CryptoWin | CryptoDouble İkizi | %25-%120 Arası Kazanç

• Kullanıcı ahab07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
yapma hocam milletin hakkına giriyosunuz sistem bariz hyip yeni kılıf buldular yazık günah giden paralarınıza gevurları zengin ettiniz yıllarca %5-10 referans kazancı için insanların hakkına girmeyin.Artık bu konulara bir önlem alınması lazım [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Hocam bu forumun tüm üyelerinin aklı başında insanlar olduğunu düşünüyorum ve konuyu incelediyseniz sistemin risklerini üzerine basa basa anlattım. Gizlenen, saklanan bir durum yok ortada yani. Bundan sonrası kişinin kendi iradesine kalmış bir durum. Risk almak isteyen riskini alır almak istemeyen uzak durur. Bunun kararını ne siz verebilirsiniz ne de ben verebilirim tamamen kişinin kendisi verir.

Hocam bu forumun tüm üyelerinin aklı başında insanlar olduğunu düşünüyorum ve konuyu incelediyseniz sistemin risklerini üzerine basa basa anlattım. Gizlenen, saklanan bir durum yok ortada yani. Bundan sonrası kişinin kendi iradesine kalmış bir durum. Risk almak isteyen riskini alır almak istemeyen uzak durur. Bunun kararını ne siz verebilirsiniz ne de ben verebilirim tamamen kişinin kendisi verir.
Günah hocam günah başkada bişey demiyorum %5-10 referans kazancı için değmez

N9L3Gg.png

Evet arkadaşlar 100k doge yatırımım hesabına geçti. Heyacanlı 50 saat benim için başladı yatırımlarımın ekran görüntülerini ana mesaja sürekli ekliyor olucam.

bu işi yapanlar zaten olayın riskinin farkında olan kişiler.
işi yapmayanlar ne diye konuya yazarlar.
işin riskini almak isteyen zaten bu tür site arar durur.
biri gelmiş yazmış,aramaktan kurtulmuş birileri de.
abartmaya gerek yok.iş belli,risk belli.

millet bilen biliyor bilmeyeninde aklı çeliniyor bi arkadas 200 dolar atmıs geçen kapandı site adam burda bu yazıları hiç görmese kafası karışmaz yada bana ne ya sziler gibi düşünmek lazım kim kime ne yaparsa yapsn

millet bilen biliyor bilmeyeninde aklı çeliniyor bi arkadas 200 dolar atmıs geçen kapandı site adam burda bu yazıları hiç görmese kafası karışmaz yada bana ne ya sziler gibi düşünmek lazım kim kime ne yaparsa yapsn

benim burda demek istediğim o konuda pohpohlanarak anlatılmıştı,burda risk ve patlayacağının altı çizili.

Canlı destekten adres ver dedim gizli bilgi dedi :D Bari temayı değiştirseydiniz dedim kaçtı :D ama en fazla tek sefer 10 btc 3 kere yatırılmış yeni açılmasına rağmen. Bazıları giriyor. Cryptodouble ın acısını çıkaralım derken yeni dertler edinmeyelim :D

Şuanda Sitede Sadece 24 Ödeme Kanıtı Var Ve 1500'e Yakın Yatırım Var..

Şöyle Düşünün Ki Bunun Türkiye Versiyonunu Açan Birisi..

24 Kişiye Atıyorum 10 TL Ödeme Yapsa ve 1500 Kişiden 1 TL Para Alsa Kısa Günün Karı Deyip Kaçsa :D

Neyse Yatırım Yapan Arkadaşlar Ödeme Alır Almaz Tekrar Yatırım Yapmasın..

Adamlar CryptoDouble dan sömürdüler. Kapattılar siteyi . Şimdi de millete gel gel yapıyorlar .Daha sonra bunlarda kaçacaklardır. Ne malum CryptoWin ' i açanların , CryptoDouble olmadığı.

Arkadaşlar şu anda ödeme sisteminde bir problem oluştuğu ve çözmek için uğraştıkları bilgisini site üzerinden paylaştılar. Yatırım düşünen arkadaşlar isterlerse bu sorunun çözülmesini bekleyebilirler yada risk alıp yatırıma devam edebilirler...

cryptodouble konusun da şu mantıkla bir hesap yapmıştı biri 10 koyar 20 alırım katlaya katlaya kazanırım diyordu şimdi mantık olarak düşünürseniz bu adamlar parayı iki katına çıkarabilme yeteneği varsa oda düz mantık katlaya katlaya zengin olur her ne kadar bu tarz sistemlere para yatırmak istemediğim halde forum konuları aklımı çeldi ve 5 euro ile deneme yaptım tabi ki 5 euro gitti giden 5 euro olsun sorun değil bu tarz sitelerin sonu belli cryptodouble ddos yiyoruz ayağına cloudflare koruma sistemine geçti o sıra insanları iyice inandırmaya çalıştı bu siteler de cryptodouble dan sonra türemeye başladı amacı hepsinin vur kaç karar sizin

sırf bu tür konu açanlar ad, soyad, telefon, açık adres atta tc numaralarını versinler o şekilde referans istesinler.. hiç bir korkuları olmadan bu konuları açıp her türlü tuzağa sizi çekebilirler..

aynen hocam hala konuşuyolar bunu bilen zaten bu sitelerin ömrünün kısa olduğunu biliyo bide gelmiş akıl veriyolar millete , hey gidi koca dünya hey

sırf bu tür konu açanlar ad, soyad, telefon, açık adres atta tc numaralarını versinler o şekilde referans istesinler.. hiç bir korkuları olmadan bu konuları açıp her türlü tuzağa sizi çekebilirler..

Siz benim konumu okumadan mesaj yazmışsınız sanırım.Lütfen önce konuyu okuyun sonra mesajınızı yazın. Ben üzerine basa basa gereken uyarıyı yaptım. Benim site çok güvenlidir elinizde ne varsa koyun kat kat geri alacaksınız gibi bir vaadim yok aksine sistemin sonunda kapanacağını ve çok riskli olduğunu açık açık dile getirdim. Siz hangi tuzağa çekmekten bahsediyorsunuz açıklar mısınız?

Siz benim konumu okumadan mesaj yazmışsınız sanırım.Lütfen önce konuyu okuyun sonra mesajınızı yazın. Ben üzerine basa basa gereken uyarıyı yaptım. Benim site çok güvenlidir elinizde ne varsa koyun kat kat geri alacaksınız gibi bir vaadim yok aksine sistemin sonunda kapanacağını ve çok riskli olduğunu açık açık dile getirdim. Siz hangi tuzağa çekmekten bahsediyorsunuz açıklar mısınız?

madem bu kadar riskli niye konusunu açıyorsunuz?

ahab07 ben 5bin tl yatırım yapmak istiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri