CyberTR 13 Madde'de Kazanç Artırma ve Spamdan Kurtulma

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bilgiler değerli teşekkür ederim paylaşım için

Cevap: 13 Madde'de Kazanç Artırma ve Spamdan Kurtulma Küçük İpuçları

8)Her gmail açışta sadece modem resetlemek yetmiyor arkadaşlar cookieleri temizlemeniz gerekiyor aksi takdirde kanal kapatma ile tekrar karşılaşabilirsiniz bu yüzden her sefer internet geçmişinizi silin.

Şunu öğrenmek istiyorum:

cookieleri ilk sefer temizledik diyelim modeme reset attıktan sonra. Daha sonrasında her seferinde temizlemekle uğraşmamak için gizli pencere ile giriş yapsak bir faydası olurmu. Bildiğim kadarı ile gizli pencere ile çalışırsak cookieleri tutmuyor.

Şunu öğrenmek istiyorum:

cookieleri ilk sefer temizledik diyelim modeme reset attıktan sonra. Daha sonrasında her seferinde temizlemekle uğraşmamak için gizli pencere ile giriş yapsak bir faydası olurmu. Bildiğim kadarı ile gizli pencere ile çalışırsak cookieleri tutmuyor.

Gizli pencere ile açsanız olur fakat her hesap açtıktan sonra gizli pencereyi kapatıp tekrar açın. Ben sattığım maillerde bu şekilde yapıyorum herhangi bir sıkıntı yok.

Gizli pencere ile açsanız olur fakat her hesap açtıktan sonra gizli pencereyi kapatıp tekrar açın. Ben sattığım maillerde bu şekilde yapıyorum herhangi bir sıkıntı yok.

Peki önerin nedir şimdi? Anladığım kadarıyla

Modemi resetle ip yenilensin,
Gizli pencereden aç üyelik al,
Pencereyi kapat tekrar aç bu şekilde max kaç üyelik alabiliriz 1 ip den,

Yoksa her seferinde her bir gmail için 1 ip mi öneriyorsun.

Öte yandan şunuda merak ediyorum? Tek bir adsense hesabımız var ve 1 ip den 1 google hesabı diyosun ya o tek adsense hesabını etkinleştirdiğimizde farklı bir google hesabımı girmiş olucaz bu sıkıntı yaratırmı?

Peki önerin nedir şimdi? Anladığım kadarıyla

Modemi resetle ip yenilensin,
Gizli pencereden aç üyelik al,
Pencereyi kapat tekrar aç bu şekilde max kaç üyelik alabiliriz 1 ip den,

Yoksa her seferinde her bir gmail için 1 ip mi öneriyorsun.

Öte yandan şunuda merak ediyorum? Tek bir adsense hesabımız var ve 1 ip den 1 google hesabı diyosun ya o tek adsense hesabını etkinleştirdiğimizde farklı bir google hesabımı girmiş olucaz bu sıkıntı yaratırmı?

Kanalları açarken tek ipden tek kanal açın ama giriş yaparken ip'nin sıkıntı olacağını düşünmüyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bunlara ek olarak mutlaka bir twitter hesabı açın. Açtığınız twitter hesabından kanalınızla alakalı en az 200 twitter hesabını takip edin. Yt deki videolarınızın otomatik olarak twitter hesabınızda paylaşılmasını sağlayın. Bir süre sonra takip ettiğiniz hesaplar sizin videolarınızı rt eder, favorilere ekler, sizden bahseder hatta sizi takip etmeye başlar. Oldukça fazla faydasını görürsünüz. Özellikle yabancı çalışan arkadaşlar twitterı mutlaka kullansınlar ben inanılmaz faydasını görüyorum.

bunlara ek olarak mutlaka bir twitter hesabı açın. Açtığınız twitter hesabından kanalınızla alakalı en az 200 twitter hesabını takip edin. Yt deki videolarınızın otomatik olarak twitter hesabınızda paylaşılmasını sağlayın. Bir süre sonra takip ettiğiniz hesaplar sizin videolarınızı rt eder, favorilere ekler, sizden bahseder hatta sizi takip etmeye başlar. Oldukça fazla faydasını görürsünüz. Özellikle yabancı çalışan arkadaşlar twitterı mutlaka kullansınlar ben inanılmaz faydasını görüyorum.

tavsiyen uzerine yapicam kanalima uygun kisileri takip edeyim twitter i bilmiyorum fazla ogrencez artik

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimden geldiğince not almaya çalışıyorum ancak konuların tarihlerine bakınca maalesef uzunca bir süre evvel konunun açıldığını fark ediyorum. Bu yüzden de sondan başlayarak başa doğru ilerliyorum. Böylece geçmişte yaşanan tecrübelerin şu an sağlamasını yapabiliyorum. Tespitler için teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri