Ve Selamun Aleykum hayırlı geceler , 2 aydır ne yüklersem yüklüyeyim ne kadar kanal yaparsam yapayım verim alamadım sadece yüklemekle kanal yapmakla kaldım , acaba ben mi hata ediyorum dedim ve benim gibi olan kazanamayan arkadaşlar geldi aklıma , dedim belki farklı kişilerle farklı bilgi alışverişleri yaparsak daha iyi sonuçlar alırız , malum bilenler kazananlar pek yanaşmıyo bizlere , onun için skypeden ekleyin konuşalım tartışalım belki birimizin birimize faydası olur çok çok ihtiyacım var bir ay daha birşey çıkmazsa bırakmayı düşünüyorum,üniversiteyi kazandık fakat yurt taksitleri geldi çattı bugün burs belli olucaktı fakat kısmet değilmiş acil lazım olmasa böyle arayışlar içine girmezdim, saygılar.
EDİT : bilen kazanan hocalarımız var neden onlardan yardım istemiyorum adamlar uğraşmışlar aylar sonra belki kazanmaya başlamışlar bunu paylaşmak zor olucaktır belki söylese kendi kazancı düşecektir onun için benim düzeyimdeki arkadaşlarla birlikte birşeyler bulmak istiyorum. bu daha sağlıklı olucaktır
EDİT : bilen kazanan hocalarımız var neden onlardan yardım istemiyorum adamlar uğraşmışlar aylar sonra belki kazanmaya başlamışlar bunu paylaşmak zor olucaktır belki söylese kendi kazancı düşecektir onun için benim düzeyimdeki arkadaşlarla birlikte birşeyler bulmak istiyorum. bu daha sağlıklı olucaktır
Son düzenleme: