Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neden herkes bu tarz partnerli kanal arıyor. Sebebi nedir acaba ?
Awe ile zoomin tv daha doğru dürüst ödeme yapmadığından dolayı diğer partner networklarına rağbet arttı sanırım. Diğer networklar konuya daha esnek yaklaşıyor olabilir.
Awe ile zoomin tv daha doğru dürüst ödeme yapmadığından dolayı diğer partner networklarına rağbet arttı sanırım. Diğer networklar konuya daha esnek yaklaşıyor olabilir.
Creativenation will not PAY. HELP!! | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help
CN yetkilisi buradada aciklama yapmis telifli kanallara odeme yapmadiklari hakkinda. Bu durum sadece o 2 networku degil hepsini kapsiyor.
peki hocam Mert admine sordum forumda yok o galiba size sorayim.
zoomin e bağlı kanalım var ben bu kanalımı vur kaç taktiği ile akşam videoları yükleyip 1 sonraki gün öğleden sonra bütün videoları silicem hergün bu işlemi tekrar edicem farklı farklı videolarla.
zoomin herhangi bir sorun çıkartırmı ödemede ?
Hangi videolardan para kazandigini sorarlar o zaman. Yada silinen videolari kontrol edebildikleri bi sistem gelistirirler networkler icin. Bizim aklimiza suan gelen sey uzun zaman once google calisanlarinin aklina zaten gelmistir.
ama kazanılmış kazanılmıştır öylede bir olay var.Belki 15-20 tane telif almayacak video birakırım kanalda sabit bu bir çözüm olabilir.
Silinen videoları kontrol edebilecekleri bir sistem yoktur bence okuduklarım kadarı ile dünya kadar makale okudum bu tip çalışan birçok arkadasımız aramızda bile mevcuttur belki.
Anlamadigin olay videonun telif alip almamasi degil. Eger icerik sana ait degilse artik odeme yapmayacakmis networklar.
Böyle bir saçmalık yapamazlar.Adsense bile teliften kapanan kanallarım için ödeme yaparken networklerin yapmama gibi bir durumu söz konusu olamaz.
??! Forumu okumuyormusun sen hic? 23852935 tane konu var partnerler odeme yapmiyor diye. Sen hala boyle bi sacmalik yapamazlar diyorsun. Milletin binlerce dolari hic oldu malesef. Adsense odeme yapiyorDU. Ayni networklar gibi. Belki adsense bile yapmaz artik teliften kapanan kanal icin odeme. Subat-Mart gibi belli olur zaten hersey.
??! Forumu okumuyormusun sen hic? 23852935 tane konu var partnerler odeme yapmiyor diye. Sen hala boyle bi sacmalik yapamazlar diyorsun. Milletin binlerce dolari hic oldu malesef. Adsense odeme yapiyorDU. Ayni networklar gibi. Belki adsense bile yapmaz artik teliften kapanan kanal icin odeme. Subat-Mart gibi belli olur zaten hersey.
bütün gün forumdayız da ben gene böyle bişeyin söz konusu olacağını düşünmüyorum..
Onu sana degil bi ustteki arkadasa yazmistim. Forumdaysan butun gun mutlaka awesomeness ve zoominle ilgili konulari gormussundur. Yttalk'tada CN ile alakali bi konu var, ozgun olmayan, hak sahibi olmadiginiz videolar icin odeme yapmayacaklarina dair.
Tek bilgi kaynağı forum mu öyle her duyulana inanmamak lazım.ayrıca partnerli kanal arıyorum diye konu acıyorum bi tane bile konuyla alakalı mesaj görmedim yok yönetimden kimse?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.