F
fth
Guest
Pizza büyüktü beyler harbiden tek gitmezdi niye şey yapıyonuz ki
İstesek Pizzacıyı kapatırız dicem bu seferde forumdan banlıcaklar artislik diye 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biz varız aga
Gidelim bir gün havzana ?
Ya da meramda iyi bi etliekmekci var toplanıp gidelim..
[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] Oo melihçim afiyet olsun.Bir toplansak mı ne yapsak kadıköy civarında.
![]()
110 kilo olmak böyle bişey napalım![]()
üzülme yalnız değilsin [MENTION=13668]yavute[/MENTION]![]()
bu arada [MENTION=10960]fth[/MENTION] abi sen bekardın demi o gözlere dayanacak kız var mı ki![]()
![]()
Bayburtlum Ahmetim.. Ahmetti demi kardeşim.Yoksa yanlışmı hatırlıyorum.. Saol kardeşim.
Fransadan senide bekliyoz..
Gelip kahvemizi içmezsen ayıptır artık..
doğrudur
ya ben Türkiyeyi içim içim biliyorum siz gelin fransaya bi paris turluyalım sana kız bakalım olmaz mı![]()
Vallahi gelirimZenci kız olsun ama
![]()
![]()
Samet'im Cybere sor istersen Konyaya gelirim bak.. Etli metli ekmek her türlü akıl alırımÖnemli olan misafirperverlik..
sende fransızca var mıydı?![]()
hangi taraf orası sen hangisin![]()
Samet'im Cybere sor istersen Konyaya gelirim bak.. Etli metli ekmek her türlü akıl alırımÖnemli olan misafirperverlik..
Abi sen gel biz seni krallar gibi ağırlarız belki vasıtam felan yok ama [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION]'ı da ayarlarsan o bizi gezdirir
Ya da [MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION]'i
Ama içmesi yemesi benden olurYaşım tutsa araba da bulurumda işte spamı sizin gibi yapamıyoruz ki..
![]()
Yok ing olmaz mı?![]()
avrupa yakası olursa bende gelirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.