Creative Partner Yüksek Kazanç

• Kullanıcı TedBundy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

TedBundy

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar creative partnerde film calısıyorum.gunluk kazancım 200 doları aştı şizce videoları silmelimiyim.Bu kazanc ödeme almamı zorlastırır mı ?

unut o parayi , %99.9 vermezler.

hocam creative aweden bile bozdu duyduğuma göre.çıkma şansın varsa hemen gönder life,quiz ya da freedoma falan başvur.benimde seninkine yakın 1 kanal var awede tutuyorum şu anlık,mayısta alamazsam çıkacağım.

hocam creative aweden bile bozdu duyduğuma göre.çıkma şansın varsa hemen gönder life,quiz ya da freedoma falan başvur.benimde seninkine yakın 1 kanal var awede tutuyorum şu anlık,mayısta alamazsam çıkacağım.

çıkma istegi atarsam içeride ciddi bi mebla kalacak kardeşim onu öderler mi ?

bende o soruyu awesomeness için sordum bugün.cevap alamadım ama normal bir partner olsa ödemesi lazım,bende çıkma isteği gönderdim 4 gün oldu ama 30 gün dolana dek atmazlar diye düşünüyorum.şimdidek 3k var içerde,30 güne 6-7k olur.risk aldım yapacak bişey yok.

bende o soruyu awesomeness için sordum bugün.cevap alamadım ama normal bir partner olsa ödemesi lazım,bende çıkma isteği gönderdim 4 gün oldu ama 30 gün dolana dek atmazlar diye düşünüyorum.şimdidek 3k var içerde,30 güne 6-7k olur.risk aldım yapacak bişey yok.

benim de gecen aydan 1.1k bu aydanda simdiden 1 k olmus olmassa videoları silip ozgun 1-2 video atıp bekleyecegım kardeşim umarım alırız odemeleri.

partnerden çıksak nolacakki videoların hepsi ünleme düşecek,benim düşüncem videoları gizlemeyi düşünüyorum,şimdiye kadar kazanamıyorum diye düşünüyordum.şimdi ise fazla kazançdan dolayı düşünüyorum,kör kuyuya düşdük galiba

umarım alırız.quizgropu ile görüştüm ne demek alırsınız ödeme dedi bana,çıkın partnerden istek gönderin dedi.life networkte çıkma talebi göndermiştim başka kanalda 2 saatte çıkarttılar ,awe günlerce çıkartmıyor.kanalı silip başka kanala atma durumum olsa direk atacağım ama videolar dünya engeli aşılmış eski videolar.artık dünya engeli aşılmıyor partnerde.el mahkum.

Arkadaşlar benim çizgi film ve dizi olan kanallarımdan Mart kazancı olan 9K var içerde 5 gün sonra Mart ayının kazancının kesinleşmesi lazım ben videoları sildim Mart'ın 27'sinde eğer benim kazancım kesinleşirse size söylerim sizde silersiniz.Zaten videolar kanalda durdukça ödemiyorlar ama silince ödeyip ödemeyecekleri de belli değil

partnerden çıksak nolacakki videoların hepsi ünleme düşecek,benim düşüncem videoları gizlemeyi düşünüyorum,şimdiye kadar kazanamıyorum diye düşünüyordum.şimdi ise fazla kazançdan dolayı düşünüyorum,kör kuyuya düşdük galiba

videoların reklamlarını kapasanız,sonra partnerden çıksanız.yeni partnere geçtikten sonra tekrar reklamları açsanız...olmaz mı böyle?

Arkadaşlar benim çizgi film ve dizi olan kanallarımdan Mart kazancı olan 9K var içerde 5 gün sonra Mart ayının kazancının kesinleşmesi lazım ben videoları sildim Mart'ın 27'sinde eğer benim kazancım kesinleşirse size söylerim sizde silersiniz.Zaten videolar kanalda durdukça ödemiyorlar ama silince ödeyip ödemeyecekleri de belli değil

ins sorunsuz kesinleşir sizde bizlerde odeme alırız hocam.kesinleşince bizide bilgilendirirseniz cok iyi olur :)

videoların reklamlarını kapasanız,sonra partnerden çıksanız.yeni partnere geçtikten sonra tekrar reklamları açsanız...olmaz mı böyle?

videolar partnerde dunya engeli vermezken atmıştım suan partnerden cıkarsak dunya engeli atar yeni partner kanallara hiç yüklenmiyor direk dünya engeli veriyor artık

ins sorunsuz kesinleşir sizde bizlerde odeme alırız hocam.kesinleşince bizide bilgilendirirseniz cok iyi olur :)

Mutlaka bilgilendiririm hocam 3 kanal var Creative'de birinde 4K birinde 2K birinde 3K, 2K olanda 2 tane topluluk ihtarı var diğerleri sorunsuz şu an bakalım kesinleşme durumu nasıl olacak olumlu olumsuz durumları yazarım sizlere

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri