CreativeNationNET Alt kanal Dashboard sorunu

• Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

bayburt16

Kayıtlı Üye
beyler alt kanalla başvurdum e-mail plus.google.com adresli uzatısına gönderildi dedi bende mecbur olarak gmail.com a yükselttim hesabı tekrar hesabı gmail.com olarak onaylattım şimdi şifremi unuttum diyip şifre istiyorum link geliyor tıklıyorum şimdi şifre filan gelcek diyor gelmıyor ana kanallarımda böyle bir sorun yok

kimsenın yardım ediceği yoktu belli ki bende şimdi yaptım sorun yaşayan olursa bana pm atın anlatırım

Kardeşim ben sizlere demiyormuyum, alt kanal ile başvurmayın diye. Mail gelir ancak panel onay maili gelmez diye. Benim sözlerime gerçekten bu konuları gördükce itimat edilmediğine daha çok emin oluyorum.

Creativenin hangi Recruitterinden başvurmuş isen onunla iletişime geç, sistem üzerinden mail adresini değişsinler.

---------- Mesaj saat 04:13:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:12:02 civarında gönderildi. ----------

kimsenın yardım ediceği yoktu belli ki bende şimdi yaptım sorun yaşayan olursa bana pm atın anlatırım

Başvurduğun firmaya söyleseydin uğraştırmazlardı 2 dk işi vardı. Ben yeni gördüm konunu kusura bakma. Geç cevap için

Kardeşim ben sizlere demiyormuyum, alt kanal ile başvurmayın diye. Mail gelir ancak panel onay maili gelmez diye. Benim sözlerime gerçekten bu konuları gördükce itimat edilmediğine daha çok emin oluyorum.

Creativenin hangi Recruitterinden başvurmuş isen onunla iletişime geç, sistem üzerinden mail adresini değişsinler.

---------- Mesaj saat 04:13:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:12:02 civarında gönderildi. ----------

Başvurduğun firmaya söyleseydin uğraştırmazlardı 2 dk işi vardı. Ben yeni gördüm konunu kusura bakma. Geç cevap için

valla hiç denk gelmedım alt kanal ile başvurma dediğine :D ama nabalım

sağ ol cevabı sen degıl başkaları vermelıydi tekrar sağ ol

wallahi sharona mesaj çektim ayrıca forumuna yazdım düzeltiler ilk başta googleplus mailiydi daha sonra ana mail olarak aynı kanalı yaptırdım kaç gün üst üste ise foruma yazdım kimse ilgilenmedi

hocam bende zoomin partneriyim alt kanaldan.aynı sıkıntıyı yaşar mıyım bilgin varmıdır.

Boyle bi sorun oldugunda cnation forumundan Gabriel'e mesaj at. Duzeltiyor hemen.

valla hiç denk gelmedım alt kanal ile başvurma dediğine :D ama nabalım

sağ ol cevabı sen degıl başkaları vermelıydi tekrar sağ ol

Bana basvuranların kini kontrol ediyorum ve eksiklerini söylüyorum, yoğunluk nedeniyle gözden kaçan oluyor fakat onuda düzeltiyoruz. Onun dışında yorumlarda söylüyorum...

1- Bana başvurmadığın için
2- Yorumlarıma deng gelmediğin için

Farkında değilisn, sonuç olarak halletmişsin önemli olan buydu.

---------- Mesaj saat 14:13:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:17 civarında gönderildi. ----------

hocam bende zoomin partneriyim alt kanaldan.aynı sıkıntıyı yaşar mıyım bilgin varmıdır.

Kaç gündür zoomindesin ? ve direk mi başvurdun bende misin ?

Panel onay maili gelmez alt kanallar, mail gelir onay gelmez. ( alt kanal derken, alt kanal maili verenlere )

Bana basvuranların kini kontrol ediyorum ve eksiklerini söylüyorum, yoğunluk nedeniyle gözden kaçan oluyor fakat onuda düzeltiyoruz. Onun dışında yorumlarda söylüyorum...

1- Bana başvurmadığın için
2- Yorumlarıma deng gelmediğin için

Farkında değilisn, sonuç olarak halletmişsin önemli olan buydu.

---------- Mesaj saat 14:13:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:17 civarında gönderildi. ----------

Kaç gündür zoomindesin ? ve direk mi başvurdun bende misin ?

Panel onay maili gelmez alt kanallar, mail gelir onay gelmez. ( alt kanal derken, alt kanal maili verenlere )
hocam valla dün başvurdum.hemen geldi davetiye.senin üstünden başvurdum görüntülenme az dedi,direk zoomin e başvurdum akşamına aldılar

Forumda o kadar creative alt bayisi var onlardan biri aracılığıyla başvuru yapsaydınız bir sorununuz olduğunda onlar size yardımcı olurdu forumdaki tüm network konularına yetişemiyoruz malesef denk geldiklerimde yardımcı oluyorum.

hocam valla dün başvurdum.hemen geldi davetiye.senin üstünden başvurdum görüntülenme az dedi,direk zoomin e başvurdum akşamına aldılar

Burda bir yanlışın var :)
Benden başvurduğun kanal direk zoomine gitmiyor bana geliyor, ben kontrol ediyorum ve red eden ben oluyorum. Ben yetersiz izlenim diye çok az, nadir kanal red ederim. Ben bu nedenle red etmiş isem bunu zoomin.tv nin kabul etmesi %1 ihtimaldir.

Son zamanlarda biliyorsunuz ekip var bizde, Bana bizden gelen maili ve zoominden gelen maili ayrıca kanal adınızı yollar iseniz, gerçekten hak ettiğiniz halde bizden red almış iseniz ve bu red işlemini yapan personelimiz ise ben onunla ilgilenirim.

Bunu şundan istiyorum sakın yanlış anlamayın, kanıt sunun anlamında değil. Eksiğimizi gidermek amaçlı konuya hakim olmak için istiyorum.

ister özel ister mail ister açı burdan verebilirsiniz bu istediklerimi ( Kanal isminiz hariç )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri