Cultur Machine 2 ?

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
S.a arkadaşlar bu cultur_machine2 nedir necidir. Alakası olmayan videolara eslesen gönderiyor bunu daha tecrübe eden var mı eslesene itiraz etsem sonuç alırmıyin 1m izlenen videoya eşleşen gondermis

yeni hint çakalları galiba bunlar :D bir ******** bitmezken diğer ********ler türemeye başladı youtube zaten anca spamla uğraşsın

Bu işi yapanlar eğerki burdaysa ki bana göre burdadır büyük ihtimal ,bulunup banlanması gerekir. Acizliğinde bu kadarı olmaz. Madem buldun bi partner yükle videonu işine bak milletin ekmeğine göz dikmek nedir.Böyleleri insanım diye geçiniyor işte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu serefsizler her kanalima dunya engeli gonderdi ustelik telifsiz kategoriler

Arkadaşlar bende biraz araştırdım Hint liler falan çıkıyor yüklediğim video bir türk tv programı Hint liler ile uzaksa yakından alakası yokki bunun için şikayet yada itiraz edemiyormuyuz birde fark ettim ki sadece yüksek izlenen ve izlenmeye devam eden videolara gönderiyorlar eşleşeni

Arkadaşlar bende biraz araştırdım Hint liler falan çıkıyor yüklediğim video bir türk tv programı Hint liler ile uzaksa yakından alakası yokki bunun için şikayet yada itiraz edemiyormuyuz birde fark ettim ki sadece yüksek izlenen ve izlenmeye devam eden videolara gönderiyorlar eşleşeni

şikayet edersiniz herkez itiraz etse sorun kalmaz şöyle 100 200 kişi bu firmaya itiraz etsin bakalım nasıl yok oluyorlar

illegal eşleşen ve dünya engeli gönderip,bir nevi boşluktan istifade para kazanıyorlar-vay arkadaş bakalım daha neler göreceğiz

arkadaşlar sizden ricam kime bu uyarı geldiyse itirazını etsin eşleşenlere zaten bu saattten sonra kaybedecek bişi yok kapanırsa kapansın günlük 100 dolar kazandığım halde genede itirazımı yolladım artık ne olacaksa olsun dediğim gibi 50 60 tane itiraz gitsin youtube inceler mutlaka

Aynen arkadaşlar adamlar hintli türk tv programı türkçe içeriğe eşlesen göndermiş hadi programın yapımcısı yabancı diyeceğim oda değil hersey türk firması. bunlar asalak gibi bize yapısıp üzerimizden emeklerimizi emiyorlar lütfen sikayet edin. Cultur_Machine2 adıyla size gönderdikleri eşlesenlere itiraz edin.

tahmin ettiğim kadarıyla çalıştığıı kanalları telif hakkı atarak koruyor...

tahmin ettiğim kadarıyla çalıştığıı kanalları telif hakkı atarak koruyor...

telif atması için içeriğin kendine yada çalıştığı kanala ait olmasın ispatlaması gerekmezmi onune gelen eslesen gönderebiliyorsa, bizde video yüklemeye kafa yormak yerine, yüklenen videolardan nasıl hırsızlık yaparız milletin kanını nasıl emeriz onu düşünelim o zaman. Bu youtube bu kadar sacma mı ?

itiraz edin diyenler neye güvenerek itiraz edin diyorlar?içerik muhtemelen sizin değil,youtube ispatla demez mi bana?gerçekten kendi videonuz ise itiraz edin elbet çözüme ulaşır,değilse yok yere kanalınızı kapattırırsınız.

bende geçen fullscreen ve quizgroup_pro adlı networklerden eşleşen aldım.rusça bi çizgi filmden quizgroup,ispanyolca içerikden fullscrenn eşleşen göndermişti.eşleşen gelince kanalın adı yazmaz,network adı yazar.yani telif talebinin doğru olabilme ihtimali var.bakalım daha neler göreceğiz.

itiraz edin diyenler neye güvenerek itiraz edin diyorlar?içerik muhtemelen sizin değil,youtube ispatla demez mi bana?gerçekten kendi videonuz ise itiraz edin elbet çözüme ulaşır,değilse yok yere kanalınızı kapattırırsınız.

bende geçen fullscreen ve quizgroup_pro adlı networklerden eşleşen aldım.rusça bi çizgi filmden quizgroup,ispanyolca içerikden fullscrenn eşleşen göndermişti.eşleşen gelince kanalın adı yazmaz,network adı yazar.yani telif talebinin doğru olabilme ihtimali var.bakalım daha neler göreceğiz.
Bu zamana kadar yoktuda şimdi bütün firmalar bunamı vermiş telif hakkını? Bi illegal iş döndüğü apaçık ortada. Yapan bence partnerde degil açık bulan biri. İtiraz etmesin millet napsın?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asalak gibi sırtımıa yapışıp emek harcadıgım videodan ben değil de o para kazanacaksa hemde sahtekarlıkla, ben itiraz ederim varsın kapanacaksa kapansın kanal o zaman zaten para kazandırmıyor artık o ş...sizler de kazanmasın.

S.a arkadaşlar bu cultur_machine2 nedir necidir. Alakası olmayan videolara eslesen gönderiyor bunu daha tecrübe eden var mı eslesene itiraz etsem sonuç alırmıyin 1m izlenen videoya eşleşen gondermis
spam kabul ettiği düşünülen bir partner bu hint 2 elemanın sitesi de vardı.Hatta forumda paylaşılmıştı.İçerik için ispiyonculuk yapıyorlar sanırım ya da sen videolarında onlara üye bi kanalın müzik ve seslerini kullandıysan o yüzden göndermişlerdir eşleşen...

Adamların yt kanalının tartışmalar bölümünde de yine fake copyright claim ile ilgili 3-5 yorum var.. Ya büyük üç kağatçılar yada dijital izinleri var başka açıklaması yok gibi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri