarda gidiyor mu?

12 gün sonra filan atmışlardı beni para da hala incelemede filan yazıyor ödeyecekler mi bilemem

:D adsense baglarsinda partnerden cikinca videolarin dolar isaretleri sonecek, tekrar yakabilcekmisin?

para kazanmalar gidince bu kanaldaki hiç bi videoyu yakamamıştım hepsi ünlem oluyordu. bende partnere başvurdum hepsini öyle yakmıştım hatırlarsın. tekrar yanarmı bilmiyorum? yanmasın sorun değil içerideki parayı alabilirmiyim adsenseden?

---------- Mesaj saat 10:58:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:57:24 civarında gönderildi. ----------

12 gün sonra filan atmışlardı beni para da hala incelemede filan yazıyor ödeyecekler mi bilemem

tek telif mi hocam?

creativenin telif konusunda çok hassas olduğunu duymuştum..

para kazanmalar gidince bu kanaldaki hiç bi videoyu yakamamıştım hepsi ünlem oluyordu. bende partnere başvurdum hepsini öyle yakmıştım hatırlarsın. tekrar yanarmı bilmiyorum? yanmasın sorun değil içerideki parayı alabilirmiyim adsenseden?

Partnerde biriken partnerde kalir, adsense tasidin diye oraya transfer olmaz ki. yani partner oderse alirsin, tekrar dolar yanmaz buyuk ihtimalle o kanalda. geri cektirmeye calis bence telifi, sonra cik baska networke gir.

Partnerde biriken partnerde kalir, adsense tasidin diye oraya transfer olmaz ki. yani partner oderse alirsin, tekrar dolar yanmaz buyuk ihtimalle o kanalda. geri cektirmeye calis bence telifi, sonra cik baska networke gir.

hem mesaj attım hem mail du bakalım cevap gelecek mi

[MENTION=1852]flyx[/MENTION] evet tek telif, hemde ikinci ayındaydı ilk ödemesini alacaktı alamadı :D

1 telif daha geldi :) dünkü özür mail/mesajıma cevap geldi :D adamlar telif atmaktan bıktık diyo bu hafta içinde 50. kez telif gönderdik kusura bakma diyolar :D sineye çekildim napayım :) çok para yoktu içinde sağlık olsun.. bu fransızlar neden böyle yaw :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri