sontorun
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bekliyorum![]()
gmail açma sırasında numara istiyormu... hayırlı olsun bu arada
Daha yeni geldiAttım, cevap gelmedi.
İsitiyor malesef
c# web browser yerine farklı tarayıcılar kullanın hocam doğrulama kodunu manuel girdirebilirseniz o zaman numara istemicektir. he bunu yaparken sesi yazıya döndürür ve bir texbox yardımı ile doğrulama kodu işlerseniz + cookie kontrolü ve sildirme + modem reset te eklerseniz auto gmail creator ortaya çıkar zorda olsa ben yaptım işe gitmeden bırakıyorum geldiğimde 30-40 account aılmış olarak duruyor. 20 gün bekletiyorum 2 channel felan kapanıyor 18 tane açık yetiyorda eğer bu sistemi eklerseniz program içerisine o zaman 15 değil cidden 100 liraya rahat gideri olur
Kanal açmayıda ekleyinde tam olsun![]()
Kanal açma derken hocamzaten kanal açma var
![]()
Gmaik Açanların ekmegine Taş Atmışsın Hocam![]()
Ben sadece gmail açma olarak gördümde.
2.sayfadaki videodada o şekilde gözüküyo.Kanal açmayla beraber full bi video olursa daha iyi olur.
Birde doğum tarihi için bi txt dosyası yapılabilirmi?
hayırlı satışlar
Botta kapanma olmuyormu
gmaili farklı ipler üzerindenmi açıyor? telefon onayı istemiyor mu ?
Öncelikle Şunu Söyleyeyim Bot Güzel Başarılı Gelecek Özellikler Demissin.
Yorum Attırma İçin Kendinize Özel Gizli +100 Tane YouTube Hesabı Lazım Ve Kişinin Belirlediği Linke Yorum Atsın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.