Cs:go türkiye kanalım hakkında

Reklamlardan para kazanmak istiyorsan Türkçe oyun kategorisiyle zaman kaybetme. Ama ben plan programımı yaptım, hedefim ileride viral reklam alıp para kazanmak diyorsan devam et.

ESL, ESL Türkiye, Faceit, HLTV.org YT kanallarını (Twitter ve Facebook sayfalarını da takip et) takip et. Buralarda prof. maçların en iyi anları paylaşılır.

CS:GO'da büyümek istiyorsan prof oyuncuların en iyi kesitlerini paylaşarak büyürsün.

Facebook sayfanı etkin kullanarak, oradaki üyelerin en iyi anlarının demolarını alarak yayınlayarak farklılık yaratıp, kanalı tutturabilirsin.

Mantıklı hocam tekeşşkür ederim bilgilendirmeniz için :)

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:34 ----------

@tarıkturan34 teşekkürler hocam değerlendircem bunu :)

ah güzel kardeşim ah, adamlar video kaydetme niyeti olsa zaten kendi kanallarına yüklerler. insanlara bir teklifte bulun ki insanlar sana hizmet sunsun. Örnek: Arkadaşlar kanalımı geliştirmek için Cs:Go Oynayan arkadaşlar, Ücretli videolarınızı satın alıyorum. Videoların 5 dk ile 10 dk arası 5 tl. bu sadece örnek. Yani şunu demek istiyorum kimse hayrına bir şey vermez bu zamanda. Bu arada CSGO zor tutar bu saatten sonra çok kaliteli videolar ve kaligrafi yapman gerek. videolarını izledim çoğu kalitesiz göz bozucu kalitede.
https://www.youtube.com/watch?v=ezozteAuCdg
Bu kadar kaliteli yayın yapanlar varken senin kanalın kalitesine göre sana bu pazarda ekmek yok .:D

teşekkür ederim hocam :))

---------- Spam Engelliyici 23:13 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

ah güzel kardeşim ah, adamlar video kaydetme niyeti olsa zaten kendi kanallarına yüklerler. insanlara bir teklifte bulun ki insanlar sana hizmet sunsun. Örnek: Arkadaşlar kanalımı geliştirmek için Cs:Go Oynayan arkadaşlar, Ücretli videolarınızı satın alıyorum. Videoların 5 dk ile 10 dk arası 5 tl. bu sadece örnek. Yani şunu demek istiyorum kimse hayrına bir şey vermez bu zamanda. Bu arada CSGO zor tutar bu saatten sonra çok kaliteli videolar ve kaligrafi yapman gerek. videolarını izledim çoğu kalitesiz göz bozucu kalitede.
https://www.youtube.com/watch?v=ezozteAuCdg
Bu kadar kaliteli yayın yapanlar varken senin kanalın kalitesine göre sana bu pazarda ekmek yok .:D

hocam iyi güzel diyorsunda millet de değişik oynayışlar istiyor dedim ytpara ailesi yardımcı olurmu diye sağolsunlar oldularda :)))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri