:D Sevmediniz Enes Batur Bakın ne yapmış

Ya arkadaşlar niye herkes bu Enes Batura sallar anlamıyorum. Çocuk kendi videolarını çekip paylaşıyor. Çalmıyor çırpmıyor. Evet çok gereksiz ve saçma videolar yapıyor ama o gereksiz videolarla 9 milyon aboneye ulaşmış birisi. Demek ki saçma da olsa gereksiz videolar yapmıyor. Kafayı çalıştırıyor çocuk ve kazanıyor. Heralde onun kanalına sahip olmak istemeyen yoktur aramızda...

Dürüstçe konuşalım yok öyle Bir ihtiyacım.yaş kesimi benim yaşımdakilere hitap etmediği sürece gerek yok.çünkü sayesinde 5-6 milyon salak nesil geliyor.ülkeye 6 milyon youtuber olmaya çalışan ve sadece 1000 tanesi olup 5.999.000 tanesi boş salak vasıfsız işsiz güçsüz sosyal medya bağımlısı gerizekalı olacak.korkumuz endişemiz budur.zihin yıkamak büyük kitleye sahip insanların çok kolay yapacağı birşeydir. Kendi kuzenlerimi ve etraftaki küçük çocukları öylesine kolay manüpile ediyorsunki açık hedef.sen temiz açık hedefleri böylesine gerizekalıca yaşam tarzını göstererek geleceği mahvediyorsun.
Barış Özcan’ı açıp bakarsan bebeleri göremezsin biraz daha büyük tipler vardır çünkü farklı olaylar arasında bağlantı kurar.ama maalesef hakettiği yerde değil.

Umarım tepkinin ne olduğunu anlamlşsındır hocam.anlamadıysan zaten uzamasına gerek yok.

Dürüstçe konuşalım yok öyle Bir ihtiyacım.yaş kesimi benim yaşımdakilere hitap etmediği sürece gerek yok.çünkü sayesinde 5-6 milyon salak nesil geliyor.ülkeye 6 milyon youtuber olmaya çalışan ve sadece 1000 tanesi olup 5.999.000 tanesi boş salak vasıfsız işsiz güçsüz sosyal medya bağımlısı gerizekalı olacak.korkumuz endişemiz budur.zihin yıkamak büyük kitleye sahip insanların çok kolay yapacağı birşeydir. Kendi kuzenlerimi ve etraftaki küçük çocukları öylesine kolay manüpile ediyorsunki açık hedef.sen temiz açık hedefleri böylesine gerizekalıca yaşam tarzını göstererek geleceği mahvediyorsun.
Barış Özcan’ı açıp bakarsan bebeleri göremezsin biraz daha büyük tipler vardır çünkü farklı olaylar arasında bağlantı kurar.ama maalesef hakettiği yerde değil.

Umarım tepkinin ne olduğunu anlamlşsındır hocam.anlamadıysan zaten uzamasına gerek yok.
Hocam başlar ayak, ayaklar baş olunca böyle oluyor işte maalesef.
Hiç bir işe yaramayan yaramadığı gibi de sadece tüketen asalak bir nesil geliyor maalesef. Ben evde çocuklarıma bu tarz youtuber müsveddelerini yasakladım.
Akıbetimiz hiç iyi olmayacak böyle giderse.

Hocam başlar ayak, ayaklar baş olunca böyle oluyor işte maalesef.
Hiç bir işe yaramayan yaramadığı gibi de sadece tüketen asalak bir nesil geliyor maalesef. Ben evde çocuklarıma bu tarz youtuber müsveddelerini yasakladım.
Akıbetimiz hiç iyi olmayacak böyle giderse.

Yetmez hocam arkadaşlarınızı da çocuk sahibi ise uyarın.
Amaçlarına ulaşıyor gavurlar hocam bizi sosyal medya denen illetle uyutup

Amcasına hakaret etti diye linç edip olayın kurgu oldugu anlaşılınca bu seferde fake video çekmekten eleştiriyor :D ulan anlayın artık alayınız kıskançsınız "kuş kadar beyinle" bu adam izleyenlere acıyorum felan yazmıs. ulan bizim cocuklarımız izlio bunları kendini cocuklarla aynı kefeye koyman mı daha komik yoksa cocukları gömmeye calısman mı?

Fazla izlemiyorum ara sıra bakıyorum da, çocuk bunca kıskanç kişiye rağmen kitlesini tutmayı başarabiliyor :)

Bu videosunu yeni gördüm ve bir bakayım ne demiş diye...
Videoyu atlata atlata baktım ve amcasının şöyle bir cümlesine denk geldim:
Karın benim verdiğim paralarla şişmanladı de
bunu kendisinden en az 30 yaş küçük olan yeğenine söylüyor.
Bir insan ancak bu kadar kendini düşürür.
Önceki videosu için Enes'e tek kelime etmemiştim.
Fakat amcası için "onursuz", "gurursuz" demiştim.
Bu videoda da kendini kanıtlamış adam(!)...
Enes'in yengesi de amcasının karakterinde olmalı ki böyle lafları kaldırabilsin.
Ayrıca videonun farklı zamanlarda çekildiği de videodaki gün ışığından belli oluyor.
Diyelim ki her şey insanları trollemek içindi, o halde neden ilk video kaldırıldı?
Tepki görünce, bir de üstüne abone kaybetmeye başlayınca sanırım böyle bir yol bulmuşlar ama sanırım herkesi aboneleri gibi 12 yaşında ya da "anamı s.k Enes" diye bağıran eksi iqlarda olanlardan sanıyor.

Videonun altında da şöyle bir yoruma denk geldim.
Güzel de yazmışlar:

kışkırtma dediğin şeyleri prim için yapıyorsun, amacın daha fazla izlenmek değil mi? tüm bunlar olurken neden dünyayı kurtarıyor veya memleketi kurtarıyor gibi triplere giriyorsunuz ben onu anlamıyorum.
kazandığın paralar güzel helali hoş olsun da şu "biz yaptık, biz böyleyiz, biz şöyleyiz, biz adamız" modunda olup kendinden oluşum gibi bahseden arda turan vardı ki tavırları herkesin malumu sonu oldu, sende de aynısı var. bu görmemişlik veya sonradan görmeden meydana geliyor.

videoyu izleyince her sahnesinde bir cevap var aslında söylediklerine çünkü inanılmaz tutarsız.

diyorsun ki "ben bilerek yaptım insanların gerçek yüzünü görmek için kimler yanımda kimler değil anlamış oldum"

yahu senin yaptığın şey fakirleşme, kötü duruma düşme, gerçek dostlarını sınama testi değil ki. zaten kusura bakma da sen amcana bunları yapabilecek kapasitede bir insansan ve testin amacı buysa, buna rağmen senin yanında olup seni destekleyen, aferin amcana çok iyi demişsin s..tir et takma diyen eş dost tanıdık varsa onların da a... asıl primci olan onlardır. yani diyorsun ya amacım insanların gerçek yüzünü görmekti işte beni kötülediler diye alıp başlıkları yapıştırmışsın forum shiftdelete falan var, başlık da "enes batur amcasına ağza alınmayacak sözler söyledi" diyor. yani adamlar tamamen doğru bir haber yapmış.

sen de diyorsun ki ben amcama her türlü hakareti ederim ama buna rağmen yanımda olan gerçek dosttur, olmayanlar iki yüzlü karaktersizdir. tam tersi. buna rağmen hala bu aşamada bir insanken senin yanında olanların tek derdi senden faydalanmak, parandan veya fenomenliğinden çıkar sağlamaktır.

yani tezin çok saçma ve mantıksız. hiçbir insanın gerçek yüzünü bu sayede göremezsin. amcanı belli ki sonradan ayarlamış birkaç hafta boyunca düşünmüşsün işin içinden nasıl çıkarız diye bu videoya başvurmuşsun. yani tepki olmasaydı, kimse s..lemeseydi hahahaha süper kışkırtma enes abi süper yaaaaa diyen 12 yaşındaki veletler yarın amcalarına "amca naber lan o... ç... xddd" diye gezecekti (harika örnek olduğun için o nesle şimdiye kadar çok şey aşıladın bu da onlar gibi olurdu) ama çok tepki görünce de "zaten şakaydı ya xd" moduna girmişsin.

ha bir de "bakın ne kadar iyi bir insanım" diye gösterdiğin 2-3 yıl önceden yaptığın şehitler, vatan millet videoları var arkaya duygusal fon müziği koymuşsun. o videoların da tamamen prim için olduğu zaten bu videonda kanıtlandı. zamanında bu videoları yapmışsın hem prim kasmak hem de bu tarz bir durumla karşılaşınca "bakın aslında ne kadar iyi bir insanım" demek için.

ha tüm bunları boşver, sonuna kadar haklı ol, sırf böyle bir test için bile amcam dediğin insana bu kadar hakareti eden, karısına, çocuklarına bunca hakareti eden ve parasıyla övünen bir video çektiğin için amaç her ne olursa olsun karaktersizsindir. bulduğun yol bu mu yani? amcana hakaret ederek insanların gerçek yüzünü görme? hayır, sen anca 12 yaşında iq gelişimi tam olarak tamamlanmamış çocukları kandırırsın. herkes ne mal olduğunu biliyordu zaten seninle ilgili ilk ve tek yorumum bu şimdiye kadar tüm ortamlardaki, bildiğin işi yap, çoluk çocuk videoları çek. ama rica ediyorum seni izleyen olgun insanların da olabileceğini hesaba katarak çok rezil etme kendini. bir b.k yapıyormuş havalarına girme şu videolarda. bir de kendini oscara gidenlerle kıyaslıyor te allam....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri