Creative Nation Şubat ayı kazancları Nisan ödemleri |Tek Başlık|

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] her sozune katiliyorum ama awe gibi bir partnere(yaptiklari her sey ortada) sahtekar dediyimizde modlardan yada bazi arkadaslardan tepki aliyoruz ise o,zaman creative'de sahtekar dememek gerekiyor.

Arkadaşlar valla ne sabırsızsınız ya. Zoomin geçen ay 13'ünde gönderdi 18'de hesaptaydı yani 5 gün. Yurtdışından para geliyor yurt içinden değil. Ne bekliyorsunuz havale gibi 5 dakika içinde gelsin mi ? Allah aşkına burada yok para gelmedi gelmedi diyorsunuz para gelince kimse ortalıkta yok. Yapmayın etmeyin. Ha ilk kez ödeme alıyorsanız ayrı heyecanlısınızdır ama her ay bu kadar kişi de ilk kez ödeme almıyordur herhalde. Her ay aynı martaval okunuyor. Ödeme yapılmadı yapılmayacak aha ödendi para yok Dün gönderdiler yok falan. Sonra para yatıyor 1-2 kişi yattı diyor öncesine baksan ne saydırmış networke. Kimi zaten utancından gelmiyor. Artık şu klasikleri geçin.

Bakın geçen ay Zoomin 13'ünde banka ödemesi yaptı bu ay 22'si oldu daha yapmadı. Belki de ilk kez bu kadar geciktirdi. Daha şubat ödemesi gönderilmedi bile hesaba geçmeyi bırak. Peki hiç zoomin.Tv ödeme yapmadı diye konu gördünüz mü ???
Biraz bilinçlenelim artık.
Hocam creative bir sürü kişinin parasını bloke etti adamlarda haklı olarak acaba benim parada yatmıyacak mı diye düşünüp yazdılar creativenin neler yaptığını bilseydin zaten sen bu mesajıda yazmazdın da neyse.

Hocam creative bir sürü kişinin parasını bloke etti adamlarda haklı olarak acaba benim parada yatmıyacak mı diye düşünüp yazdılar creativenin neler yaptığını bilseydin zaten sen bu mesajıda yazmazdın da neyse.

Biliyorum hocam çok takip ettim. Ama konu burada parasını alabilenlerin de aynı şeyi yapması olayın işleyiş sürecini araştırmamak. Olayın işleyiş süreci artık herkes tarafından bilinmeli. Bakın yurtdışından para geliyorsa en azından 1 hafta müddet verilmeli. Adsense gibi eğer partnerde para gönderildi dediyse bilin ki o para oradan çıktı ve havuzda bekletiliyor. Aynı adsense'de ki ödeme işleme girdi ile aynı hesap.

Ha bu arada artık mağdurlar ne kadar mağdur bilemem. Özgün kanalı olup da ödemesi yapılmayan varsa o zaman suçlarım bir partneri. Yani o zaman suçlamak gerekir. Bilindiği üzere Adsense'de bazı kanallara ödeme yapmıyor. O %50 olayı dolandırıcılıktır ama.

@bayburt16 her sozune katiliyorum ama awe gibi bir partnere(yaptiklari her sey ortada) sahtekar dediyimizde modlardan yada bazi arkadaslardan tepki aliyoruz ise o,zaman creative'de sahtekar dememek gerekiyor.

hocam benım sahtekar deme sebebim bu kişiler beni illegal içerik ile alıp sonrada paramın ödenmiyecegını demesıdır ödemeyicegı kanalla 2 ay boyunca adsenseden para aldım salaklık bende ki bu partnere girdim youtube ödüyorda bunlar paranın üstüne yatıyorsa orada bir sorun vardır.

bu adamlar okadar akılsız ki daha ilk 50 de yokken bizim sayemizde ilk 50 ye girdiler ama bunun farkında değiller

Biliyorum hocam çok takip ettim. Ama konu burada parasını alabilenlerin de aynı şeyi yapması olayın işleyiş sürecini araştırmamak. Olayın işleyiş süreci artık herkes tarafından bilinmeli. Bakın yurtdışından para geliyorsa en azından 1 hafta müddet verilmeli. Adsense gibi eğer partnerde para gönderildi dediyse bilin ki o para oradan çıktı ve havuzda bekletiliyor. Aynı adsense'de ki ödeme işleme girdi ile aynı hesap.
Aynen öyle arkadaşlar aceleci biraz ben bankada bekletme olmasın diye sırf paypal kullanıyorum bankaya gelicek 1 hafta bekle sıkıntı :) paypal dan bankaya gönderiyorum gene bekliyorum ama para gelicek biliyorum creative için öyle diyemeyiz malesef.

Ha bu arada artık mağdurlar ne kadar mağdur bilemem. Özgün kanalı olup da ödemesi yapılmayan varsa o zaman suçlarım bir partneri. Yani o zaman suçlamak gerekir. Bilindiği üzere Adsense'de bazı kanallara ödeme yapmıyor. O %50 olayı dolandırıcılıktır ama.

hocam ben daha ilk ödememi alıyorum diğer yazında 5 gün içinde filan yatıcak demişsin adamların bana attıgı mesaj bu bakarsan

Hi!

Thanks for reaching out to the Creative Nation talent support team. Bank Transfers are made on the 14th of the month, once the tranfer has been made it can take 3 - 5 business days.

Please let us know if you still haven't received your payment in your bank account by Monday, April 21st.

*I hope this resolves your issue, if it does please let us know how we handled your ticket today: http://goo.gl/sYx8UD
To reopen this ticket, respond to this message. If you need help with a different issue, open a new ticket.

Sincerely,

The Creative Nation team.
Gabriel Claridge

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba!

Yaratıcı Ulus yetenek destek ekibi uzanarak için teşekkürler. 5 iş günü - tranfer bu 3 sürebilir yapıldıktan sonra Banka Transferleri, ayın 14'ünde yapılır.
Hala Pazartesi 21 Nisan tarafından banka hesabına ödeme almadıysanız lütfen bize bildirin.

* Ben bugün bize bilet ele nasıl iletebilirsiniz yoksa, bu, sorunu giderir umut: http://goo.gl/sYx8UD
Bu bilet tekrar açılması için bu mesaja cevap. Farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, yeni bir bilet açın.

Saygılarımızla,

Yaratıcı Ulus ekibi.
Gabriel Claridge

hocam ben daha ilk ödememi alıyorum diğer yazında 5 gün içinde filan yatıcak demişsin adamların bana attıgı mesaj bu bakarsan

Hi!

Thanks for reaching out to the Creative Nation talent support team. Bank Transfers are made on the 14th of the month, once the tranfer has been made it can take 3 - 5 business days.

Please let us know if you still haven't received your payment in your bank account by Monday, April 21st.

*I hope this resolves your issue, if it does please let us know how we handled your ticket today: http://goo.gl/sYx8UD
To reopen this ticket, respond to this message. If you need help with a different issue, open a new ticket.

Sincerely,

The Creative Nation team.
Gabriel Claridge

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba!

Yaratıcı Ulus yetenek destek ekibi uzanarak için teşekkürler. 5 iş günü - tranfer bu 3 sürebilir yapıldıktan sonra Banka Transferleri, ayın 14'ünde yapılır.
Hala Pazartesi 21 Nisan tarafından banka hesabına ödeme almadıysanız lütfen bize bildirin.

* Ben bugün bize bilet ele nasıl iletebilirsiniz yoksa, bu, sorunu giderir umut: http://goo.gl/sYx8UD
Bu bilet tekrar açılması için bu mesaja cevap. Farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, yeni bir bilet açın.

Saygılarımızla,

Yaratıcı Ulus ekibi.
Gabriel Claridge

Bu ay tahmin ediyorum ki genel bir sorun var. Bakın zoomin.Tv bile hala göndermedi. Çünkü yumurta bayramı falan bahanesi varmış. Ama isterse 25 olsun atmanıza gerek yok neden biliyor musunuz _? Bu ödemeler elle yapılmıyor sistem herkese otomatik gönderiyor. Burada millet ödemeler gelmiş dediğinde eğer siz de ödeme yansımamışsa o zaman mail atacaksınız. Gelin yazın buraya sizin ödemeler yansıdı mı diye. Zaten fark ettiyseniz herkes aynı anda ödemeler yansıdır diyor yani aynı gün içerisinde. Yoksa herkese özel muamele yok. Ha arada bir sıkıntı olur sizi atlarlar falan milletinki gönderilir sizinki gönderilmez o zaman mail atarsınız. Ama genel sorun varken bireysel çözüm aramak gereksiz. Yoksa inanın ben atardım mail. İleride anlarsınız zaten

valla ben haylen crative'e guveniyorum..ama odemem haylen yapilmadi ben odemeyi wu ile alcam bugun oyrendimki wu banka odemelerinden hemen sonra yapiliyor banka odemeleri bugun yapildiysa yarin wu yaparlar diye dusunuyorum ve inaniyorum :)

Ben awede kapanan kanaldan ödeme aldım. Creativeden ilk defa alacağım, paraları cebe indirme gibi bir lükslerinin olduğunu düşünmüyorum.

tabi ki bende ödiyecegını bılıyorum çünkü bu para ödenicek denıyorsa ödiyecektir ama bana verdıgı tarih 21 i oldugu için bu benı sınır ediyor yoksa bende emınım ödiyecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri