Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teknik sıkıntı felan yok kanaat geldim reklamdan kaynaklı sorun olduğu ortada düzelmeyeck gibi duruyor,umudum yok açıkcası...
Ben yoruldum dailymotion gelme üstüme..
1-2-3 mart 0 4 5 6 mart ise güncel bende
1-2-3 mart 0 4 5 6 mart ise güncel bende
bende bi kanala girdim şimdi bakayım diye,videomonetization sayfasında yani günlük kazançları takip ettigimiz yerde seninde söyledigin gibi 1-2-3 mart yok,sıfır yani ama 4-5-6 yansımış.bide 6 normal yani bekledigim gibi ama 4-5 yine olması gereken ortalamadan çok düşük.
fakat,payments bölümüne baktıgımda ise mart kazancı farklı.günlük kazanca baktıgımız sayfada 10$ yazıyorsa (4-5-6 mart 10$ ediyorsa yani) payments sayfasında mart ayı kazancı 23$ görünüyor.
bende bi kanala girdim şimdi bakayım diye,videomonetization sayfasında yani günlük kazançları takip ettigimiz yerde seninde söyledigin gibi 1-2-3 mart yok,sıfır yani ama 4-5-6 yansımış.bide 6 normal yani bekledigim gibi ama 4-5 yine olması gereken ortalamadan çok düşük.
fakat,payments bölümüne baktıgımda ise mart kazancı farklı.günlük kazanca baktıgımız sayfada 10$ yazıyorsa (4-5-6 mart 10$ ediyorsa yani) payments sayfasında mart ayı kazancı 23$ görünüyor.
daily gelir gösteriminde coştu şuandaki gördüğüm en yüksek rakamlarda böyle devam ederse harika olur
daily gelir gösteriminde coştu şuandaki gördüğüm en yüksek rakamlarda böyle devam ederse harika olur
yok hocam bnm cpm de reklam gösterimide iyi gelir paylaşımı yasak olmasa atardımda gelir paylaşımı yasakÇok sevinme bendeki gibiyse CPM oranı resmen Çöp![]()
yok hocam bnm cpm de reklam gösterimide iyi gelir paylaşımı yasak olmasa atardımda gelir paylaşımı yasak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.