Creative veya zoominden parasini alan var mi?

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - MCN Başvuru

Ebat

Yasaklanmış
Kanali spamdan kapanipta , uzerinden 12 ay gecmis olan ve parasini alabilen var mi? yuzde 50 si olsada?

15 16 ay oldu. mesaj attım bekleyin adamların yazdıklarını atayım buraya

It is up to google, they will decide if you are eligible or not.

regards,
Aaron
Community Manager

---burda belge istedım bana bunu yazdı

This account has been terminated due to repeated or severe violations of our Terms of Service.

You violated YouTube's policies.
Your earnings have been blocked.
regards,
Aaron

-----

Your payment is still blocked by Google, it is not likely they will release the funds.

regards,
Aaron

anlasildi unutalim ordaki paralari o zaman

It is up to google, they will decide if you are eligible or not.

regards,
Aaron
Community Manager

---burda belge istedım bana bunu yazdı

This account has been terminated due to repeated or severe violations of our Terms of Service.

You violated YouTube's policies.
Your earnings have been blocked.
regards,
Aaron

-----

Your payment is still blocked by Google, it is not likely they will release the funds.

regards,
Aaron

Google kanalını kapattığında bildiğin parana el koyuyor. Partnerin yapabileceği hiçbirşey yok. Google kendi kasasına koyuyor, o kadar.

Google kanalını kapattığında bildiğin parana el koyuyor. Partnerin yapabileceği hiçbirşey yok. Google kendi kasasına koyuyor, o kadar.

Yahu ne alakasi var?

1) Bu adamlar acik acik biz paralari kendi adsense hesabimizda bekletiyoruz dediler.
2) Bu google bir tek bu illimunata tayfasindaki networklarin mi kazanclarini blokeliyor? Quiz bize kapanan kanallarin odemesini hayrina kendi cebinden yapiyor o zaman. Nede olsa kapanan kanalin kazanci google tarafindan bloke ediliyor :D

Yahu ne alakasi var?

1) Bu adamlar acik acik biz paralari kendi adsense hesabimizda bekletiyoruz dediler.
2) Bu google bir tek bu illimunata tayfasindaki networklarin mi kazanclarini blokeliyor? Quiz bize kapanan kanallarin odemesini hayrina kendi cebinden yapiyor o zaman. Nede olsa kapanan kanalin kazanci google tarafindan bloke ediliyor :D

Hocam adamlar "Google, it is not likely they will release the funds." demişler. Senin kanalda kazandığın parayı almana izin vermeyecekler demek oluyor bu :D
O zaman doğruyu söylemiyorlar.

Hocam adamlar "they are not going release the funds" demişler. Senin kanalda kazandığın parayı almana izin vermeyecekler demek oluyor bu :D
O zaman doğruyu söylemiyorlar.

Kendi uydurduklari bi yalan. Uyelik tarihinde gayet eski, bu creative, zoomin, forela tayfasinin dolandirici olmadigini bilmeyen yok zaten. Kanal aciksa oderler parani, o sekilde bile sorun yasayan bi ton insan oldu ya orasi ayri mesele.

Bundan 13-14 ay once bunlar dediki kanallariniz kapanirsa kazanclarinizi 1 yil adsense hesabimizda bekleticez, eger google parayi geri istemezse %50sini size odiycez. Bu soyledikleri cok dikkat cekince google parayi geri istemezse kazandiginizin hepsini size geri odiycez dediler.

1 yilda milleti unutur sandilar, sanirim dusundukleri gibide oldu. Forumda pek konusu gecmedi tekrar bu olayin. Yaklasik 1 ay once bende yazdim kapanan bi kanalimla ilgili. Kazanciniz bloke edilmis dediler, kanit istedim ama cevap dahi vermediler. Olmayan kanitin nesini verecekler zaten :)

öyle olsa bunca zaman adsense ve partnerler paraları nasıl ödüyor?

Kendi uydurduklari bi yalan. Uyelik tarihinde gayet eski, bu creative, zoomin, forela tayfasinin dolandirici olmadigini bilmeyen yok zaten. Kanal aciksa oderler parani, o sekilde bile sorun yasayan bi ton insan oldu ya orasi ayri mesele.

Bundan 13-14 ay once bunlar dediki kanallariniz kapanirsa kazanclarinizi 1 yil adsense hesabimizda bekleticez, eger google parayi geri istemezse %50sini size odiycez. Bu soyledikleri cok dikkat cekince google parayi geri istemezse kazandiginizin hepsini size geri odiycez dediler.

1 yilda milleti unutur sandilar, sanirim dusundukleri gibide oldu. Forumda pek konusu gecmedi tekrar bu olayin. Yaklasik 1 ay once bende yazdim kapanan bi kanalimla ilgili. Kazanciniz bloke edilmis dediler, kanit istedim ama cevap dahi vermediler. Olmayan kanitin nesini verecekler zaten :)

Bu Creative Nation çok tehlikeli, yalancı bi o kadarda uyanık ve sahtekar :) Daha ne diyeyim. Başına gelmemiş için bir önemi yoktur ama gelmeyecek diye de bir kaide yoktur. Para alma garantisi yok. Başvuruyu %10 la yapıyorsun, 2 ay sonra %50 düşüyor kesinti. Tamam eyvallah (başka çaren yok) %50 'sini ver. Aaaaa diyor Google amca senin hesabı bloklamış. :) Ne yapılacağını soruyorsun 12 ay sonraya gün veriyor. 12 ay dolunca Hayırdır beyler bizim paranın durumu ne diye sorunca Genemi sen geldin (biz senin paranı yedik. Ödemeyecezzzzz) yerine bloke devam ediyor yalanı geliyor :) Vs........ bu yalanlar sürekli dvm ediyor. Taa ki sen unutup hakkını almayı bırakana kadar :)

Son düzenleme:
forumdaki bi ton insan gerçekten kurban keser o paraları alsa :D zoomin ve tayfası kimseye para vermez,boşa ordan gelicek olan x miktar param var diye düşünmeyin :)

1 sene gecen kanalım var gecenlerde bayagı ugrastım.
İlk görüsmede ödenecek dediler fakat cok sıkıstırınca gercegi söylediler.
Google politikası v.s. bir ton bahane ile paranız ödenmeyecektir.

Yani Creative tabanlı hicbir partnerin kapandıgında ödedigine sahit olmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri