Daha az video ve tıkla gelirimizi arttırma

• Kullanıcı ranger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ranger

Kayıtlı Üye
Arkadaslar uzun zamandır dikkatimi çeken yabancı forumlardada bir kaç defa denk geldiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum
Şimdi bizim her daim amacımız hit videolar yükleyip fazla izlenmeye fazla tık gelir hesabı yapmak evet bunun bir haklılık payı var yanlız fark ettiğim bir şey var bi komedi videosu yüklüyoruz ve çok izleniyo fakat pek gelir getirmiyo bunun sebebi izleyen insanın pek fazla reklamlara dikkat etmemesi bunun yerine bir eğitim videosu (gitar,resim teknikleri,saç stilleri,oje stilleri vb. örn. çoğalta biliriz) bu tür videolar da insanlar zaten öğrenmek için araştırdıkları için reklemlara tıklama olasılığı daha yüksek çok izlenme alıcak bir sürü video yerine rklamlara tık alıcak az ama öz videolara yüklemek bana daha akıllıca geliyor en azından ben böyle düşünüyorum.
Konuyu yanlız yere açtıysam adminler ksuusra bakmasın :d

olayı bence yanlış değerlendiriyorsunuz...

Reklamın amacı nedir? ürün satmak veya hizmet satmak bunun karşılığında para kazanmak.

örnek vereyim:

oyun siteleri adsensede çok az kazanır ama tıklama daha çok olur neden?

*oyun sitesine giren adamın amacı zaman geçirmek, yaş ortalaması 30 un altında olan kesim çoğunluk olduğu için reklam verene bir karı olmaz... (çocuktur gençtir bunda ne kredi kartı olur nede doğru düzgün cebinde para olur haa çok meraklıdır bilip bilmeden tıklar herşeye :) )
reklamlar çok tıklanır ama TBM çok düşüktür. sürümden kazanırsın...

ama bir forex veya borsa sitesi düşünün bu herkesin ilgisini çekmez ama parası olan adam para yatırır ve kazanır. Buradaki amaç para kazanmak olduğu için ve ilgilenen kesim 20 yaş üstü olduğu için (paralı kesim) burada TBM daima yüksektir. Rekabet çoktur neden? çünkü paranın çok olduğu yerde rekabet daima fazla olur.

durum böyle olunca oyun sitesine 100 kişi tıklıcak sen 10$ anca kazanacaksın

Borsa sitesine 10 kişi tıklıcak 50-60$ para kazanacaksın ;) yani anlıcağın hocam para parayı çeker :p

Ya da bir domain alın.Kanalınıza bu domaini websitesi olarak bağlayın.Bahsettiğiniz türden izlenim alan videoların içine "click here to learn more..." gibi bir take action sözcüğü koyarak o nichete arama yapan insanları trafik olarak blogunuza-sitenize veya affiliate linkinize yönlendirin.

Ya da bir domain alın.Kanalınıza bu domaini websitesi olarak bağlayın.Bahsettiğiniz türden izlenim alan videoların içine "click here to learn more..." gibi bir take action sözcüğü koyarak o nichete arama yapan insanları trafik olarak blogunuza-sitenize veya affiliate linkinize yönlendirin.

Hocam, youtube harici linkler kabul edilmiyor diye biliyorum videolarda. Açıklama harici link kabul etmiyor diye biliyorum youtube videolarda.

Tekrar deneyeyim, harici bir web adresini baloncuk şeklindeki yönlendirme kabul etmemişti. Youtube video linki vermiştim mecburen, denemekte fayda var, teşekkürler.

olayı bence yanlış değerlendiriyorsunuz...

Reklamın amacı nedir? ürün satmak veya hizmet satmak bunun karşılığında para kazanmak.

örnek vereyim:

oyun siteleri adsensede çok az kazanır ama tıklama daha çok olur neden?

*oyun sitesine giren adamın amacı zaman geçirmek, yaş ortalaması 30 un altında olan kesim çoğunluk olduğu için reklam verene bir karı olmaz... (çocuktur gençtir bunda ne kredi kartı olur nede doğru düzgün cebinde para olur haa çok meraklıdır bilip bilmeden tıklar herşeye :) )
reklamlar çok tıklanır ama TBM çok düşüktür. sürümden kazanırsın...

ama bir forex veya borsa sitesi düşünün bu herkesin ilgisini çekmez ama parası olan adam para yatırır ve kazanır. Buradaki amaç para kazanmak olduğu için ve ilgilenen kesim 20 yaş üstü olduğu için (paralı kesim) burada TBM daima yüksektir. Rekabet çoktur neden? çünkü paranın çok olduğu yerde rekabet daima fazla olur.

durum böyle olunca oyun sitesine 100 kişi tıklıcak sen 10$ anca kazanacaksın

Borsa sitesine 10 kişi tıklıcak 50-60$ para kazanacaksın ;) yani anlıcağın hocam para parayı çeker :p

para parayı çeker hocam ona lafımız yok :d
Bnim kastetmek istedğim o değildi yalnız
adsense reklamları kelimelerle uyumlu olarak görünüyor ki buda reklam veren için daha fazla gelir getiren müşteriye ulaşama yolunu sağlıyor.
Yani sen satın alınma olasılığı yüksek ürünlerin eğitim videolarını girersen buda gelire otomatikman yansıyor .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri