CS:GO Maç turnuva hazırlıkları

Abi zaten 3.lük için 3 aday vardı sen ben bide o arkadaş tam süre bittiğinde ben 4.idim öle biliyorum . Aramızdaki puan farkı 3-4 falandı. Süre bitiminden sonra bile puan alımları devam etti. SS geç alındıysa ortaya farklı tablolar cıkabilir haliyle :D

aynen dufham 3. idi abi adamla kapış kapış kafam ağrıdı aynen tablo yakındı ama eminim yani 00 00 dediğinde 4. idim net yani sonra devam etmesi sıkıntı oldu tabi

aynen hocam ben de diyorum niye her seferinde farklı silahla oynuyorsunuz

Bahsettiğim olayda bu . 1189-1186-1882 puan farkları çok az.
3. arkadaş ödülü istemiyorum demişti. 4te bendim haliyle 3.lük ödülüne talibim :D

hocam farklı ssleri beklerim ben belki ister 3. olan arkadaş ödülü 4. olduğuma net eminim ama , farkettiysen son 2 killde ismin var 1 kill min 10 puandan hesaplarsan aramızdaki fark da 3 puan :)

6dk sonra girdim servera baglanilamadi hatasi yuzunden :D [MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] i gecemezmisim zaten de en azindan 2. olurduk :D Guzel oyundu kazanan arkadaslara tebrikler..

cybertr hocam tebrik ettim ama aimin sağlam rank ne acaba ?
frag tablosundan belli oluyor zaten :)

6dk sonra girdim servera baglanilamadi hatasi yuzunden :D [MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] i gecemezmisim zaten de en azindan 2. olurduk :D Guzel oyundu kazanan arkadaslara tebrikler..

sen bi ara 38-9 gidiyordun dedim fena geliyor da sonradan bozuldun :D belki de benim silahı almayı çözmem etkili olmuştur hocam :D neyse maç başladı

Biliyorum hocam. Puan olayını dediğim gibi puanlar yakın. SS'i alan arkadaş iletecek bize tam süre sıfırlandığında mı aldı SS'i diye. Çünkü süreyi özellikle takip ettim. 00.00 olduğunda puanlar bu şekildeydi.

sen bi ara 38-9 gidiyordun dedim fena geliyor da sonradan bozuldun :D belki de benim silahı almayı çözmem etkili olmuştur hocam :D neyse maç başladı
Aynen basta daha iyiydimde gecemezdim yinede :D Gel arada rekabetci atalim [emoji14]

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

bakarız hocam inşallah başka ss alan ya da ss i alan arkadaşın aldığı süreden haberi vardır. zaten 4. olayı konuşulmadı hiç duruma göre bakılır :=)

Neyse hocam. Buna turnuvayı düzenleyen kişi karar versin. Çünkü puan farkları çok az. 1sn bile sıralamayı değiştirecek düzeyde. SS ortada. Herkesin dedikleri ortada. 3.arkadaş ödülü istemediğini oyun esnasında belirtti. 4. olan kişi ödülü alacak. Ya sen yada ben olacağım. Kararı bekleyip saygı göstermek bu vakitten sonra en mantıklı hamle olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri