Dağlıca İçin Bir Kampanya Oluşturalım

11209353_10153200956913174_1711766501958581445_n.jpg

10407274_10153200956738174_6178284286659190819_n.jpg

11781648_10153200957343174_399415616996959885_n.jpg

CEVAP VER DOSTUM DÜN 16 ŞEHİDE BUNLARI TAKAS YAPTIĞIN İÇİN MUTLU MUSUN ? cevap yazma tamam biliyorum ben anladım cevabı konu uzamasın.

tabiki yetmez 1 Askerimize dünyayı yakarız elbet hesabı sorulacaktır. videoyu senin doğuda vurma yetkisi yok dediğin için attım çarpıtma hemen

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

CEVAP VER DOSTUM DÜN 16 ŞEHİDE BUNLARI TAKAS YAPTIĞIN İÇİN MUTLU MUSUN ? cevap yazma tamam biliyorum ben anladım cevabı konu uzamasın.

yine çarpıtma işine başlamışsın. Nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum hep anlamak istediğnizi anlıyorsunuz

tabiki yetmez 1 Askerimize dünyayı yakarız elbet hesabı sorulacaktır. videoyu senin doğuda vurma yetkisi yok dediğin için attım çarpıtma hemen

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

yine çarpıtma işine başlamışsın. Nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum hep anlamak istediğnizi anlıyorsunuz

dostum ben doğuda POLİSİN etkisi yok dedim , vurma yetkisi yok demedim. sen anlamak istediğini anlıyorsun. Ki askerimizde paşalar gibide görevini yapıyor , ama şehir merkezinde yol kesenler sürüsüne bereket ama sen bunuda çarpıtırsın , üstüne bide çarpıttın dersin.

dostum ben doğuda POLİSİN etkisi yok dedim , vurma yetkisi yok demedim. sen anlamak istediğini anlıyorsun. Ki askerimizde paşalar gibide görevini yapıyor , ama şehir merkezinde yol kesenler sürüsüne bereket ama sen bunuda çarpıtırsın , üstüne bide çarpıttın dersin.

bi senin aklına geliyor zaten idam etmek , idam edince iş biticek , doguda polisin yetkisi mi var sanıyorsun , adamlar kendi çalıyor kendi söylüyor ülkemizi takan mı var :) anca gezi parkında adam öldürmeyi bilir bizim polisimiz .

burda etki mi yazıyor [MENTION=27133]seymaerdogan[/MENTION] montajla uğraşma herkes gördü ne yazdığını. ben yazdığına mukabil cevap verdim

Son düzenleme:

aynısını hayatını kaybeden askerler için pkk yapsa sen internetten baktığında o anki yüz şeklini merak ediyorum. yaptığın dinimiz İslamda zerre kadar yeri yoktur. Ölen kim olursa olsun ölüye saygısızlığı asla kabul etmem. Ülkemizi şuan çokmaza sokan kana boğan böyle bir zihniyet. kusura bakma. O da Hz Ademin torunu sende

aynısını hayatını kaybeden askerler için pkk yapsa sen internetten baktığında o anki yüz şeklini merak ediyorum. yaptığın dinimiz İslamda zerre kadar yeri yoktur. Ölen kim olursa olsun ölüye saygısızlığı asla kabul etmem. Ülkemizi şuan çokmaza sokan kana boğan böyle bir zihniyet. kusura bakma. O da Hz Ademin torunu sende

Habil-Kabil Hz. ADEM(A.S) in oğluydu biri cennete gitti bir cehenneme .Oldu kafirlere rahmet okuyalım bir de

bu sabah itibariyle sadece taş molotof atananın kafasına sıkma emri gelmedi şüpheleniyorsa git sık emri geldi. yani polis ve asker canının istediği gibi silah kulanacak. iyi de oldu.

bu sabah itibariyle sadece taş molotof atananın kafasına sıkma emri gelmedi şüpheleniyorsa git sık emri geldi. yani polis ve asker canının istediği gibi silah kulanacak. iyi de oldu.
tamam dostum sıkar inşallah ve şehit haberi gelmez bu uygulamanın sonucunda tek dileğiim bu , yarın 100 pkklı öldürdük ama 20de polisimiz öldü derseniz üzülürüm ben :/

şurada 100 kişiyiz diyelim. ama bu gibi bir meselede bile tek bir noktaya varamıyoruz. mesele vatan ise. herkes kendi görüşünden vazgeçmeli. ortak doğru neyse o yapılmalı.

Nekadar katılırım deselerde para işin içine girin ce çoğu insan sıcak bakmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri