Creative networka bağlı kanal arıyorum

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Boşver üstad herkes bildiği gibi yapsın,yorma parmaklarını:D

Hala yeterli degil demis zaten. Linkini verdigim konuda CN sahibi adam gelmis demis telifli kanallara odeme yapmiyoruz, ozgun olmayan icerige odeme yok artik diye. Daha ne kadar kanit bekliyorsa artik :D

Hala yeterli degil demis zaten. Linkini verdigim konuda CN sahibi adam gelmis demis telifli kanallara odeme yapmiyoruz, ozgun olmayan icerige odeme yok artik diye. Daha ne kadar kanit bekliyorsa artik :D

Tamam arkadaşım çok iyi niyetlisin sağol eyvallah.

Bundan önce kim açıklama yapmış spam videolarınıza ödeme yaparız diye hangi network açıklama yapmış, daha kanalınızda para kazanmayı açarken onaylıyorsunuz kendi videolarımı yükleyeceğim diye .
Evet bu güne kadar ödeme yaptılar ama bundan sonrasını bekleyip göreceğiz arkadaşlar konuyu açan arkadaşa da şu network ödeme yapmaz bu network ödeme yapmak demek doğru olmaz bekleyip göreceğiz ama inşallah alırız ödemelerimizi ...

İzlenimi ve video sayısı önemli değil.

Hocam üst limitiniz ne kadar? Elimde orjinalleştirilmiş HD videolu kanal mevcut. Aynı kategoriden devam etmeniz dahi mümkün. Kanal bağlanalı 1 hafta oldu. TRK Network üzeri bağlı. %15 kesintili. Kanalın adını vs veremem istemeyin. Çünkü ender kategorilerden. Gelecek vaad eden tarzda ve TBM si yüksek olan bir kategori. Ödemem bu ay fazla olduğu için satmayı düşünüyorum. İlgilenirseniz görüşelim.

Hiçbir network sahibi tutup da özgün olmayana ödeme yapıyorum demedi ki zaten bu güne kadar. Ancak nedense özgün olmayanlardan hep ödeme aldık. Bence erken konusuyoruz!

Bence de erken konusuyorsunuz , zoomin de yapilacak odeme miktarlari belli olmus , bugune kadar buraya dusen odemeyi hep aldim , kanal 16 sinda kapanmisti teliften , ocak 9 da odememi aldim , subat odemesini de sorunsuz alacagimi dusunuyorum.

Awe ile zoomin tv daha doğru dürüst ödeme yapmadığından dolayı diğer partner networklarına rağbet arttı sanırım. Diğer networklar konuya daha esnek yaklaşıyor olabilir.

Zoomin.TV adina yorum yapiyorum. Durust odeme yapmadigi ifadesi tamamen yanlis ifadedir.

??! Forumu okumuyormusun sen hic? 23852935 tane konu var partnerler odeme yapmiyor diye. Sen hala boyle bi sacmalik yapamazlar diyorsun. Milletin binlerce dolari hic oldu malesef. Adsense odeme yapiyorDU. Ayni networklar gibi. Belki adsense bile yapmaz artik teliften kapanan kanal icin odeme. Subat-Mart gibi belli olur zaten hersey.

Forumu okumamama gerekyok açıkcası.Kendi tecrübelerime dayanarak yazdım bunları.2 defa ödeme aldım.İkisinde de kanallar telifden nany olmuştu.Bu ayda 500 liralık bir mebla var alacağım aynı şekilde bu parayı kazanan kanallarda gg oldu.

Forumu okumamama gerekyok açıkcası.Kendi tecrübelerime dayanarak yazdım bunları.2 defa ödeme aldım.İkisinde de kanallar telifden nany olmuştu.Bu ayda 500 liralık bir mebla var alacağım aynı şekilde bu parayı kazanan kanallarda gg oldu.

2013 odemeleriydi onlar arkadasim. Ocak ayindada yap aynisini bakalim alabilecek misin odemeni?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri