D-smart internet garip şekilde çok hızlandı

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
arkadaşlar bugün bir şey indireyim dedim 1.5 ile çekti hız testi yaptım 20 mbit hız göründü. anlamıyorum geçen gün internetimde kesilmeler var diye baya kavga ettim müşteri temsilcisiyle. normalde 8mbit hızım. var mı sizde de böyle durum :D hiç şikayetçi değilim de şaşırtıcı :D

Hocam sözleşmeniz bitmiş olmasın :)
Sözleşme bitince hız artıryor e haliyle fiyatta.

arkadaşlar bugün bir şey indireyim dedim 1.5 ile çekti hız testi yaptım 20 mbit hız göründü. anlamıyorum geçen gün internetimde kesilmeler var diye baya kavga ettim müşteri temsilcisiyle. normalde 8mbit hızım. var mı sizde de böyle durum :D hiç şikayetçi değilim de şaşırtıcı :D

hocam hız testini nasıl yaptın?

bende de hızlanma var ama yukarda arkadasın dediği gibi 1 senesi dolan herkese yapıyorlar.

yetkililere bildiriyorum hemen hocam, yavaşlatsınlar :D

Bir üst pakete geçirmiş olabilirler hocam eğer paketinizden hızlı kullanıyorsanız bir bildirin bence sonra sürpriz fatura ile karşılaşmayın :)

Valla hocam ben TTnet kullanıyorum her hızım düştüğünde arıyorum tartışıyorum. Sonra bir bakıyorum hız yükselmeye başlıyor. İnsanların arayıp hakkını aramasını bekliyorlar resmen.

hocam biriadsl yeni adıyla vodafone net kullanıyorum sözde 50 gb akk var 400 gb yi gördüm hız yine aynı olur böyle şeyler

Dostum müşteri temsilcisi hızınızı ayarlayabiliyor. Arayıp şikayetçi olursanız kesilmelerden, hızdan vs onlar size özel olarak hızı arttırıyorlar kendi insiyatifleriyle. Amaç; yeter ki müşteri kaybetme, abonelik iptalini her türlü önle. Müşterilere küçük sürprizler yap.

Sevgili arkadaşım tam olarak hangi şehirde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama. ben Çanakkale'deyim ve bende D-smart Net kullanıyorum. 2 gün önce cebime "Bölgenizdeki altyapı çalışmaları kapsamında ADSL aboneliğiniz; ücret,tarife ve taahhüdünüzde değişiklik olmadan 20Mbps'e kadar Fiber internete dönüştürülmüştür" şeklinde mesaj geldi ve internet hızım arttı. Aynı durumla karşı karşıyasın sanırım...

Sevgili arkadaşım tam olarak hangi şehirde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama. ben Çanakkale'deyim ve bende D-smart Net kullanıyorum. 2 gün önce cebime "Bölgenizdeki altyapı çalışmaları kapsamında ADSL aboneliğiniz; ücret,tarife ve taahhüdünüzde değişiklik olmadan 20Mbps'e kadar Fiber internete dönüştürülmüştür" şeklinde mesaj geldi ve internet hızım arttı. Aynı durumla karşı karşıyasın sanırım...

bilmiyorum böyle bir mesaj gelmedi henüz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri