Dadaş Mail = +15 onayı yapılmış kanal , +15 yapılmamış kanal ve Gmail satışı.

• Kullanıcı yaneolsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
bu ayda 2 k küsür kanal aldım. kanal işinde kendisini tek geçerim. ne zaman sıkışsam hemen yada bir gün sonra kanal veriyor. herşey için teşekkür ederim. bol bereketli işler olsun.

Farkli yerlerden kanal aldim hocam, ama senin kanallar kadar saglam kanal gormedim, alisverisimiz devam edecektir, kalan alacak arkadaslarada tavsiye ederim...

bu ayda 2 k küsür kanal aldım. kanal işinde kendisini tek geçerim. ne zaman sıkışsam hemen yada bir gün sonra kanal veriyor. herşey için teşekkür ederim. bol bereketli işler olsun.

teşekkür eder bol kazançlar dilerim ,hep birlikte devam inşallah ...

10 adet kanal refiyle beraber jet hızıyla teslim alınmıştır. Arkadaş gayet ilgili, kanallarda sıkıntı yok. Uzun zaman çalışacağız gibi,herkese tavsiye ederim.

Seri bir şekilde çalışmamı sağlayan ve desteğini esirgemeyen adam teşekkür ettim bugünkü mailler için.

Allah artırsın , Kolaylıklar dilerim.

200 mail alındı teşekkürlerimi iletiyorum abi hayırlı işler bol kazançlar

250 onaylı mail alındı teşekkürlerimi iletiyorum dün alındı ve 60 tanesi kullanıldı şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım gayet memnunum bunlardan

Son düzenleme:
İkinci kez alışverişimiz oldu, hızır gibi yetişti arkadaş, bol kazançlar diliyorum.

Müşteri isteğine göre yeni tarihli uygun fiyata +15 onaylı kanal,
2014 tarihli gmail
2014 eski gmail +15 onayı yapılmış kanal

eklenmiştir...
herkese iyi akşamlar dilerim

Kendisi bugüne kadar mail aldığım kişiler arasında en kibar, en anlayışlı insan diyebilirim. Gönül rahatlığı ile mail alabilirsiniz, bugüne kadar 1-2 kere dahi olsun kapanma, topluluk vs. yaşamadım.

Son düzenleme:
100 mail alındı teşekkür ederim ilgisine

Kendisi bugüne kadar mail aldığım kişiler arasında en kibar, en anlayışlı insan diyebilirim. Gönül rahatlığı ile mail alabilirsiniz, bugüne kadar 1-2 kere dahi olsun kapanma, topluluk vs. yaşamadım.

rica ederim bol kazançlar olsun

---------- Spam Engelliyici 23:56 ---------- Önceki Mesaj 23:17 ----------

100 mail alındı teşekkür ederim ilgisine

rica eder ,ben teşekkür ederim.. artık isteyene +15 kanal ve uygun fiyata gmail satışımızda başlamıştır ..

---------- Spam Engelliyici 2.11.2016 00:18 ---------- Önceki Mesaj 1.11.2016 23:56 ----------

teşekkür eder bol kazançlar dilerim

Gmailden 50 adet alayım hocam akşam [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri