Cs:go türkiye kanalım hakkında

pentagon

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba benim bir youtube kanalım var cs:go üzerine ben bunu geliştirmek istiyorum video falan bulmam lazım acaba oynayan varsa bizim için video çekebilirmi veya video sağlayabilecek birileri varmı
https://www.youtube.com/channel/UCetrjikD2OQTUsgDAhHX0-A
Kanal bu şekilde nasıl geliştirebilirim lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin

Edit: eğer sayfa paylaşmak yasaksa linki silebilirim..
teşekkürler.

video çekiceksen özen göstericeksin çek at olmaz .

Hocam facebookta 56 bin beğenilik bi sayfamız var CSGO TÜRKİYE adlı oradan destek alarak açtık kanalı bi sloganımız vardı #Senoynabizyayınlayalım diye videoları böyle elde ediyorduk ona benzer bişeyler yapabilirmiyiz diye fikir almak için açtım konuyu

[MENTION=11620]era[/MENTION] oynuyor o çeker hocam

cs go da replay özelliği yoksa (ki yok diye biliyorum) ancak twitchdeki yerli yabancı yayınları takip ederek video üretebilirsin. onun dışında kimse oyun oynarken video çekipte göndermez.

eskidedn yt yi bilmeyen böyle sayfalara atardı yayınlatırdı videosunu ama şu saatten sonra çeken kendi kanalında yayınlıyor o yüzden bu format tutmaz.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam konuda sıkıntı yok demi ban yemek istemiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 00:18 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

Rekabetci oyunları izleyip kayıt yapsam yorum falan o nasıl olur acaba

cs go da replay özelliği yoksa (ki yok diye biliyorum) ancak twitchdeki yerli yabancı yayınları takip ederek video üretebilirsin. onun dışında kimse oyun oynarken video çekipte göndermez.
cs go da .dem uzantılı dosya var oyunun demosu indirip izleyebiliyorsun otomatik kayıt alıyor

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam konuda sıkıntı yok demi ban yemek istemiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 00:18 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

Rekabetci oyunları izleyip kayıt yapsam yorum falan o nasıl olur acaba

eseayı araştır orda prolar oynuyor ordan .dem dosyalarını indir kes yt ye at ya da at bir 20 tl direk kaynak vereyim :D:D:D

Benim oynadım oyunda adam haftalık en iyi listeler yapardı 1. 2.3. ye ödül olarak oyundan eşya verirdi

Kanalı tutturabilseek biZde düşünüyoruz çekiliş tarzı bişeylerde gelişmemiz lazıım ilk :/

Era hocam ytpara admini olarak bi video çekermisin o zaman :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri