CS:GO kanalımdaki videolar

• Kullanıcı IceMachine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

IceMachine

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
Hep kutu açılımı yapmayın biraz da oyun oynama videosu olsun bence. :)

Merhabalar, daha önceden konu açmıştım kutu açılımı videosunu sizlere sunmuştum 2.video geldi onuda sizlerle paylaşayım dedim tek konu haline getirmek istedim. Bu sefer zarardayız ama bazen zarar olacak elbette..

Kanalıma gitmek için tıklayın.

(Yeni Video) - CS:GO - 20x Pala Kasası & Kutu Açılımı #2

(Önceki Video) - CS:GO - 20x Pala Kasası & Kutu Açılımı #1

Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum.

özgün değilse Facebookda TSM Fan sayfasını beğen ordaki videoları paylaş

güzel ama tutması çok zor hocam.. bir de kasaları video yapmak için açma, zevkine açarken video da çek. çünkü o videonun kanala getirisinden çok gideri oluyor maddiyat kısmında :D

güzel ama tutması çok zor hocam.. bir de kasaları video yapmak için açma, zevkine açarken video da çek. çünkü o videonun kanala getirisinden çok gideri oluyor maddiyat kısmında :D

Hocam cs go hakkında bilgin var mı ? tek oyun üzerinden gidiyorum kanallar iyi tutuyor cs go kanalları hani tüm oyunları çeken bir kanal değilim çok zor demenize katılmıyorum.

Teşekkür ederim düşünceniz için.

bırak kutu açma işini youtube da populer olmak istiyorsan oyunu oynayamayanlar için video çek. Yani frag kill compilation olur onun gibi şeyler.

Hocam cs go hakkında bilgin var mı ? tek oyun üzerinden gidiyorum kanallar iyi tutuyor cs go kanalları hani tüm oyunları çeken bir kanal değilim çok zor demenize katılmıyorum.

Teşekkür ederim düşünceniz için.

bilgim var hocam :D
Hocam Türkiye'de zor bu iş. Tamam çok oynayan var ancak bu videoları izletmen zor. Hani facebook cs ile ilgili gruplarda reklam yap da onlar da ya para istiyor ya da direk gönderiyi siliyor falan.. zor bence

bırak kutu açma işini youtube da populer olmak istiyorsan oyunu oynayamayanlar için video çek. Yani frag kill compilation olur onun gibi şeyler.

Oyun içi takım maçlarımız olacak o tür videolardan mı kastınız ?

2.video sonunda küfür ettin mi hocam :D

Gaben a biraz saydırdım hocam :D

---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

bilgim var hocam :D
Hocam Türkiye'de zor bu iş. Tamam çok oynayan var ancak bu videoları izletmen zor. Hani facebook cs ile ilgili gruplarda reklam yap da onlar da ya para istiyor ya da direk gönderiyi siliyor falan.. zor bence

Hocam zor neden olsun ki araştırın az gerekirse ben atayım 1-2 kanal dediğimi anlarsın hani şöyle diyeyim tabikide zor ama yapan yapmış bende yaparım diye düşünüyorum reklam içinde haklısınız ama daha 2.video hani başındayız daha..

Oyun içi takım maçlarımız olacak o tür videolardan mı kastınız ?

Gaben a biraz saydırdım hocam :D

---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

Hocam zor neden olsun ki araştırın az gerekirse ben atayım 1-2 kanal dediğimi anlarsın hani şöyle diyeyim tabikide zor ama yapan yapmış bende yaparım diye düşünüyorum reklam içinde haklısınız ama daha 2.video hani başındayız daha..

https://www.youtube.com/user/Mrtweeday/videos
hocam tweeday, sparkles falan biliyorsundur bunları.. bunlar gibi proların güzel anlarını falan koyarsan izlenir.. hatta facebook sayfalarına falan mesaj atarsın paylaşırlar da.. ingilizce bilmene de gerek yok açıklama, başlık ve etiket haricinde.. biraz da montaj gerektiriyor tabi. bence böyle gitmen daha mantıklı olur gibi..

https://www.youtube.com/user/Mrtweeday/videos
hocam tweeday, sparkles falan biliyorsundur bunları.. bunlar gibi proların güzel anlarını falan koyarsan izlenir.. hatta facebook sayfalarına falan mesaj atarsın paylaşırlar da.. ingilizce bilmene de gerek yok açıklama, başlık ve etiket haricinde.. biraz da montaj gerektiriyor tabi. bence böyle gitmen daha mantıklı olur gibi..

Evet biliyorum bunlar çok profesyonel kişiler ama ben o kadar değilim mesela size atayım 1 kanal bakın bakalım türkçe bir kanal

Evet biliyorum bunlar çok profesyonel kişiler ama ben o kadar değilim mesela size atayım 1 kanal bakın bakalım türkçe bir kanal

hocam twitch de çok izleniyor ben mesela summit1g yi izlerim varsa.Twitch kitle oluşturursan bağış geliyor biraz

Bağıştan önce bir kitle oluşturabilsem iyi olur hocam, çok profesyonel mi attığınız kişiler ?

global rank da oynuyor pro bir takımda değil ama baya iyi bir oyuncu yani birkere izle anlarsın.Ama oda tabi 15-3 yenildiği bile oluyo

global rank da oynuyor pro bir takımda değil ama baya iyi bir oyuncu yani birkere izle anlarsın.Ama oda tabi 15-3 yenildiği bile oluyo

Kendisi eski profesyonel oyuncu hocam. Sonra her yayinda en az 1-2 bin dolar kaldırınca oyunculuğu bırakıp yayıncılığa geçti :)

Kendisi eski profesyonel oyuncu hocam. Sonra her yayinda en az 1-2 bin dolar kaldırınca oyunculuğu bırakıp yayıncılığa geçti :)

bilmiyordum eski oyuncu olduğunu :D Ama gerçekten hem harika oynuyor hemde her yayın 100 dolarlar havada uçuşuyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri