Daha yeni farkettim

• Kullanıcı ultrgs1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ultrgs1905

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
arkadaşlar yeni farkettim benm sadce 1 kanalımda videolarda reklam ben izlerken görünüyor ama başka tarayıcıdan gözükmüyor sebebi nedir acaba :(

sen kendini boşver hocam başkası görsün önemli olan o kendinde gözükmeyebilir her zaman

yanlış anladınız hocam bende gözüküyor ancak başka yerde başkasına gözükmüyor reklamlar çünkü 20k izlenimden 0 tık alıyorum ve para kazanamıyorum

başka yer dememişsiniz ki hocam başka tarayıcı demişsiniz, adsense bağlantınızı kontrol edin kanalın ? ve reklamlara tekrar bakın para kazanma fln mı gitti acaba ?

kendinizde genelde gözükmez zaten. vds den felan bakın. birde şu var. videonuz 1000 izlenim aldıysa bunda 1000 kezde reklam cıkmaz. genelde 1000 izlemenin 550-700 ünde reklam cıkar. buda kapsama alanı oluyor. kapsama alanı şuana kadar gördüğüm ortalama %68. yani 1k izlenimde ort. 680 inin de reklam cıkıyor.

kendinizde genelde gözükmez zaten. vds den felan bakın. birde şu var. videonuz 1000 izlenim aldıysa bunda 1000 kezde reklam cıkmaz. genelde 1000 izlemenin 550-700 ünde reklam cıkar. buda kapsama alanı oluyor. kapsama alanı şuana kadar gördüğüm ortalama %68. yani 1k izlenimde ort. 680 inin de reklam cıkıyor.

hocam yanlışyazmışım galiba reklamlarım dışarıya gözükmüyor diğer kanallarımın videolarında cıkıyor ama 20k izlenim alan kanalda cıkmıyor

---------- Spam Engelliyici 02:47 ---------- Önceki Mesaj 02:46 ----------

başka yer dememişsiniz ki hocam başka tarayıcı demişsiniz, adsense bağlantınızı kontrol edin kanalın ? ve reklamlara tekrar bakın para kazanma fln mı gitti acaba ?

kazanma gitse sarı seritler cıkarmı hocam sarı serit cıkıyor ama oraya gelince reklam cıkmıyor

hocam yanlışyazmışım galiba reklamlarım dışarıya gözükmüyor diğer kanallarımın videolarında cıkıyor ama 20k izlenim alan kanalda cıkmıyor

kazanma gitse sarı seritler cıkarmı hocam sarı serit cıkıyor ama oraya gelince reklam cıkmıyor

hocam , 20.000 de 0 ise var bi iş , adsense bağlantısı onaylandı yazıyo mu ona bi bakın siz ?

hocam videoyu açıp direk sarı şeritin olduğu noktaya götürürsen reklam cıkmaz. izle o sarı şerite gelmesini bekle. (video ortası reklamlar için geçerlidir)

bahsettiğiniz 10. saniye deki sarı şerit ise bi fikrim yok. ama endişe edicek bişeyde yok. elbet gözüküyordur. dediğim gibi açın 3 farklı vds den bakın illa birinde çıkar

nerden bakcm hocam gittimi kanalım acaba ya :(
http://www.youtube.com/my_videos?o=U buraya girin soldan kanal-para kazanma orda çıkar
hocam videoyu açıp direk sarı şeritin olduğu noktaya götürürsen reklam cıkmaz. izle o sarı şerite gelmesini bekle. (video ortası reklamlar için geçerlidir)

bahsettiğiniz 10. saniye deki sarı şerit ise bi fikrim yok. ama endişe edicek bişeyde yok. elbet gözüküyordur. dediğim gibi açın 3 farklı vds den bakın illa birinde çıkar

adam 20k izlenime 0 tık almış la, 1 bile olmazmi :D

bi deneym hocam ama neden illa bu kanalımda onu anlamadım

---------- Spam Engelliyici 02:52 ---------- Önceki Mesaj 02:52 ----------

http://www.youtube.com/my_videos?o=U buraya girin soldan kanal-para kazanma orda çıkar

içim yanıyor :)

---------- Spam Engelliyici 02:55 ---------- Önceki Mesaj 02:52 ----------

baktım hocam onaylı zaten olmazsa sarı şeritler cıkmazki

baktım hocam onaylı zaten olmazsa sarı şeritler cıkmazki[/QUOTE]

valla daha da aklıma bişey gelmiyor, 1k izlenir 0 tık olur anlarımda 20k ya 0 var bi anormal durum. peki video uzunluğu kaç dk ?

hesabı güncelle diyor acaba güncellesek bi işe yararmı

---------- Spam Engelliyici 02:57 ---------- Önceki Mesaj 02:56 ----------

baktım hocam onaylı zaten olmazsa sarı şeritler cıkmazki

valla daha da aklıma bişey gelmiyor, 1k izlenir 0 tık olur anlarımda 20k ya 0 var bi anormal durum. peki video uzunluğu kaç dk ?[/QUOTE]

10-20 dk arası hocam

ama hocam 20k da hiçmi tıklama almaz :( durun göstereyim size fotosunu

Dediğim gibi bu sıralar net bir sonuca varamayız hocam.
Benim bir haftadır yaptığım kanalların neredeyse yarısında reklam çıkmıyor.
Sayfa to bu gün % 0,5 e düştü.
İnşallah kısa zamanda düzelir...

Dediğim gibi bu sıralar net bir sonuca varamayız hocam.
Benim bir haftadır yaptığım kanalların neredeyse yarısında reklam çıkmıyor.
Sayfa to bu gün % 0,5 e düştü.
İnşallah kısa zamanda düzelir...

youtube yaptı yapacağını tam para kıracaz dedik olana bak :)

kan görüyorum hocam vahşet görüyorum :) valla bilemiom o zman beni aşar. acaba yeni mi bağladı kanalı yansımadı mı daha. oda değilse baska ihtimal gelmiyor aklıma adsense pub numarasına felan baksın kanalımı caldılar yoksa :D

kan görüyorum hocam vahşet görüyorum :) valla bilemiom o zman beni aşar. acaba yeni mi bağladı kanalı yansımadı mı daha. oda değilse baska ihtimal gelmiyor aklıma adsense pub numarasına felan baksın kanalımı caldılar yoksa :D

yeni de bağlasa yansır ya :D 2 gün önce kanal bağldım bağlar bağlamaz reklamlar çıktı tık geldi, bu arkadaşın sorunu derinlerde bence :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri