Daily son günlerde kazanç

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri
Ülke ile falan alakası yok beyler ne yaptınız ya. Demekki izlenmiyor videolarınız 20 dk de olsa adam giriyor 10. saniye çıkıyor demekki. Kullanıcı etkileşiminde gözükür zaten bunlar.

5$ ın altını görmedim ben bugüne kadar. 10 farklı hesap var her ay 10K $ ın üstünde para liyorum ve tr ye izletiyorum.

Yok ülkeymiş falanmış fasa fiso. Benim videolarım 19DK lik videolar 1 videonun başında 2 izlerken ortada 3. video içi banner şeklinde 4 de sonunda cayır cayır reklam çıkıyor yani. Ama ocaktan beri izlemenin %10 u yansıyor aralıkta %50 idi nerdeyse.

Örnek istatistik
g88PM3.jpg

sıkınıt var yani sizde de? bence düzelecek bu sorun

sıkınıt var yani sizde de? bence düzelecek bu sorun

Başkan sıkıntı değil bence her sene aslında böyle aralıkta reklam veren abanıyor her firma vergiden düşecez diye internet sitelerine reklama abanıyor böyle olunca cpm de reklam gösterimide çok fazla oluyor.

Ama ocak diyince tüm reklam verenler çekiliyor yani toplar ama 6. ayı bulur. Ondan sonra tekrardan %50 ye dayanır.

Her sene başı kazanç düşer sene sonuna kadar arta arta devam eder. Her zaman böyledir.

Reklam veren olmayınca doğal olarak reklamda gözükmeyecek videolarda.

Ülke ile falan alakası yok beyler ne yaptınız ya. Demekki izlenmiyor videolarınız 20 dk de olsa adam giriyor 10. saniye çıkıyor demekki. Kullanıcı etkileşiminde gözükür zaten bunlar.

5$ ın altını görmedim ben bugüne kadar. 10 farklı hesap var her ay 10K $ ın üstünde para liyorum ve tr ye izletiyorum.

Yok ülkeymiş falanmış fasa fiso. Benim videolarım 19DK lik videolar 1 videonun başında 2 izlerken ortada 3. video içi banner şeklinde 4 de sonunda cayır cayır reklam çıkıyor yani. Ama ocaktan beri izlemenin %10 u yansıyor aralıkta %50 idi nerdeyse.

Yeni açtığım 2 aylık kanalın istatistiği
g88PM3.jpg

Yüzde 10 yansıyor diyorsun ardından ülkeyle alakası yok diyorsun.Benim yüzde 90 yabancı ziyaretçi ve dediğin yansıma sorunu yok benim niye eksik sayım olmuyor ozaman?müsaade ette 2 senedir uğraştığımız yerin nasıl çalıştığını bilelim.

Yüzde 10 yansıyor diyorsun ardından ülkeyle alakası yok diyorsun.Benim yüzde 90 yabancı ziyaretçi ve dediğin yansıma sorunu yok benim niye eksik sayım olmuyor ozaman?müsaade ette 2 senedir uğraştığımız yerin nasıl çalıştığını bilelim.

CPM nin ülke ile alakası ne 2 sene diyorsun ben kendimi bildim bileli dailydeyim.

CPM videonuzu bir kişi 20DK ise 20 DK izlerse 10$ cpm verirken 20dk lik videoyu izleyen kişiler 10 sn izleyip çıkarsa 1$ bile vermeyebilir.

CPM video kaltiesine göre değişir, video kaltiesinide izleyen kişinin hareketleri belirler. ülkeye göre değil. Ülkeye göre izleme / reklam oranı değişir.

Amerikada 1000 firma reklam veriyorken türkiyede 20 firma veriyor dailymotion'a oda bu yüzden.

Ama biz burada CPM den bahsediyoruz sen ne ara nerden anladında %10 u ülkeye bağladın onu anlamadım.

Son düzenleme:
CPM nin ülke ile alakası ne 2 sene diyorsun ben kendimi bildim bileli dailydeyim.

CPM videonuzu bir kişi 20DK ise 20 DK izlerse 10$ cpm verirken 20dk lik videoyu izleyen kişiler 10 sn izleyip çıkarsa 1$ bile vermeyebilir.

CPM video kaltiesine göre değişir, video kaltiesinide izleyen kişinin hareketleri belirler. ülkeye göre değil. Ülkeye göre izleme / reklam oranı değişir.

Amerikada 1000 firma reklam veriyorken türkiyede 20 firma veriyor dailymotion'a oda bu yüzden.

Ama biz burada CPM den bahsediyoruz sen ne ara nerden anladında %10 u ülkeye bağladın onu anlamadım.

yav arkadaş yürü git, ülke CPM de önemsiz diyen biriyle hiçbirşey konuşmam ben,armut mu alıyorsun yok ABD de 1000 reklam veriliyormuş türkiye de 20 reklam veriliyormuş, daha google doubleclick exchange den haberin yok akıl veriyorsun, reklam maliyeti CPM ye etkisini hala anlamadıysan 50 sene de çalışsan DM de faydası yok. ABD de de verilen reklamlar ile türkiye'de verilen 3 kuruşluk trivago nun kazancını aynı sanıyorsun herhalde. Git o zaman pakistan ile uğraş madem ülkeyle alakası yok.

Sen almanya odaklı izlenim al bakalım reklam sorunun oluyor mu takılmışın kalmışın türkiye'ye hala yüzde 10 reklam gösteriminin ülkeyle ne alakası var diyorsun.Hadi kolay gele.

Son düzenleme:
Sen hakkaten okuduğundan dahi anlamayan cahil bir insansın. Ve gelmiş abuk sabuk yazıyorsun.

%10 reklam gösteriminin ülke ile alakası var ama CPM'nin yok diyorum ama anlayamıyorsun.

Israr ediyorsun anlamamak için. Ve durup dururken bok atıyorsun onuda çözemedim.

Kazançları mı kıskandın ne yaptın?

Bir daha cevap yazmayacağım. En büyük sensin, hep sensin, muhteşemsin.

Niye bana sardın onuda anlamadım.

Boşuna kavga etmeyin daiy çıkış yapan kazancı yükselmeye başlayan her hesaba bunu yapıcak bugün bende yok kazançlarımda değişiklik yok diyenlerkazançları belli bir rakamı görmeye başladıkca bu sonu yaşıycaklar...

Bakıyorum tam 50 gün geride kaldı izleme abone herşey artışda kazanç düşüşde reklam yokmuş adblock kullanıyormuş izliyicier reklam varsada alakalı reklam olmıyabilirmiş ticketerede cevaplar hazır daily tezgahı kurdu şıkır şıkırda işletiyo.. Geçen biri skypeden demişti bizim 10 usd 20 usd günlük kazancımıza bakmaz onlar için çerez parası yok evet hakkettende öye 2000 uploaderden 300 dolar kesince çerez parasını geçiyor benım 50 günde kesilen ücretim. 1500 usd nin üstünde sadece 1 kanalda eh biz neyizki ne uploaderler var saatte 4-5m izlenim alanlar

Sen hakkaten okuduğundan dahi anlamayan cahil bir insansın. Ve gelmiş abuk sabuk yazıyorsun.

%10 reklam gösteriminin ülke ile alakası var ama CPM'nin yok diyorum ama anlayamıyorsun.

Israr ediyorsun anlamamak için. Ve durup dururken bok atıyorsun onuda çözemedim.

Kazançları mı kıskandın ne yaptın?

Bir daha cevap yazmayacağım. En büyük sensin, hep sensin, muhteşemsin.

Niye bana sardın onuda anlamadım.

Çocuğum benim günde kaç izlenimim olduğunu bilen çok iyi bilir, senin gibi dün para görmedik,site trafiklerimi göstertme bana burda:D Hakaretini de raporladım,konuşacaksan adam gibi konuş.

Şurda senin CPM yi anlamadığını herkes görüyor, yahu akadaş youtube da çalışmadın hiç CPM ülkeden bağımsız diyorsun, cevap yazma artık uğraşamam seninle.

Tamam başkan seni bilen biliyor en çok sen kazanıyorsun, en büyük sensin, senden ötesi yok. Daily önünde diz çökmüş senin.

EN BÜYÜK SENSİN.

yeterli mi yoksa ölü taklidi mi yapayım?

Daily kazançları berbat, boşuna burda birbirinizi üzmeyin, değmez.
sizin burda birbirinizi üzmeniz ne yazıkki bu gerçeği değiştirmeyecek.
Adamlar izlenimide Arttırmıyor, reklam kazancınıda.
İzlenimler olduğu yerde sayıyor, reklam çıkmıyor yok denecek kadar az.

Dm de sirf denemek icin 50-55 kanala 2-3 haftadir falan yukleme yapiyorum ve gunluk toplam kazan 4 $ falan heralde centlerle oynuyoruz icerik desen ulke olarak en cok trafik aldigi ulkenin icerigi videolar desen hepsi uzun bu icerigin sadece birini ytye atsam gunluk 2-3 kati getirir, ytde cop kanal diye ugrasmayip yeni actigim ads. bagladigim 3 kanal bile gunluk ortalama 20 tl getiriyo ben boyle b.ktan bi sistem gormedim bakalim 1 ay daha deniyecem olmazsa tek tek silerim o videolari yinede dm ye birakmam.

Benim kanallarin hala hic birine ne izlenim ne cpm hic bisey yansimiyor. Bazilarinda 1-2-3 Mart bazilarinda 4-5-6 Mart abuk subuk istatistikler yansimis ve gerisi yok.

Siz o kanalları unutun bence hiç vakit harcamayın, düzeleceği yok. Yeni kanallarla uğraşın.

Beyler anlaşılan olay şu DM çoğu kişini parasının üstüne yattı hala da beleş para kazandırıyoruz hırsızlara. Paralarımızı çalıyorlar. İllegal değilse paylaştıklarımız hak sahibi değilsek kaldırırsın kanalı kapatırsın bu kanalı kapatmıyor paraları yansıtmıyor mesaj atanlara adblock kullananlar vardır o yüzden yansımıyordur diyor.

lan günlük 1k izlenim geliyor 10-20 reklam çıkıyor gözüküyor. Her yerden darbe yiyoruz arkadaş bu nedir ya!

son 2de gün artış var

Sorunum CPM ile 2 doları görmüyor

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

Beyler anlaşılan olay şu DM çoğu kişini parasının üstüne yattı hala da beleş para kazandırıyoruz hırsızlara. Paralarımızı çalıyorlar. İllegal değilse paylaştıklarımız hak sahibi değilsek kaldırırsın kanalı kapatırsın bu kanalı kapatmıyor paraları yansıtmıyor mesaj atanlara adblock kullananlar vardır o yüzden yansımıyordur diyor.

lan günlük 1k izlenim geliyor 10-20 reklam çıkıyor gözüküyor. Her yerden darbe yiyoruz arkadaş bu nedir ya!

YT de kurallar katı ama hiç olmassa paranın ustune yatmıyorlar :D

Sorunum CPM ile 2 doları görmüyor

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

YT de kurallar katı ama hiç olmassa paranın ustune yatmıyorlar :D

Hocam yt mi paranın üstüne yatmıyor. :D Ban konularını takip etmiyorsunuz heralde. 6 aydır hiç para alamadım. Alanlarda çeşit çeşit formül uygulayarak almaya çalışıyor. Al birini vur öbürüne. Yt kötünün iyisi konumunda. Gösterip vermiyor Kaç aydır. Dm ise göstermiyorda göstermediği için vermiyorlarda. :D

Hocam yt mi paranın üstüne yatmıyor. :D Ban konularını takip etmiyorsunuz heralde. 6 aydır hiç para alamadım. Alanlarda çeşit çeşit formül uygulayarak almaya çalışıyor. Al birini vur öbürüne. Yt kötünün iyisi konumunda. Gösterip vermiyor Kaç aydır. Dm ise göstermiyorda göstermediği için vermiyorlarda. :D

YT düzenini kurdu simdi milleti zorluyor hepsi bu :D ama DM hala bi yerde değil.. Bilmiyorum hakımızda hayırlısı.. CPM olayını hiç sevmedim 2. yada 3. sınıf ulkede değil icerik ama 2 doları gormuyor
http://www.ytpara.com//www.pinterest.com/pin/create/extension/

Aklıma takılan 1-2 soru var.Kanalın birisi 120k izlenime 14$ vermiş, 3 aydır bu şekilde bu kanal, içerik ve ülke olarak diğer kanallarla aynı ama bu kanal kazandırmıyor, bu kanaldan vazmı geçeyim? diğer bir konuda iyi kazanan arkadaşlar var bunlar yalnızca dm üzerindeki izlenimden mi kazanıyor yoksa site kurup videoları orada da yayınlayıp kazanan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri