Daily İzlenmeler Gitti

• Kullanıcı kindersaft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

kindersaft

Kayıtlı Üye
kasımın 20 sinde dun aksama kadar 14 bin izlenme gozukuyordu bugun gırıp baktıgımda 0 gosterıyor hata olmustur duzelır dedim ama 2 saattir aynı neden olabılır bılen varmı

Seninkinin silinmiş olucağı geliyor bir tek aklıma bütün kanallarım normal şuanda.

Seninkinin silinmiş olucağı geliyor bir tek aklıma bütün kanallarım normal şuanda.

ogun vıdeo bıle atmadımm veya bır patlama olmadı herzamankı gıbı bır ızlenım reddeıldıde gelmedı ve heralde ogunun kazancı yansıdı tam emın olmasamda

kasımın 20 sinde dun aksama kadar 14 bin izlenme gozukuyordu bugun gırıp baktıgımda 0 gosterıyor hata olmustur duzelır dedim ama 2 saattir aynı neden olabılır bılen varmı

Benim de 20 kasım sıfırlanmış. Bir kaç gün içinde eski haline gelir heralde. Daha önce de olmuştu bir kaç kez. Dailymotion'un sayımları biraz dandik :D Hele bir de Youtube'dan kaçan arkadaşlar yüklenince o kadar kafası gitti garibimin

Benim de 20 kasım sıfırlanmış. Bir kaç gün içinde eski haline gelir heralde. Daha önce de olmuştu bir kaç kez. Dailymotion'un sayımları biraz dandik :D Hele bir de Youtube'dan kaçan arkadaşlar yüklenince o kadar kafası gitti garibimin

teşekkür ederim cevap için dedim youtube bitti şimdide dailymi silmeye baslıyor

Benim de ayın 20 si sıfır gözüküyor, düzelir herhalde kendiliğinden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri