Daily Toptan Cazip Kanal Satışı

• Kullanıcı crazykanka61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Toplu 29 Dm kanal satışı yapıyorum.29 tane günlük içlerinde yüksek izlenimli,orta izlenimli,düşük izlenimli kanallarda vardır.

Neler alıcaksınız bu toptan satışta.
-29 tane dm kanal bu kanalların etiket başlığı v.s uğraşmadım.Çünkü çok video var bazı kanallar günlük 1k fazla izlenim veriyor.Reklam çıkması için etiket v.s uğraşmadım.Uğraşılırsa 29 kanalda güzel bir gelir alırsınız.
-1 tane dailymation bot alıcaksınız.Süresi 1 hafta kaldı bitmesine.Eğer devam ederseniz bota.29 kanala günlük videolar atılır izlenimler gelir.
-8 tane boş dm kanal alıcaksınız
-10.544 video sahip olucaksınız.
-29 kanala bot otomatik videolar çekiyor kanallardan 29 kanaldan toplam 80 yakın kaynak var.O kaynaklarıda görüceksiniz.
-Kanallar dizi,çizgifilm,show,yarışma gibi kategoriler içeriyor.İngilizce,ve asya ülke kategorileri sahip olucaksınız.

-29 kanalda toplam 10.544 tane video vardır.
-29 kanalda 235.223 izlenim vardır.
-235.223 izlenime 87 dolar kazandırmıştır.Normal 235.223 izlenime bu kazancın çok daha kat kat daha yüksek olması lazım kazancın.Reklam sorunu var o kadar fazla video olduğu için pek vaktim yok.Reklam sorunu çözen çok arkadaş var fazla video olduğu için vakti olan arkadaşlar uğraşırlar.Yoksa günlük 1k izlenimli kanallarda 5-6 dolar gelir elde edip bu kanalları 500-600-700 satan arkadaşlar var.Benim sattığım kanallar o kadar izlenim alan kanallar var reklam sorunu etiket çalışması yapıldığı taktirde bu gelirleri elde edebilirsiniz.Hemde çok karlı şekilde kazanç elde edersiniz.
-

Kanalların Günlük izlenimleri.
1-Kanalların 3 tanesi Günlük 1179 izlenimli fazla 3 kanal vardır.
2-1 tanesi 600 fazla izlenimli 1 kanal vardır
3-1 tanei 400 den fazla izlenimli 1 kanal vardır.
4-1 tanesi 300den fazla izlenimli kanal vardır
5-6 tanesi 200 ile 300 arası günlük izlenim
6-5 tanesi günlük 100 ile 200 arası günlük izlenim vardır
7-12 tanesi 9-100 arası günlük izlenimli kanallar vardır.

Günlük Dm 500-1000 izlenime dm çalışan arkadaşların kazançları belli arkadaşlar bu satışta toplu bir çok şeye sahip olucaksınız.

Satış fiyatı:750 tl

29 kanalın en son 17-18 nisan aldığı izlenim grafikleri.

Kanalların toplu izlenim

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar dostum Allah gönlüne göre versin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Satış günceldir.
Satın almayı düşünen arkadaşlar tüm konuyu incelerse daha çok bilgili olur.

Pazarlık payı vardır.Kafanızda herhangi bir fiyat varsa pm atın görüşelim.Her türlü teklife açığım pm atın görüşelim

Arkadaşlar fiyat 300 tl inmiştir acil paradan dolayı 1 saat içinde alan arkadaşa 250 vericem.

hocam elinizde +1 saat video atacak kanal var mı?

Hocam bu kanalların hepsi 60 dakika normal kanallar.28 kanal günlük 3-4 tane kanal 1k izlenimde fazla izlenim alıyor zaten grafiklerde belli.Diğer kanallarda ona yakın yada düşük orta izlenimler var.
Arkadaşlar dm kanal satarken örneğin:1.000 izlenmeye 4-5-6 dolar vs alıyor 500-600 satıyor.Bende böle izlenimli 3 kanal zaten var ve diğer kanallar ona yakın kanallar toplam 28 tane.Bu 28 kanal reklam etiket çalışma yapılırsa %20 çıkan reklam %100 çok video olduğu için uğraşmak istemiyorum.Etiket başlık çalışması yaparak uğraşmak istemiyorum.

O yüzden çok çok uygun fiyata hatta bedava fiyat bu.Elimde 1+kanal yok hocam.Başlık etiket çalışması yapılırsa satın aldıkları fiyatta 10 kat daha kar ederler.

Son düzenleme:
Satış günceldir.Bir kanalın istatistiği dediğim gibi kanalların %20 reklam falan var ama %80 reklam çıkmıyor.Başlık etiket çalışması yapmadım yapsam reklam çıkar ama para lazım olduğu için ve ilgilenemediğim için satıyorum.Kanalların biri günlük 2 küsür dolardan fazla verdiği oluyor.

Fiyat:300 tl bundan aşağı satmıycam arkadaşlar.Çünkü günlük 4-5 dolarlı kanalı 500 600 satıyorlar.Bende 28 kanal var.1 kanalın istatistiği bu.Bütün hepsi reklam etiket çalışması olursa 300 liraya satın alan.10 kat kar eder.300 liradan aşağı bedava olur.

28 kanaldan 1 kanalın istatistiği

Toplu İzlenimler.

Lütfen mesaj atmayın.

Konu kitlenebilir.Satış iptal.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri