creative partnerli yüksek gelirli kanal satılıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sonsuzluq

Kayıtlı Üye
KANALIMA YETERLİ TEKLİF GELMEDİGİNDEN SATIŞ İPTAL EDİLMİŞTİR
YETKİLİ ARKADASLAR KONUYU KAPATIRSA SEVİNİRİM
İYİ FORUMLAR
----------------------------

Hesap Kayıt Tarihi : 9 aralık creative baglandı kanal ( kanal daha onceden acıldı ama nerden bakılır bilmiyorum)
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : HayırHesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanaldaki Abone Sayısı : 557+
Kanaldan ödeme Alındı mı ? : hayır
Kanal Satış Türü : Teklif
Kanal Hakkında Ek Bilgi :
arkadaşlar kanalı actım hic odeme almadım ilk kez partner oldum
kanalın icinde mart ayından 620 dolar nisan ayından 1-14 933 dolar vardır
toplamda 1553 dolar vardır
ortalama günlük 60 dolar kazanır
creative dashboarddan bakınca 1 nisanda 60 dolar kazanmıs 13 nisanda 60 dolar kazanmıs
arkadaslar kanalda
1 - tr dizileri
2 - baska bi ülke dizileri
3 - baska bi üle talk show wardır
bu 3 cesit videolarla 5 aydan fazladır calsııyorum hic telif almadım (ilerde almayacagım anlamına gelmez)
baska sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.
kanaldaki videoların nereden cekilecegi alan arkadasa verilecektir ve 1 nisandan sonra hic video atılmamıstır
kanalın kazancı bilerek video silinerek düşürdüm kanalın videoalrını atmaya devam ederseniz kaancı 250 dolara cok rahat cıkar
NOT : 2 numarada yazdıgım videoların nereden cekilecegi verilmeyecektir. (nedeni : bu forumdan bi arkadastan cekiyorum )
arkadaslar kanal teklif usulü satılacaktır cunki muteahit ev icin para bekliyo sıkısık durumdayım
iletişim icin burdan msg yazsanız hemen cvp weririm yada 5438559698
bide yetkili ve bilgili arkadaslar kanal fiyatı icin fikir verirse sevinirim teşekkürler
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

hocam konu dışı ama kazançları düşük olsun diye videoları neden siliyorsunuz,bende de yüksek gelirli bir kanalım varda tehlikelimi fazla kazanma

Sakın olaki kanal url verme gibi bir hataya düşme ;) Grafikleri, analytici vs koy yeterli zaten içeriğide söylemişsiniz daha ne urlsi.. Bunları koyarkende kanal adını gizlemeyi ihmal etme

ya bu nasıl iş arkadaşlar ben de dizi yüklemeye başladım bukadar kazanamıyorum. kazancınız daim olsun kıskandığımdan değil de ben niye beceremiyorum bu dizi-film işini.

Arkadaslar tr diziler 6 aylik deneme yanilma ile derlenmistir url verilmeyecek alan kisiye kaynaklar verilecektir fiyat hakkinda fikrim yok teklif veriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri