Cümlenin Devamını Getirip Hikaye Yapma Oyunu

konuyla alakasız ancak yaratıcılıgınıza hayran kaldım:):)

surda gördügüm şeyleri adwordsda zevk ugruna kelime degerlerine baktım inanın:D

Giden kurt tekrar geldi ve teknolojiyle yakından ilgilendiğini şu cümlelerle ifade etti:
konuyla alakasız ancak yaratıcılıgınıza hayran kaldım:):)

surda gördügüm şeyleri adwordsda zevk ugruna kelime degerlerine baktım inanın:D

kurt cobain tbm si 1,000,000$ oldugunu gorunce gozlerıne ınanamadı

Sora ne işim var youtubeymıs tbmy mıs googleymıs benım yerım yurdum orman başka bı kırmızı baslıklı gelir diye dondu gitti ormana

Hocam dedim ben dedim bu gördüklerim rüya mı yaa arkadaş benle dalgamı geçiyorsunuz, dedemin yanında kırmızı başlıklı kız sonra kurt sonra hocamı yani sizi gördüm.Bu cümlemi tam bitirmiştim ki, gözleri alan bir ışık etrafımızı sardı,

sonra farkettim ki bir isik etrafimizi sarmaya yetmez, demek ki hala uyanamadim uykudan,hepsi sutu kaynaktan icmekten sebepli, sutu iyice kaynatmadan icmeyin :)

diyerek kendimi ikna edecektim ki "sütü çok kaynatırsam tüm proteinleri ölür ve sütün sudan farkı kalmaz, dolayısıyla uyumak için su içen bir canlı türü olabilir mi?" sorusu aklımda beliriverdi

Yok yok çok yanlış yaptım ben ayran içeçektim ben.. ayran içmedim yogurtta yemedim en sekini içince bu hale geldim :s

niche kelime dediğim parallel evrende yaşayan bir ırk
acilen ne yapıp edip bu yerden çıkmalıydım
ve derken düşünmeye başladım
birden arkadan kafama birisi sert bişeyle vurdu
gözümü açtığımda...

...açtığımda 'Dolarların içinden çıkmıştım, ama burada insanlar buna tapıyordu malesef kimse insanın değerinden anlamıyordu, sabır gayret ve çaba olmadan herkes bir şeyleri avuçlayıp götürmenin derdindeydi Anladım ki bazı insanlar resmen hırslarına yenik düşüp diğer insanları ezmeye çalışıyordu, sonra onlara şunu dedim..

Ulen madem insanlara faydalı olmuyorsunuz, ne diye gövde gösterisi yapıyorsunuz.Ama yok yok bu böyle gidemez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri