- Web sitesi
- www.ikiyazar.com
Merhaba,
Böyle bir site buldum sitenin mantığı bence çok iyi hatta süper iyi paralar kazanırsınız şansınız olursa.
SİTEMİZ REF; REFLİ LİNK
Refden üye olursanız galiba tam bilmiyorum ama 15 token kazanıyorsunuz.
NASIL OYNANIR ?
İLK ÖNCE SİTEYE GİRELİM SAĞ ÜST STEAM GİRİŞİMİZİ YAPALIM DEPOSİT MORE TIKLAYARAK EN AZ 2$ SİLAHIMIZI SEÇİP ATALIM (PARÇA İTEMLER OLMAZ) SONRA SİTEYE 2 DOLARINIZ YÜKLENECEK
BET AMOUNT KISMINA 2 DOLAR YÜKLENDİĞİ İÇİN 2 YAZALIM KAZANIRSAK ARTIRIRSINIZ SONRA WİN CHANCE KISMINA KENDİ ŞANSINIZI YAZIYORUZ MESELA %80 %50
KENDİ ŞANSINI KENDİN BELİRLİYORSUN YANİ
NOT: Şansı ne kadar yükseltirseniz alacağınız para o kadar düşünüyor
Örnek; 2$ Basıyorsunuz şansı %93 yaptınız 0.13$ alıyorsunuz ama şansı %49 yaparsanız alacağınız para 2$ oluyor ama şansınız düşük oluyor. Size tavsiyem %80 üzeri yapın şansı..
Sitede değişik oyunlarda mevcut.. RULET , COINCLİP , SLOTS gibi.. bol şanslar
Böyle bir site buldum sitenin mantığı bence çok iyi hatta süper iyi paralar kazanırsınız şansınız olursa.
SİTEMİZ REF; REFLİ LİNK
Refden üye olursanız galiba tam bilmiyorum ama 15 token kazanıyorsunuz.
NASIL OYNANIR ?
İLK ÖNCE SİTEYE GİRELİM SAĞ ÜST STEAM GİRİŞİMİZİ YAPALIM DEPOSİT MORE TIKLAYARAK EN AZ 2$ SİLAHIMIZI SEÇİP ATALIM (PARÇA İTEMLER OLMAZ) SONRA SİTEYE 2 DOLARINIZ YÜKLENECEK
BET AMOUNT KISMINA 2 DOLAR YÜKLENDİĞİ İÇİN 2 YAZALIM KAZANIRSAK ARTIRIRSINIZ SONRA WİN CHANCE KISMINA KENDİ ŞANSINIZI YAZIYORUZ MESELA %80 %50
KENDİ ŞANSINI KENDİN BELİRLİYORSUN YANİ
NOT: Şansı ne kadar yükseltirseniz alacağınız para o kadar düşünüyor
Örnek; 2$ Basıyorsunuz şansı %93 yaptınız 0.13$ alıyorsunuz ama şansı %49 yaparsanız alacağınız para 2$ oluyor ama şansınız düşük oluyor. Size tavsiyem %80 üzeri yapın şansı..
Sitede değişik oyunlarda mevcut.. RULET , COINCLİP , SLOTS gibi.. bol şanslar