Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : Haber
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : 61 ( Her geçen gün artmaktadır )
izlenim Sayisi : 23.068 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok, hiç bir telif, ihtar vsvs.. tarzı şeyler almadı sapasağlam.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Sürekli değişiyor fakat bana adsensemde en çok kazandıran kanal buydu.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Arkadaşlar daha dün akşam partnere geçtim. Kanaldaki ünlem sorunu günden güne azalmaktadır videoyap botunun yeni gelen ünlem sorunu çözme özelliğini kullanarak belli bir miktar azalttım diyebilirim (kanıt falan yollayarak).
Creative Nation bilindiği üzere sağlam bir partner. Lütfen ciddi alıcıların irtibata geçmesini dilerim.
Fiyat olarak : 20 TL düşünüyorum. İçinde patlama yapmış video vardır.
Ödeme yöntemi : Paypal , Garanti Bankası
Kanal Kategorisi : Haber
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : 61 ( Her geçen gün artmaktadır )
izlenim Sayisi : 23.068 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok, hiç bir telif, ihtar vsvs.. tarzı şeyler almadı sapasağlam.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Sürekli değişiyor fakat bana adsensemde en çok kazandıran kanal buydu.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Arkadaşlar daha dün akşam partnere geçtim. Kanaldaki ünlem sorunu günden güne azalmaktadır videoyap botunun yeni gelen ünlem sorunu çözme özelliğini kullanarak belli bir miktar azalttım diyebilirim (kanıt falan yollayarak).
Creative Nation bilindiği üzere sağlam bir partner. Lütfen ciddi alıcıların irtibata geçmesini dilerim.
Fiyat olarak : 20 TL düşünüyorum. İçinde patlama yapmış video vardır.
Ödeme yöntemi : Paypal , Garanti Bankası