CS:GO keyi olan var mı

• Kullanıcı MetinK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Sınır 50 tl üstü değilmiydi hocam o %50 olayı anlatabilirmisiniz ?

50 tl üstü değil. 1 lira harcama da yapsan 50 kuruşunu geri ödüyor. En fazla 25 lira geri alabiliyorsunuz. Sınır 50 lira dedikleri olay o yani 50 liradan fazla alışveriş yaparsanız 25 liradan fazla geri ödeme alamazsınız.

50 tl üstü değil. 1 lira harcama da yapsan 50 kuruşunu geri ödüyor. En fazla 25 lira geri alabiliyorsunuz. Sınır 50 lira dedikleri olay o yani 50 liradan fazla alışveriş yaparsanız 25 liradan fazla geri ödeme alamazsınız.

yani şimdi ben 24 tl lik alsveris yaptm 12 tl gerimi ödedi kredi kartıma

yani şimdi ben 24 tl lik alsveris yaptm 12 tl gerimi ödedi kredi kartıma

Aynen. Enpara kredi kartı değil, banka kartı. Bu geri ödemeyi steam, itunes, play store gibi yerlerde yapıyor yalnız. [MENTION=11139]IceMachine[/MENTION]

yılbaşı indiriminden yararlanıp aldık 3 4 gündür fena sardı counter strike global offensive özlemişiz

Arkadaşlar enparayla alan varsa bana 13 tl den satabilir mi :D ya da daha ucuza keyi olan biri varsa.

Hmm yalnız ben en para ile değil. Garanti kredi kartı ile aldım

[MENTION=11139]IceMachine[/MENTION]

Bence bir enpara kart başvurusu yapın telefona falan uygulama indiriyorsanız da iyi oluyor yarı fiyatına gelince indirmek istiyorsunuz her şeyi.

LYZmqG.png

Bence bir enpara kart başvurusu yapın telefona falan uygulama indiriyorsanız da iyi oluyor yarı fiyatına gelince indirmek istiyorsunuz her şeyi.

LYZmqG.png

Hocam bende enpara var ama aile bireyimin üzerine aldım 18 daha olmadığım için telefon numarasını değiştirmedikleri için ( onay kodu için ) kartı kullanmıyordum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

LYZmqG.png

enpara var zaten hocamda pek oyun oynayan biri değilim. bir kere aldm bidaha almam yani :D onuda oynamam :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri