CuteFTP hakkında yardım

usein_0304

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar :)
Ben ebay satis ortakligina katilmak icin basvuruda bulundum ve onaylanmasini bekliyorum. ilk defa bir host ve domain aldim ve ilk e-ticaret sitemi kuracaktim (Siteden hic anlamam :D)
Sonra BUILD A NICHE STORE (BANS)diye bir program satin aldim, bu program bana siteyi kuracak ve bende satislardan komisiyon alacaktim. Fakat bir sorunla karsilastim.
BANS kurulumu icin cuteFTP gerekiyor, ben bu programi indirdim fakat kulanici adini ve parolayi kabul etmiyor.
Domain ve Hostu Godaddy den aldim.
cuteFTP den anlayan biri bana yardim edebilir mi ?

insAllah derdimi anlatabilmisimdir :) Yardimninizi bekliyorum.
Konuyu yanlis yere acmis olabilirim fakat en uygun yer burasi oldugunu dusunuyorum.

domain henüz yönlenmemiş olabilir. site adresi/domain yerine ip yazıp deneyin bi bence.bende uzun zamandır ugraşmıyorum sitelerle ama daha önce başıma gelmişti bu :)

filezilla indirin hocam
domaine ping çekin yönlenmiş mi diye

hocam ftp erişimi için k.adını ve şifreyi doğru yazdığınızdan eminseniz ve hala giriş yapamıyorsanız bunun 2 sebebi olabilir:

1: domain adresini yanlış giriyorsunuz
2: ftp bağlantı portunu (giriş ekranında standart olarak 21 yazar) yanlış giriyorsunuzdur, daha doğrusu ftp portu farklı bir sayı olabilir bunu kontrol edip panelinizden farklıysa doğru port numarasını yazmanız gerekiyor

ftp bilgilerini girceksiniz filezilla öneririm cuteftp yerine ftp bilgilerini godady panelde bulabilrsin ftp felan yazar kadı şifre ve ftp adresi. giriş yapınca sitenin dosyalarının bulunduğu yere girecen programdan bilgim yok nasıl kurulur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri