DAily Paypal Ödemeleri sıkıntısı

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Daily paypal ödemeleri gelmiştir.
250 dolarlık ödemenin 118 ını gondermişler gerisi duruyor
Önemli bilgilendirme.. Bazı sıkıntılar mevcut 100+ olan hesapların bir kısmı gönderilirken dier bir kısmı gönderilmemiş bu sorun hakkında görüştüm cevap bekliyorumm

Daily paypal ödemeleri gelmiştir.
250 dolarlık ödemenin 118 ını gondermişler gerisi duruyor
Önemli bilgilendirme.. Bazı sıkıntılar mevcut 100+ olan hesapların bir kısmı gönderilirken dier bir kısmı gönderilmemiş bu sorun hakkında görüştüm cevap bekliyorumm
yanlıslık yapmıslardır sen maıl at duzeltırler.o bakıye 1 aydamı bırıktı yoksa aylar oncesınden katlana katlanamı eger oyleyse ondan dolayıdır.

Yanlışlık yok,Official panelini değiştirdikleri için ödemeler herkese bir anda gelmiyor bu ay düzene oturur,bazı hesaplarda temmuz-ağustos dönemi bile ödenmedi peyderpey geliyor

İzlenimdir, index almadir hepsi bir yana Daily'de en buyuk problem bu odemeler belli ki.

Yanlışlık yok,Official panelini değiştirdikleri için ödemeler herkese bir anda gelmiyor bu ay düzene oturur,bazı hesaplarda temmuz-ağustos dönemi bile ödenmedi peyderpey geliyor

bende bu sorun hala devam ediyor. temmuz ağustos ayı hala beklemede. mail ile ulaştığım zamanda sürekli üzerinde çalışılıyor gibi cevaplar veriyolar anlamadım gitti :/

bende bu sorun hala devam ediyor. temmuz ağustos ayı hala beklemede. mail ile ulaştığım zamanda sürekli üzerinde çalışılıyor gibi cevaplar veriyolar anlamadım gitti :/

Benimde var temmuz dan ödeme kalan kanallar,hesapları sırasıyla ödüyorlar bana dedikleri bu,yakında gelir diye tahmin ediyorum

vRV13z.png

Bu kesinleşme sorunu sadece bende mi var?

bu dailymotion bir ara ödeme yöntemi olarak ne istersiniz diye anket yapmıştı.. Ödeme yöntemi olarak webmoney istemiştim çok isteyen olmayınca eklenmemiş sanırım. Bu ödemelerdeki sorunlarla ilgili yazışınca webmoney mevzusunu da açınki ilerde quizdeki gibi aynı ödeme yöntemine çok kanal bağlı diye bunlarda paramızı ödememezlik yapmasınlar

o degılde hocam 5 6 ay odeme almıssınız bosverın 2 ay odemese nolıcak :(

bu dailymotion bir ara ödeme yöntemi olarak ne istersiniz diye anket yapmıştı.. Ödeme yöntemi olarak webmoney istemiştim çok isteyen olmayınca eklenmemiş sanırım. Bu ödemelerdeki sorunlarla ilgili yazışınca webmoney mevzusunu da açınki ilerde quizdeki gibi aynı ödeme yöntemine çok kanal bağlı diye bunlarda paramızı ödememezlik yapmasınlar

Çok haklısın batuhan hocam

Arkadaşlar biraz önce baktım. Ekim hariç kalanı kesinleşmiş. Darısı sizin başınıza
kesınlesme olayı ekım ayı o yıldız fln mı kalkıyor hepsı aynı kanalda degılya dashboard olayı yok ben butun kanallarım payooner ekledım vıdeo sattan gelen para vs vs onları nasıl alıcam bır bılgın varmı o konuda ılk odeme alıcam daıly den ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri