Dağlıca İçin Bir Kampanya Oluşturalım

Bu devletin parayada eğitimsiz askere de ihtiyacı yok gücümüzü küçümsüyorsunuz. Para yardımınızı yapacaksanız yine yapın ama en büyük yardım ettiğimiz dualar.

Mehmetcik Vakfı maddi yardımlarınız buraya yapabilirsiniz arkadaşlar.Manevi olarakta dua'larımızı esirgemeyelim.Elimizden gelen bu kadar.

Milli gelirin % 70'nin orduya ayrıldığı bir ülkede para yardımı biraz komik. Ha şehit ailelerine dersen orası ayrı ona sonuna kadar varım. Başlatın katılalım..

Sehit ailelerine de gerekli yardim yapilir dostum ...

Bizlerin yapabilecegi su durumda sadece DUA ... Gerisi bos ve ANLAMSIZ ...

Spam yapacağımıza ülkeyi ileriye taşımak için düşünelim, çaba gösterelim. Teknolojide, bilimde çok gerideyiz. Bunları aşmaya çalışalım. İnsanları eğitelim, ihtiyacımız varsa öğrenmek için araştıralım. Tarihi okuyalım, çarpıtılmayan kaynaklardan okuyalım. Ondan sonra bilinçli, seviyeli bir toplum olalım. Ardından bilinçli yöneticilere sahip olabiliriz bilinçli bir toplum olarak seçtiğimiz, kendi aramızdan çıkacak kişiler sayesinde. O zaman işte yöneticinin rütbesi, ismi başkan da olsa, cumhurbaşkanı da sırtımız yere gelmez. O zaman işte elimizdeki bunca askeri güç bir şey ifade eder. O zaman işte itler köpekler ne olduklarının farkına varırlar, bırakın ısırmaya havlamaya bile fırsatları kalmazlar.

1- Başımızdakiler kötü demiyorum. Çok kötüler. O parti bu parti değil, toptan 550'si de.

2- Kötünün iyisi diye kanaat etmekle kalmayın kimseye. Bu ülke her bir bireyden daha güçlü, daha önemli.

3- Dua etmeyin demiyorum, dua edelim.

4- Maddi yardımda bulunmayalım demiyorum, yapalım.

5- Ama elimizden bir şey gelmez diye de sadece maddi yardımda bulunmakla, dua etmekle olmuyor.

6- Maddi yardımı gerekirse ülkeyi bir sonraki aşamaya taşıyabileceğini düşündüğünüz bir öğrenciye yapın, alın maddi zorluklara sahip cevherleri anadoludan okumalarına yardımcı olun.

7- Askere gidelim, gitmeyelim değil. Gittiğimizde başımızdakilerin eğitim seviyesi seni ölüme gözünü bağlayıp gönderecek düzeyde olursa, ki öyle olacaktır çoğu, ne anlamı var boş yere ölmeye, ismi şehit olsun ya da olmasın. Çarpışarak ölelim şehit olalım olacaksak, kalleş itlerin tuzaklarına bilinçsizce düşerek değil.

Uzun lafın kısası biz kafayı ilerletmedikçe, biz cahilliği köreltmedikçe, biz teknolojide bilimde gerçekten kafa kafaya gelmedikçe hep başkalarına bağımlı, hep geri kalan, hep şehir haberlerine ağlamak zorunda kalan insanlar olarak kalacağız. Hepimize geçmiş olsun bu nedenle bu sefer ve sonraki seferler için.

admin doğru söylüyor arkadaşlar önemli olan fiili duadır.

Spam yapacağımıza ülkeyi ileriye taşımak için düşünelim, çaba gösterelim. Teknolojide, bilimde çok gerideyiz. Bunları aşmaya çalışalım. İnsanları eğitelim, ihtiyacımız varsa öğrenmek için araştıralım. Tarihi okuyalım, çarpıtılmayan kaynaklardan okuyalım. Ondan sonra bilinçli, seviyeli bir toplum olalım. Ardından bilinçli yöneticilere sahip olabiliriz bilinçli bir toplum olarak seçtiğimiz, kendi aramızdan çıkacak kişiler sayesinde. O zaman işte yöneticinin rütbesi, ismi başkan da olsa, cumhurbaşkanı da sırtımız yere gelmez. O zaman işte elimizdeki bunca askeri güç bir şey ifade eder. O zaman işte itler köpekler ne olduklarının farkına varırlar, bırakın ısırmaya havlamaya bile fırsatları kalmazlar.

1- Başımızdakiler kötü demiyorum. Çok kötüler. O parti bu parti değil, toptan 550'si de.

2- Kötünün iyisi diye kanaat etmekle kalmayın kimseye. Bu ülke her bir bireyden daha güçlü, daha önemli.

5- Ama elimizden bir şey gelmez diye de sadece maddi yardımda bulunmakla, dua etmekle olmuyor.

6- Maddi yardımı gerekirse ülkeyi bir sonraki aşamaya taşıyabileceğini düşündüğünüz bir öğrenciye yapın, alın maddi zorluklara sahip cevherleri anadoludan okumalarına yardımcı olun.

7- Askere gidelim, gitmeyelim değil. Gittiğimizde başımızdakilerin eğitim seviyesi seni ölüme gözünü bağlayıp gönderecek düzeyde olursa, ki öyle olacaktır çoğu, ne anlamı var boş yere ölmeye, ismi şehit olsun ya da olmasın. Çarpışarak ölelim şehit olalım olacaksak, kalleş itlerin tuzaklarına bilinçsizce düşerek değil.

Uzun lafın kısası biz kafayı ilerletmedikçe, biz cahilliği köreltmedikçe, biz teknolojide bilimde gerçekten kafa kafaya gelmedikçe hep başkalarına bağımlı, hep geri kalan, hep şehir haberlerine ağlamak zorunda kalan insanlar olarak kalacağız. Hepimize geçmiş olsun bu nedenle bu sefer ve sonraki seferler için.

Bu dediklerinizi yapmaya çalıştıkları için 2013 mayıstan beri salyalarını akıta akıta saldırıyorlar . Bence bizim bunu görmemiz gerekiyor

hocam kusura bakmayın ama ülkemizde bu kadar vergi AÇı hükümetler oldugu sürece biz hiçbirşeyde gelişemeyiz.
devletimiz son 10 yılda bu ülke için nerede sermaye koyup bi tesis kurdu
hazır herşeyden vergi almak varken ne gerek var para dökmeye
bi araba alırsın yarıdan fazlası devlete
elektronik bişey alırsın yarıdan fazlası devlete
arabaya benzin alırsın yarıdan fazlası devlete
devletimiz diyoki yerli araba yapın , devletten daha zenginimi var neden kendi yapmıyo çokmu zor. hayır deil , ama hazır vergiyi almak varken neden yapsınki,

Bu dediklerinizi yapmaya çalıştıkları için 2013 mayıstan beri salyalarını akıta akıta saldırıyorlar . Bence bizim bunu görmemiz gerekiyor

Bir bok yapamıyoruz o zaman biz. Ben askeri gücü kullanmayalım, bize saldırsınlar, biz kıpırdamayalım demiyorum. Ben aksine diyorum ki askere değil saldıranı, silah doğrultmaya teşebbüs edeni bile yakıp yıkalım. Diyorum ki bir askerimizin burnu bile kanamadan bu işe son verelim. İsmi çözüm süreci olsun ya da olmasın, silahla çözülecek olabilir bu sonunda. Ama gücümüz inanın çok çok daha fazla karşımızdaki itlere göre. Sadece o gücü yönetmeyi ya bilmiyoruz, ya da art niyetliyiz. Benim demek istediğim bu.

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

hocam kusura bakmayın ama ülkemizde bu kadar vergi AÇı hükümetler oldugu sürece biz hiçbirşeyde gelişemeyiz.
devletimiz son 10 yılda bu ülke için nerede sermaye koyup bi tesis kurdu
hazır herşeyden vergi almak varken ne gerek var para dökmeye
bi araba alırsın yarıdan fazlası devlete
elektronik bişey alırsın yarıdan fazlası devlete
arabaya benzin alırsın yarıdan fazlası devlete
devletimiz diyoki yerli araba yapın , devletten daha zenginimi var neden kendi yapmıyo çokmu zor. hayır deil , ama hazır vergiyi almak varken neden yapsınki,

İnsanımız ses çıkarmadan, insanımız bilinçlenmeden, hiçbir şey değişmez. X parti gider Y parti gelir. Yine bir şey değişmez. Siyaset değil konu burada aslında, saf eğitim, aileden başlayan hatta bireyden başlayan eğitim. Doğru, ahlaklı bir eğitim. Herkes bir anda tüm siyasetçilerin içindeki gerçek düşünceleri görebilse keşke, ama öyle bir şansımız yok. O nedenle ahlaklı dürüst siyasetçiler, insanlar yetiştirilmeli, ses çıkarılmasına gerek duyulmayacak insanlar. Yaptıkları şeyler en az milletin %50.00001 i için doğru olacak insanlar yetiştirilmeli. Milletin ama kendilerinin değil. Ve o millet de gerçekten zeki, neye kime oy verdiğini bilen, kendisini düşünebilen bir millet olmalı. Eğitimli bir topluluk olmalı yani.

Bir bok yapamıyoruz o zaman biz. Ben askeri gücü kullanmayalım, bize saldırsınlar, biz kıpırdamayalım demiyorum. Ben aksine diyorum ki askere değil saldıranı, silah doğrultmaya teşebbüs edeni bile yakıp yıkalım. Diyorum ki bir askerimizin burnu bile kanamadan bu işe son verelim. İsmi çözüm süreci olsun ya da olmasın, silahla çözülecek olabilir bu sonunda. Ama gücümüz inanın çok çok daha fazla karşımızdaki itlere göre. Sadece o gücü yönetmeyi ya bilmiyoruz, ya da art niyetliyiz. Benim demek istediğim bu.

Bu iş çok kolay aslında Bana yine YOBAZ diyecekler ama TEK ÇARE BU DURUMDA İDAM! değil molotof atanı torpil atanı vuracaksın!

Çözüm için uğraştılar ama suistimal edildi bundan sonra tek çare yukarda yazdığım.

Bu iş çok kolay aslında Bana yine YOBAZ diyecekler ama TEK ÇARE BU DURUMDA İDAM! değil molotof atanı torpil atanı vuracaksın!

Çözüm için uğraştılar ama suistimal edildi bundan sonra tek çare yukarda yazdığım.

Bence yobazlıkla alakası yok, ben idama karşı değilim. Yobaz da değilim. Dünya'nın her köşesinde de tartışılan bir şey zaten. %100 doğrusu olan bir şey değil idamın olup olmamasının. Tek sıkıntısı gerçekten suçlu olmayanların durumu, onun için tüm hukuk sistemi değişmeli zaten.

Neyse kısaca Dağlıca için, özellikle şehit ailelerini kapsayacak yardım kampanyaları oluşturulacaktır zaten. Forum için ayrıca böyle bir şey yapılır mı, organizasyonu pek kolay değil. Yasal olarak pek kolay değil maalesef. O nedenle biz de bu kampanyalara destek olarak TSK vb. kuruluşların kampanyalarına destek olarak yardımcı olabileceğiz sanıyorum. Elimizden bu açıdan daha fazla bir şey gelebileceğini sanmıyorum.

televizyonda hep çözüm sürecinde askerin önünden silahlarla geçip depolamışlar diye anlatılıyo bide havuz medyası bunu anlatan, demek ki gerçek.

Şimdi askere gitsek bile bunlarla savaşamayız acayip şeyler dönüyor kimsenin bi fikri yok.

İlla bağış yapmak isteyen mehmetçik vakfına yapsın.

asker ve polis bu sabah şüphelendiğini vur emri aldı zaten aga. cizre sokakların da yaşına bakmadan indiriyorlar aşağı. kürt haber siteleri yok 15 yaşında ki çocukların fırından ekmek almaya giderken kafasına sıktılar diye ağlıyor. sokağa çıkma yasağı olan hatta hatta asker ve polis tarafından abluka altına alınan bir şehir de kim fırına çıkacak ? :D bu kekolar fırına giderken öldürüldü senaryosundan başka bir senaryo yazamıyor mu ?

Son düzenleme:
bu sabah şüphelendiğini vur emri aldı ordu. cizre sokakların da yaşına bakmadan indiriyorlar aşağı. kürt haber siteleri yok 15 yaşında ki çocukların fırın da ekmek almaya giderken kafasına sıktılar diye ağlıyorlar. sokağa çıkma yasağı olan hatta hatta asker ve polis tarafından ablukaya altına alınan bir şehir de kim fırına çıkacak ? :D

Bu haber gerçek mi? Vur emrini biliyorum ama uygulamaya geçti mi ?

bu sabah şüphelendiğini vur emri aldı ordu. cizre sokakların da yaşına bakmadan indiriyorlar aşağı. kürt haber siteleri yok 15 yaşında ki çocukların fırın da ekmek almaya giderken kafasına sıktılar diye ağlıyorlar. sokağa çıkma yasağı olan hatta hatta asker ve polis tarafından ablukaya altına alınan bir şehir de kim fırına çıkacak ? :D

yine mi ekmek almaya giden çocuk yalanı :mad:

bi senin aklına geliyor zaten idam etmek , idam edince iş biticek , doguda polisin yetkisi mi var sanıyorsun , adamlar kendi çalıyor kendi söylüyor ülkemizi takan mı var :) anca gezi parkında adam öldürmeyi bilir bizim polisimiz .

tamam süpermiş harikaymış adamlarda evlerinde oturdu izledi hiçbirşey yapmadı hatta pkk çekilme kararı almış son ölen 2 kişiyle espiri olsun diye mi yazıyorsun ciddi misin .16 kardeşimiz şehit oldu daha dün sen KARAKOLA saldırılanlar öldürüldü diye cevap at. dostum 1 şehit bile verdikten sonra hiçbirşeyin önemi yok istersen 10 tane öldür 10 tanenin canı 1 şehidimizi geri getirmez eş deger bile olamaz. sen vur emri vermek önemli degil adamlara vur emrini verdirmemek önemli

tamam süpermiş harikaymış adamlarda evlerinde oturdu izledi hiçbirşey yapmadı hatta pkk çekilme kararı almış son ölen 2 kişiyle espiri olsun diye mi yazıyorsun ciddi misin .16 kardeşimiz şehit oldu daha dün sen KARAKOLA saldırılanlar öldürüldü diye cevap at. dostum 1 şehit bile verdikten sonra hiçbirşeyin önemi yok istersen 10 tane öldür 10 tanenin canı 1 şehidimizi geri getirmez eş deger bile olamaz. sen vur emri vermek önemli degil adamlara vur emrini verdirmemek önemli

11209353_10153200956913174_1711766501958581445_n.jpg

10407274_10153200956738174_6178284286659190819_n.jpg

11781648_10153200957343174_399415616996959885_n.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri