CS Go vıdeolarımı cekıcem yapamıyorum

MortalKombat

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar cs go vıdeolarımı cekıyhım dıyorum oyuna gırınce masaustu gorunuyor oyunu oynuyorum ama masaustu gorunuyor anlamadım neden csgo oynadıgım kayıt alamıyor programlar

Oyun ayarların tam ekran ise çerçeveli yapman gerekiyor sanırım hocam.

Nvidia ekran kartına sahip iseniz shadow play öneririm hem düşük boyutlu hem kaliteli video çekiyor.

hepsını denedım 3 4 tane denedım yanı hepsınde aynı problem pc monster

Cs go kendi içinde zaten kayıt yapar. Ordan indirebilirsin

Nvidia shadowplay açık ara en iyi video çekme programı. Hiç yer kaplamıyor oyun oynarken hiç kasmıyor. Nvidia nın bi yan ürünü olduğundan ekran kartıyla hangi oyuna girerseniz yada oyuna benzer otomatik yakalar.

2 saat civarı kayıt yapıyordum 1 2 gb anca oluyodu yanlış hatırlamıyorsam frapsda 5 dakika 1 gb aradaki en büyük fark bu zaten.

Frapsla 2 saat kayıt yapsan öyle bi hafıza yok :D

Hocam herhangi bi tuşa gerek yok rekabetçi maçını yapıyosunuz sonrasında seyret bölümünde maçlarım bölümünden indir diyorsunuz ve indirilen bölümünde izleyebiliyorsunuz

Yukarida seyret sekmesinden maclarin bölümünde bütün maçların kayıt olur, orda sağda indirme işaretinden indirebilirsin

Onuda denıyorum hemen

---------- Spam Engelliyici 16:50 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

tam ındır ındırdım oda acılmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri