Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iyi güzelde hocam diger arkadasların fikrini aldın mı youtubeye koymak icin![]()
ses esleseni falan gelmedi mi yüklerken
hocam dün gündeme getirdim... herhangi bir sakıncası olmadığı kanaatine vardım.. yani bir red çıkmadı.. gerekirse kaldırırım![]()
Zaten mixlr.com showreel kısmında da kayıtlar mevcut
Tüm kardeşlerim, ağabeylerim, Allah'ın selamı üzerinize olsun, merhabalar herkese.
Daha önceden açtığım KONUDA, başlatacağım radyo yayını için, ortak yayıncı aradığımı belirtmiştim, ki halen arayış içerisindeyim. Ancak bilgisayar başında ''boş vakit'' geçirmeyi sevmediğim ve YouTube ve para kazanma işlerinde aşırı başarısız olup, sizler çalışırken arkaplanda bir radyo havası esmesi için, radyo projemi başlatıyorum.
Şu an yayın yok, link veriyorum. Yayınlar, Cumartesi - 19.00'da olacaktır. Sömestr tatilinde, yayın sayısı artabilir.
![]()
NOT: Yaşım küçük olabilir, ancak Allah'a şükürler olsun olgun biriyim. Beni ''ya çoluk çocuk radyo yapıyor, forum çoluk çocuk kaynıyor'' şeklinde karşılamanızı istemem. Sevgülü sanal abilerim...![]()
olum senin yaşın küçük ama yüreğin büyük bunu unutmaayrıca şu forumda ki 25-26 yaşındaki çoğu adamdan olgunsun. dünki yayında gayet güzeldi. tek eksiğin yt den kazanamıyorsun. onuda yönetim yakın zamanda elinden tutar inşallah
burdan yetkililere sesleniyorum
![]()
Özel davetliler varmı yayına ve kaçda geliyorlar belirtirsen daha çok hit çekiceğini düşünüyorum.hazır mıyız yarım saat sonra ki yayına..![]()
Özel davetliler varmı yayına ve kaçda geliyorlar belirtirsen daha çok hit çekiceğini düşünüyorum.
Forumun ağababaları dünkü gibi yayına geldiğinde belirt buradan.hocam inşallah bir sonraki haftaya.. üstümüzden amatörlüğü bi atalım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.