Daha Kaliteli Partnere Geçmenin Faydası?

orontez

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bir kaç konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.

Aylık 250 bin üstü görüntülenme, 2000 üzeri abone yapan özgün bir kanalım var. Ben bu kanalı partnere bağlamak istiyorum. 3-5 partner tavsiyesi aldım ama şartlarına baktığımda benim kanalıma göre oldukça düşük kalıyor.

Mesela bir örnek, Curse. Çok kaliteli olduğu söyleniyor. %10 kesinti var oldukça iyi ama aylık 8000 görüntülenme istiyor. Ya da atıyorum Quiz, en az 10 abone ve son 28 gün içinde 1000 görüntülenme istiyor. Ya da Gizza, müthiş bir ilgi, yardımın yanında özgün kanal şartı.

Şimdi sormak istediğim soru şu. Benim kanal aylık 250k üstü görüntüleme yaparken bunu şartları daha ağır bir partnere bağlasam ne olur? Ne gibi avantajları vardır? Yine bir örnek olarak "Inna" nın da partneri olduğu, aylık 100k - 200k görüntülenme isteyen Omnia Media'yı seçersem bana ne artısı olur?

Ya da bütün mesele ilgi ve alaka, kesinti payı, ödeme zamanı gibi kriterler ise partner tavsiyeniz ne olur?

Bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok mutlu olurum, yolun henüz başında yanlış partner seçimi yapmak istemiyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Gizza derim mediakraftı seçersen paranın yarısı onlara çok çabuk büyürsün ama ileride sıkıntılar çıkar.

Beyler bu Mediakraftı seçenler neden çok hızlı bir şekilde büyüyor? Misal bir oyun kanalı açsak (hemen kolaya kaçtık yine :) ) hızlı bir şekilde büyüyebilir miyiz?

eşleşen ve dünya engelinde fark ediyor. Bide 1 2 sene öncede machinima gibi şirketlerin özel reklam anlaşmaları var diye duymuştum ama emin değilim bu konuda teyit edemedim.

Ben olsam kontrat sorunu olmayan bir partnerle anlaşırdım gizza'dan istediğin zaman çıkabiliyorsun sanırım o yüzden tercih edilebilir ve muhattapların türk o avantajı da var. Yabancı bir partnere gireceksende bu şartı ara sonradan başın ağrımasın.

Gizza'yı seç kafan rahat olsun [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] olsun [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] olsun arkadaşlar burada bir sıkıntı derdin soru soracağın zaman yada olmadı çıkmak istersen yardımcı olurlar, Elin yabancı partneriyle nasıl anlaşıcaksın?

Ben oldum olası adsenseciyim ama bak ne oldu para yalan oldu..

Benim özgün kanalimda cok iyi izlenim aliyor ve bende ara ara partnerlige gecmeyi düsünüyorum acikcasi. Büyük partner sirketlerinin bana farkli bir artisi olur mu? Yabanci olsun ingilizcemiz var sorun degil.

bence özgün kanallarınızı muhakkak partnere taşıyın,

adsenselerde spam yapıyorsanız, özgün kanallarınız tehlikeye girebilir, bu yüzden özgün kanal için partner şart

Özgün çalışsaydım adsenseden şaşmazdım. Heleki +2k aboneye ulaştıysam hiç şaşmazdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri