Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
genelde 1000 görüntülenmeye 600-650 reklam izlemesi veriyor ama son günlerde 1k görütülenmeye 100 gösteriyor bende. umarım bir yanlışlık vardır.
arkadaslar dailymotionda para kazanma bölümünde kesinleşmiş toplam 91 dolar para birikmiş durumda, ancak 2 kasımdan beri para kazanma yansımıyor, o gunden beri belkide toplam 600 bın ılave izlenim oldu ancak kuruş artmadı kaazançlar bazı videolarda bulanık bır goruntu olustu ve istatıstık bolumunde "Şu anda teknik sorunlar yaşamamız nedeniyle son gelir bilgileriniz güncel veya eksik olabilir.
Merak etmeyin, ödemeleriniz etkilenmeyecek. Sabrınız için teşekkür ederiz, sorunu en kısa sürede çözümleyeceğiz." ifadesi yer almakta maıl attım anacak bir sonuc cıkmadı varmı bunun nedenini bilen arkadasım?
arkadaslar dailymotionda para kazanma bölümünde kesinleşmiş toplam 91 dolar para birikmiş durumda, ancak 2 kasımdan beri para kazanma yansımıyor, o gunden beri belkide toplam 600 bın ılave izlenim oldu ancak kuruş artmadı kaazançlar bazı videolarda bulanık bır goruntu olustu ve istatıstık bolumunde "Şu anda teknik sorunlar yaşamamız nedeniyle son gelir bilgileriniz güncel veya eksik olabilir.
Merak etmeyin, ödemeleriniz etkilenmeyecek. Sabrınız için teşekkür ederiz, sorunu en kısa sürede çözümleyeceğiz." ifadesi yer almakta maıl attım anacak bir sonuc cıkmadı varmı bunun nedenini bilen arkadasım?
O bulanık görüntü aile filtresine girince oluyor. Bildiğim kadarıyla onlardan para kazanılamıyor, yanlış da biliyor olabilirim.
Dejavu oldum hocam bende yaşıyorum bu sorunu ama şunu rahatlıkla söyliyebilirim Daily youtube gibi değildir..eksik günler güncelleniyor ama hala sorunlu güncelleniyor.yeni açtıgım bi kanala bakıyorum mesela herşey normal ama diger 3 kanalda izlenimler gittikce artıyor,10 gün öncesi ile arasında 3-4 kat fark var.yorumlar,begeniler gelmiş filan ilk bakışda herşey normal ama kazanç 10 gün öncesinde 3$ ise şimdi 0.3$ olmuşherşey artıyor,herşey güzel gidiyor ama kazanç düşüyor.
arkadaşlar ben ticket attım fakat ona da cevap vermediler henüz siz de atın umarım düzelir aşırı kayıplardayım.
Hata var yazisi kalkmis bende ama duzelen bisey yok. 3-4k izlenimli kanallarda yansiyan 1 izlenim 0,01$ . Arada bazi gunler hic yansimamis zaten.
Yeni kanal acan var mi son gunlerde? Yeni kanallarda durum nasil? Duzgun sayiyor mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.