Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Büyük bir Pizza kapışması ve üstüne kahve falan güzel gündü.. Bu tarafa gelenleri bekleriz..
![]()
![]()
Sağdaki benim. Soldaki cybertTR.. Bu taraflara gelenleri pizzaya kahveye ona buna herşeye beklerim..![]()
imaj on numara,zaten yorumlardan belli oluyor ya adamın kalitelisi
fth..
anadolu yakasında nerdesiniz hocam bende o yakadayım.
Gebzeye kadar her yer..Ben Gebzedeyim ama çalışmak için genelde Tuzlaya falanda gidiyorum.. Cyber zaten daha ötede.. Gelirsen bekleriz dostum.
![]()
Buda bizden arkadaşlarlaIsmarlamak her zaman iyidir
![]()
![]()
Buda bizden arkadaşlarlaIsmarlamak her zaman iyidir
![]()
Afiyet olsunHala açım gelsemmi acaba
![]()
Bugün herkes pizzaya talim hayırdır kampanya mı var biz mi kaçırdık afiyet olsun
Ben en son 3 tane orta boyu gömdükten sonra kendime gelemedim şimdilik lahmacunla alıştırma yapıyorum![]()
[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] yi kafamda çok daha farklı canlandırmıştım demek buymuş[MENTION=10960]fth[/MENTION] i zaten daha önce görmüştüm
![]()
tahminlerimde melihi gram tutturamamışım![]()
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abi de ki karizmayı kimse yakalayamazBir insan yaşlandıkça gençleşir mi
![]()
o değil melihi hiç ama hiç böyle hayal etmedim ben hahaha![]()
melih nettin sen melihhh
tosuncuk
![]()
Herkesin kilosuna kimse karisamaz taam miNe bekliyordun pc basinda curuyen bir adamdan su son donemde hele bi 10 kilo aldim heralde ne yesek yariyor
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.