Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güzel bıçak param olsa değerlendirirdim![]()
hayırlı satışlar bendede butterfly var![]()
Hocam ben şimdi cs go satın alsam böyle silahlar düşecek bende satabilecek miyim acabayada düşme şansı % kaç vs.
![]()
Teşekkürler hocam
---------- Spam Engelliyici 05:06 ---------- Önceki Mesaj 05:05 ----------
Çok teşekkür ediyorum hocam,hayırlı forumlar
Butterfly'ı severim de oyuncak gibi geliyor bana![]()
Gerçeğide var bende hocam butterfly ile karambitin xd
şu konuda neler konuşuluyor neler oluyor biri bana anlatsınolaya çok yabancı kaldım ya la : D
Hocam CS:GO isimli ücretli bir oyunda silahın görünüşleri para ediyor.
Gerçek bir paraya tekabul ediyor,bu bıçağında değeri 300 TL ve takas etmek istiyorum
Kısaca bu şekilde.
şimdi bu pıçak 300 tl mi![]()
ben de cs go fazlalık global elite hesap satıyorum.konu açmak istemedim. hayırlı satışlar hocam.
mahsuru yoksa birşey sorucam nerden buldun satınmı aldın kasadan vsmi çıktı hocam
Şu şekilde hocam ;
Kendim daha önceki konularımdan birinde de belirtmiştim jackpottan 3600 küsür $ nakite çevirmişliğim var ancak bu bıçağı Reklam ücreti karşılığı aldım.
Canlı yayın yapıyoruz bir arkadaşla canlı olarak anlık 1,5-2K izleyicimiz var ve Her yayın başı 100$'lık bir eşya alıyoruz bir siteden reklam karşılığı.
Olay bütün şeffaflığıyla yazdım ama olay tamamen bu
Şimdide jackpot oynamak için itemi 4'e bölmem lazım.Arkadaşla 2/2 paylaşmamız gerekiyor.
Kutudan zor ya,bugüne kadar en fazla hyperbeast çıkartabildim kutudan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.