Dadaş mail ; Para kazanımı açık kanal ✔ 3 Aşamalı kanal ✔Adsense bağlı kanal ✔Silinmeyen Abone hizmeti ✔Gmail ✔ +15 onaylı kanal satışı

• Kullanıcı yaneolsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
güle güle kullanın hocam.. ve ayrıca yeni bir Skype açıp gelenler kimliğini saklayanlar uzak dursun biz buruda ekmeğimizin derdindeyiz ve başkalarına yalakalık olsun diye kanal durumumu sorup beni araştıranlar param olunca alırım diyen çoluk çocukta ... bizim yt de bir sürü kanalımız satıldı artık bazıları sabrımı taşırıyor herkese bol kazançlar diliyorum ... bu tür kişileri de anında engelliyorum

Son düzenleme:
Tekrar kanal alımı yaptım.Allah razı olsun çok yardımcı oldu geniş adam sağolsun.Önceki kanallarda da bir problem olmadı.Teşekkür ediyoruz.

teşekkürler güle güle kullan hocam

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------

Aldığımız toplu ve günlük siparişler nedeniyle toplu satışlar ancak sipariş verildiği tarihe göre hazırlanıp verilebilecektir anlayışınız için teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince ekip olarak gelen her arkadaşı geri çevirmemek için gece gündüz demeden çalışmaktayız .. herkese bol kazançlar dileriz...

Hep tam tarihinde teslim ediliyor ve aldığım 200 kanalda hiç sıkıntı görmedim teşekkürler umarım böyle uzun süre devam eder ve tüm forum yararlanırız.

Şuan aşırı bir yoğunluk var biz elimizden geldiğince müşterilerimiz eli boş çevirmemeye çalışıyoruz 10-20 üzeri sadece sipariş alınca sipariş tarihine göre ancak verebiliyoruz herkese bol kazançlar diler anlayışınız içinde teşekkür ederiz ...
10 adetten aşağı satışımız yoktur ama isteyen her arkadaşa verilmektedir.
herkese bol kazançlar diliyorum.

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------

biz burada ekmeğimizin derdindeyiz kimseyle sürtüşme veya başka bir amacımız yok 10 taneden aşağı satmıyoruz bunda iteleme gibi bir niyetimiz yok ref verebilirim dedim doymuşlukla alakası yok bunda yanlış bir şey yok kimse kimsenin ekmeği ile oynamasın ve müşterilerimiz bilir nasıl davrandığımızı...

Son düzenleme:
Şuan aşırı bir yoğunluk var biz elimizden geldiğince müşterilerimiz eli boş çevirmemeye çalışıyoruz 10-20 üzeri sadece sipariş alınca sipariş tarihine göre ancak verebiliyoruz herkese bol kazançlar diler anlayışınız içinde teşekkür ederiz ...
10 adetten aşağı satışımız yoktur ama isteyen her arkadaşa verilmektedir.
herkese bol kazançlar diliyorum.

evet arkadaşlar arkadaş 10 adetten aşagısını satmıyor elinden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışıyor :))) bol kazanclar 3 adet yorumsuz resim sizler icin

cLOJ.png

fUKI.png

U94W.png

evet arkadaşlar arkadaş 10 adetten aşagısını satmıyor elinden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışıyor :))) bol kazanclar 3 adet yorumsuz resim sizler icin

cLOJ.png

fUKI.png

U94W.png

burada bizim bir yanlışımız varsa özür diliyorum yorumu okuyan arkadaşlara bırakıyorum

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

15 adet almak istiyorum hemen verebilir misiniz?

Skype gelirseniz tabiki hocam

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:40 ----------

kusura bakmayın bende benle konuşup 10 adetten aşağı satmayalım diyen satıcıları listemden siliyorum kusur a bakmayın bu tür boş konuları buraya yazmak zorunda bırakanlar düşünsün tekrar özür dilerim

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri