Creator Bot Satış ( gmail ve yt kanal)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o konuda bi bilgim yok cunku daha onceden hıc telefon sisteminden dolayı kaynaklanan bi kapanma yaşamadım ama destek e mail kapanma sebebim neden yazdığınızda cevap alabilirsiniz kısa sürede dönüş yapıyolar

Tam anlamadim soyleduginizi, Google'a mi mail atiyoruz kapanma sebebini ogrenmek icin?

Tam anlamadim soyleduginizi, Google'a mi mail atiyoruz kapanma sebebini ogrenmek icin?

kapatılan hesabınıza giriş yapıp https://support.google.com/accounts/contact/disabled2?p=mail bu linke gidiyosunuz karsınıza size mailniz kapandığı sırada ne oldugunu felan sorucak
internet cafede mail i acık unutmusum aksam eve geldiğimde hesabımın kapandıgını gordum v.s v.s dile yalanlar dolanlar yazıyosunuz onlar tabı bunlara ınanmıyorlar hesabın gercekten neden kapandıgını size söyleyen bi mail yolluyolar ticket örneğini atıcaktım lakin hangi mail olduğunu bulamadım şuanda

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

çok kişi yapmaya çalıştı ama beceremedi.sorunsuzsa takdir ederiz;)

tesekkurler hocm :)

Naklen yayın yapmıssınız @Heny bunu görmesin :D

Boşta bırakılan kanal 3 gün kapanmıyorsa bana yeterli. 3 günde bir kesin youtube yanlış açılmış kanalları kapatıyor. Hızlı açmayla alakalı bir video paylaş hocam eğer hızlı açabiliyorsa ve 3 günde kapanmıyorsa çok uzun vakit kaybetmeye gerek yok. Denemekten zarar gelmez.

yiğidi öldürün hakkını yemeyin emeğine saglık kardeşim.bütün güvencelerini vermişssin.istediğin fiyatı koymakta özgürsün hakkındır.

Kanallar kapanabilirde kapanmayabilirde bu hep böyledi. Neyle actiginin pek bir önemi yok. Kanalin kapanirsa yenisini ac devam et.

[MENTION=20687]forexim[/MENTION] programın hayırlı olsun .. benim kafam katipe yazdıgında kaldı .. " Google yakalıyamaz " demişsin googlenin yakalamayacağı hiçbir şey yok :)

bu arada güzel bişeye benziyor emek vermişsin ins emeginin karşılığını alırsın

[MENTION=20687]forexim[/MENTION] programın hayırlı olsun .. benim kafam katipe yazdıgında kaldı .. " Google yakalıyamaz " demişsin googlenin yakalamayacağı hiçbir şey yok :)

bu arada güzel bişeye benziyor emek vermişsin ins emeginin karşılığını alırsın

siz gözünüzde google u çok büyütüyosunuz . hakkını yememek lazım ama şuana kadar karşılaştığım en güvenli mail sitelerinden birisi . ben neden yakalayamaz diyorum bunu kısaca şöyle izah ediyim mevcut sistemlerinde benim methodumla ilgili bir koruma yok ha ilerde bunla ilgili bir koruma yapabilirlermi sorusu çıkıyo ortada bu soruyada konuda cevap verdim eger çözülürsek lisanslar iptal edilir kalan günlerin ücretleri lisans sahiplerine iade edilir eğer benden kaynaklı yani mail açımıyla alakalı bir kapanma olursa tüm lisans ucretleri tamamen iade edilir... ve bu program sandığınız gibi 100- 200 satır kodlamayla bitmedi mevcut son surumun tum formlarındaki satır sayısı 8bin satırdan fazla . programa güvenmesem emin olun satış yapmazdım :)

siz gözünüzde google u çok büyütüyosunuz . hakkını yememek lazım ama şuana kadar karşılaştığım en güvenli mail sitelerinden birisi . ben neden yakalayamaz diyorum bunu kısaca şöyle izah ediyim mevcut sistemlerinde benim methodumla ilgili bir koruma yok ha ilerde bunla ilgili bir koruma yapabilirlermi sorusu çıkıyo ortada bu soruyada konuda cevap verdim eger çözülürsek lisanslar iptal edilir kalan günlerin ücretleri lisans sahiplerine iade edilir eğer benden kaynaklı yani mail açımıyla alakalı bir kapanma olursa tüm lisans ucretleri tamamen iade edilir... ve bu program sandığınız gibi 100- 200 satır kodlamayla bitmedi mevcut son surumun tum formlarındaki satır sayısı 8bin satırdan fazla . programa güvenmesem emin olun satış yapmazdım :)

Googleyi gözümüzde büyütüyoruz? Hesap açabilmek için 1.5 ay program yazmışsın google senin gözünden şuan ufacik basit bir şirket gibi geliyordur senin abartiyorsunuz dediğin google ..
http://www.ytpara.com/haftanin-tren...atirimla-hollanda-da-data-center-kuracak.html

---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:56 ----------

Inşallah hiç bir zaman yakalanmaz programın

Son düzenleme:
Googleyi gözümüzde büyütüyoruz? Hesap açabilmek için 1.5 ay program yazmışsın google senin gözünden şuan ufacik basit bir şirket gibi geliyordur :D

---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:56 ----------

Inşallah hiç bir zaman yakalanmaz programın

:D google a emin olun herkez bot yazabilir ben nasıl yazabıldıysem başkalarıda yazabilir azim olsun mailler kapandıkça yeni yöntemler bulup inatla denesin yeterki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri